FoodPro Preloader

Oblačila za igrače terierje naredite sam: vzorci, opisi, fotografije modelov


Pri izdelavi oblačil za igrača terier z lastnimi rokami imajo vzorci v tem procesu izjemno pomembno vlogo. Bodite prepričani, da jih naredite neposredno v velikosti psov. Zato morate najprej opraviti meritve od živali. Pravilnost reza - pomemben element pri izdelavi oblačil za pse Izvajanje meritev hišnega ljubljenčka in izdelava vzorca pred šivanjem je izjemno potrebno, saj šivanje igrača terierja z očmi pomeni, da je žival in njenega lastnika obsojena na trpljenje. Konec konc

Pri izdelavi oblačil za igrača terier z lastnimi rokami imajo vzorci v tem procesu izjemno pomembno vlogo. Bodite prepričani, da jih naredite neposredno v velikosti psov. Zato morate najprej opraviti meritve od živali.

Pravilnost reza - pomemben element pri izdelavi oblačil za pse

Izvajanje meritev hišnega ljubljenčka in izdelava vzorca pred šivanjem je izjemno potrebno, saj šivanje igrača terierja z očmi pomeni, da je žival in njenega lastnika obsojena na trpljenje. Konec koncev lahko neprijetno obleko stisne ali zbadne kožo slabega psa in ovira gibanje. In dajanje na tesno obleko na hišnega ljubljenčka, ki ovira ta proces z vso svojo močjo ni samo moka, je zločin proti hišnim ljubljenčkom.

Potrebne meritve za šivanje oblačil za pse

Glavne mere, ki so potrebne za rezanje, so dolžina telesa od vihra do začetka repa, obseg prsnega koša in razdalja od začetka vratu do sprednjih tac. Če nameravate narediti stvari z "rokavi" in "hlače", potem boste morali tudi izmeriti dolžino tace - ločeno spredaj in zadaj. Razdalja med sprednjimi in zadnjimi nogami ima prav tako pomembno vlogo pri konstrukciji risanega vzorca.

Rezanje in šivanje plaščev

Najlažji pes preliv je ogrinjalo. Zaščiten iz dežnega plašča bo zaščitil žival pred dežjem. V hladnem vremenu bo za igrača terierja potrebna toplejša oblačila. Roke vzorcev rta lahko naredimo precej preprosto. Po izdelavi risbe po standardih jo obrtnik postavi na tkanino, prepognjeno na pol, tako da je zgornja ravna črta usmerjena vzdolž pregibne linije materiala. Pri rezanju upoštevajte šive na obodu dela. Zagotoviti je treba tudi zaponke. Pogosto, da bi obdržali ogrinjalo na živali in da ne bi padli, uporabite pas, najbolje od vseh - všit v bočnicah. Če želite, lahko šivilja okrasite model z aplikom, nabori, vezeninami ali dekorativnimi elementi.

Risanje risbe vzorec ogrinjala s krilom

"Dogmasters" se pogosto sklicujejo na svoje hišne ljubljenčke kot na otroke in jih imenujejo dekleta ali fantje. Po tleh izdelujejo oblačila za štirinožne hišne ljubljenčke. Zato mnogi ljudje raje pasa obleko s krila, loki, ruffles in ruffles - kot da so res dekleta. Z določeno spretnostjo in domišljijo lahko dobite razkošna oblačila za igrača terier. Roke (vzorci so vidni v članku) ni težko narediti. Vzorci morajo biti narisani v skladu z velikostjo psa, izrezani deli z dodatki za šive. Krilo je pritrjeno na spodnji del police z majhnimi gubami, zgornji luknjičasto izboklino pa služi kot ovratnik, s katerim se na psa drži obleka. Zato je treba razmisliti o tem, kako na brado pritrditi ogrinjalo na vratu.

Pleteni telovnik za igrača terier

Modni izdelki so oblačila za pse, pletena ali kvačkana. Pletenje oblačil za igrače terierje ne zahteva veliko znanja. Na primer, pri izdelavi jopiča je običajno dovolj, da pletemo »cev« s krožnimi iglami za pletenje ali s petimi iglami za pletenje, prav tako kot pletimo začetek rokavic. Izdelate lahko tudi pravokotno platno, ki ga nato šešite na stran. Potrebno je narediti luknje za sprednje šape - prav tako delujejo tako kot pri pletenju rokavic, ki so narejene za "luknje" za palce. V eni vrstici je zaprto zahtevano število zank, v naslednjem, nasprotno, na tem mestu pridobijo toliko.

Pulover z dolgimi rokavi

Lahko oblečete oblačila igralskih terierjev in bolj zapletenega tipa. To bodo pleteni modeli z rokavi. Načelo njihove izdelave se malo razlikuje od izdelave jopičev, le če se zapiranje lukenj za noge zanke ne sme zapreti, in odstraniti rezervno nit. Ko je glavni del dokončan, se vrgnejo čez delovno iglo, z dvema iglama pa se ovijata okoli lukenj in ju zavihata na štiri igle v krogu, najprej na rokav za eno prednjo nogo, nato pa na isti vzorec za drugo. Model bo izjemno okrašen s hladnimi kapucami z režami za ušesa, elegantnimi ovratniki različnih možnosti, pomponi in žepi. Ja, in uporaba kvalificiranih delavcev med pletenjem žakard ali reliefni vzorci ne bodo odveč.

Pletene jumpsuits za igrača terierji

Če želite, lahko na enak način izvedete v pletenem modelu in nogi, to je, da zavezate zadnje noge. V tem primeru dobite kombinezon. Zato je pomembno, da izračunamo dolžino izdelka, sicer se obleke za igrača terierja umazajo. Roke (vzorci za krožno pletene vzorce ponavadi ni potrebno), da bi nova stvar je precej preprosta, če pravilno izračuna zank in vrstic. Čeprav je utelešenje vzorca oblačil za igrača terier polovico izdelka, kot za šivanje, s katerim lahko nato preverite izdelek med proizvodnim procesom.

Izdelava oblačil za štirinožne hišne ljubljenčke je precej zapletena vaja, ki zahteva skrbnost, potrpežljivost, določene sposobnosti, vendar je izjemno zanimiva in zanimiva.