FoodPro Preloader

Biografija profesionalnega igralca pokra Tom Dwan


Tom Dwan je profesionalni igralec pokra. Začel je igrati poker kot najstnik. Znan po vzdevku durrrr, zato ga nenehno imenujemo Tom durrrr Dwan. V svoji karieri je dobil približno tri milijone dolarjev. Glede na spletno igro znesek doseže 10 milijonov dolarjev. Neprestano potuje v različne države, igra poker v igralnici in preživi čas s svojim ljubimcem. Razmi

Tom Dwan je profesionalni igralec pokra. Začel je igrati poker kot najstnik. Znan po vzdevku durrrr, zato ga nenehno imenujemo Tom durrrr Dwan. V svoji karieri je dobil približno tri milijone dolarjev. Glede na spletno igro znesek doseže 10 milijonov dolarjev. Neprestano potuje v različne države, igra poker v igralnici in preživi čas s svojim ljubimcem.

Razmislite o biografiji Toma Dwana.

Otroštvo

Tip je bil rojen 30. julija 1986 v mestu Edison, New Jersey. Tom je živel v najbolj običajni družini srednjega razreda, ki je nenehno poskušala otroka naučiti trdega dela. Fant je študiral na lokalni gimnaziji. Nenehno sodeloval v zunajšolskih dejavnostih. Najljubši hobi v srednji šoli je bil nogomet.

Zgodnje življenje

Zunaj šole je fant rad igral različne igre s kartami. Neprestano je preživel čas s svojimi prijatelji, ki so igrali poker. Ko je bil star 17 let, so njegovi starši darili sina 50 evrov. Tomovi prijatelji so fantu priporočili, naj naloži ves denar na poker strani, da bi zaslužili denar, ker so menili, da je Tom talentiran igralec pokra.

Na začetku Tom ni želel nezakonito igrati pokra na spletu. Vendar pa je pritisk voljenih igral svojo vlogo. Tom je za uporabniško ime izbral vzdevek durrrr. Sprva je igral za majhne zneske, potem pa se je odločil, da bo poskusil igrati igre z gotovino, zaradi česar je začel prejemati znatne dobičke. Samo nekaj mesecev kasneje je imel fant približno 15.000 dolarjev na računu. Na tej točki se je Tom odločil, da se ne bo ustavil in še naprej igral. Do konca šolanja je fant uspel plačati za študij. Tom se je vpisal na univerzo v Bostonu. Vendar pa je študiral na univerzi celo leto. V prostem času je igral poker s svojimi sosedi. Do začetka naslednjega leta je Tom spoznal, da je njegovo življenje povezano samo z igro, ne pa z njegovim študijem. Zato se je odločil, da bo svojo poklicno kariero začel kot igralec pokra in zapustil univerzo.

Poklicna poklicna pot

Do 21. leta je igral izključno online poker. Prvi pomembnejši turnir je bil leta 2005 v Londonu. Nagradni sklad turnirja je znašal 3 milijone funtov. Zaslužil je nekaj več kot 12.000 dolarjev.

Po turnirju v Londonu je začel igrati na drugih spletnih turnirjih. Na primer, prijavil se je za Poker Stars, Full Tilt Poker. Dobesedno v eni noči je lahko izgubil in osvojil nekaj sto tisoč dolarjev. Na tej strani je Tom imel priložnost tekmovati s slavnimi profesionalci, kot so Phil Ivey, Chris Ferguson ali Mike Matusow.

Istega leta je imel srečo, da je sodeloval na turnirjih v živo v Združenih državah. Na World Poker Championshipu je Tom osvojil četrto mesto, kar je prineslo 350.000 nagrad. Naslednje leto je osvojil drugo mesto na turnirju v Atlantic Cityju in osvojil 250 tisoč dolarjev.

Poleg tega je Tom dosledno sodeloval na World Series of Poker v Las Vegasu.

Leta 2009 je Full Tilt Poker, ki je bil eden najuspešnejših poker strani, pristopil k Tomu. Želeli so, da se pridruži svoji ekipi strokovnjakov, ki so plačali igro na spletni strani in nosili uniformo Full Tilt Poker na vseh turnirjih. Dwan je bil vesel, da se je pridružil moštvu, saj je bil pred tem preprost in neopazen igralec.

Ekipa za goljufije FullTiltPoker

15. aprila 2011 je Ministrstvo za pravosodje prevzelo nadzor nad domenskim imenom Full Tilt Poker za kršenje pravil. Igralci iz vse ZDA so naleteli na svoje račune in poskušali dvigniti denar. Večina igralcev tega ni mogla storiti, ker so lastniki Full Tilt Poker ukradli denarna sredstva za stranke in dvignili plače svoje profesionalne poker ekipe. Temeljita preiskava je pokazala, da igralci niso imeli dovolj denarja za 350.000 dolarjev.

Dwan je bil uničen zaradi te novice in takoj prenehal nositi obrazec Full Tilt Poker. V intervjuju je fant pojasnil svoja občutja brezvestnim lastnikom virov, ki je o njih govoril odkrito.

Trenutno zadeve

Pred kratkim je Dwan začel preživljati veliko prostega časa v Macau, Hong Kongu in v različnih kitajskih mestih. Uživa v edinstvenem vzdušju kitajskih igralnic in meni, da imajo turnirji več priložnosti za pridobitev velike vsote denarja kot turnirji v Združenih državah. Leta 2017 je osvojil 2. mesto v Super High Roller No Limit Hold'emu, Super High Roller turnir v Macau, kjer je osvojil $ 252.000.

Trenutno se Tom Dwan ne namerava nenehno seliti na Kitajsko, vendar o tem razmišlja v bližnji prihodnosti. Preučil je že postopek pridobivanja dvojnega državljanstva na Kitajskem in v Združenih državah. Prav tako je začel pozorno preučevati nakup hiše v okrožju Macau.

Tom je zelo hvaležen svojim prijateljem in družini, ki so ga podpirali v svoji karieri, in rad jim daje dragocena darila, Tom Dwan pa je doniral tudi sredstva za številne znane dobrodelne organizacije.

Osebno življenje

V začetku leta 2018 je bil Dwan opazen v Avstraliji z deklico. Malo kasneje so se mediji začeli pojavljati informacije o ljubljenem igralcu pokra. Bianca Rosso je izbrana za Tom Dwana.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča