FoodPro Preloader

Kako šivati ​​krilo jeans enostavno?


Vsako dekle ima najljubšo stvar, ki že dolgo služi svoji ali je izginila iz mode, vendar je sploh ne želite zavreči. Torej smo postavili na stran veliko nepotrebnih stvari, ki samo zavzemajo prostor v hiši, in od njih ni nobene koristi. Ampak, če imate stare nezaželene kavbojke z raztrganimi koleni ali obrabljenim dnom - to je točno tisto, kar potrebujete, ker potem bomo pogledali, kako šivati ​​krilo za jeans. Torej vsak,

Vsako dekle ima najljubšo stvar, ki že dolgo služi svoji ali je izginila iz mode, vendar je sploh ne želite zavreči. Torej smo postavili na stran veliko nepotrebnih stvari, ki samo zavzemajo prostor v hiši, in od njih ni nobene koristi. Ampak, če imate stare nezaželene kavbojke z raztrganimi koleni ali obrabljenim dnom - to je točno tisto, kar potrebujete, ker potem bomo pogledali, kako šivati ​​krilo za jeans. Torej vsak, ki ima doma takšne hlače, se prepričajte, da poskusite izdelati novo obleko za sebe. Ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled.

Kako šivati ​​krilo starih kavbojk?

Najprej poiščite to stvar in jo dobro likajte. Drugič, določite dolžino, ki jo želite nositi, in jo označite na tkanini. Prepričajte se, da dodate še dva ali tri centimetre šivu in nanesite rezalno linijo s kredo ali kosom mila. Prerežite ves presežek. Nato raztegnite oba notranja šiva in poravnajte sprednje in zadnje plošče, da poravnate šive. Obstaja veliko informacij o tem, kako šivati ​​krilo kavbojk, vendar je najpomembnejše, pomislite, kateri slog je pravi za vas - vašo figuro. Morda bo zožena različica poudarjala vaše boke ali pa bo naredila še več. Vse posamično. Treba je vzeti odrezano nogo, jo pritrditi vzdolž enega od šivov in ga pritrditi na trikotni izrez pod letvijo na platnu bodočega krila. Izrežite potreben kos za šivanje, označite ga ali ga pripnite z zatiči. Prišite na šivalni stroj. Nato obrnite izdelek navzven in odrežite neželeno tkanino.

Obdelava tkanin

Osnove vprašanja, kako šivati ​​krilo jeans, smo že razstavili. Obračamo se na preoblikovanje oblačil. Rok denim suknje se lahko lepo zaroblja in zašije z dvema enakomernima ali cik cak linijama barvne niti. Lahko naredite resno eno ali dva centimetra široka. Da bi krilo izgledalo bolj zanimivo, ga lahko okrasite z vezeninami za noge, na primer. Ali pa na robove žepov spredaj in zadaj pritrdite tanek trak.

Šivamo krilo za kavbojke z drugimi tkaninami

Za vstavljanje med raztrganimi hlačami lahko uporabite ne le enak material, ampak tudi povsem drugačen. Lahko je bombaž s čudovitim tiskom. Na enak način je potrebno pritrditi in izmeriti potreben kos, nato ga pritrditi in odrezati vse nepotrebno z napačne strani. Toda rob bombaža je bolje rokovati z overlockom ali zamaškom in šivom. Lahko uporabite tudi to tkanino, da ustvarite obrobe, ki jih morate šivati ​​na dno krila. Ta možnost je primerna tako za direktne kot za zožene modele. Predstavljajte si in eksperimentirajte in lahko ustvarite nekaj izjemnega. Nova stvar od ljubljenega starega vam bo služila prav tako dolgo in prinesla bo le pozitivna čustva. Upam, da boste razumeli, kako šivati ​​krilo kavbojk in preprosto ustvarite svojo edinstveno podobo, ki bo poudarila vašo figuro in, če je potrebno, skrila vse pomanjkljivosti. Želim vam veliko sreče pri šivanju!