FoodPro Preloader

Spomine za 8. marec naredite sami. Darila za 8. marec z lastnimi rokami: mojstrski razred


S prihodom pomladi se veliko ljudi, vključno s poštenim spolom, udeležuje navdiha in navdiha. S prvim soncem se razpoloženje dvigne in želim ustvariti in ustvariti lepoto. Zakaj ne bi izkoristili tega in, na primer, darila za 8. marec z lastnimi rokami. Pri tem bodo pomagali mojstrski tečaji. Praviloma opisujejo navodila po korakih, kako in kaj narediti. To j

S prihodom pomladi se veliko ljudi, vključno s poštenim spolom, udeležuje navdiha in navdiha. S prvim soncem se razpoloženje dvigne in želim ustvariti in ustvariti lepoto. Zakaj ne bi izkoristili tega in, na primer, darila za 8. marec z lastnimi rokami. Pri tem bodo pomagali mojstrski tečaji. Praviloma opisujejo navodila po korakih, kako in kaj narediti. To je dober način, da izrazite svojo priznanje in ljubezen svoji družini in prijateljem.

Do danes je na tisoče možnosti za izdelavo zanimivih in uporabnih daril za ta praznik. Razmislite o nekaj idejah, ki jih je mogoče enostavno in preprosto izvajati. Nenavadno je, da se pri izdelavi teh daril uporabljajo povsem navadni, improvizirani predmeti.

Skrinjica

Spomini za 8. marec z lastnimi rokami lahko naredimo v obliki škatle z različnimi tehnikami. Takšen dar bo vedno uporabljen. Pravzaprav včasih primanjkuje lepe škatle, ki bi v njej dala nakit, nakit ali druge malenkosti. V tem primeru bo podan primer škatle za kvačkanje nakita. Namesto običajnega navoja se uporablja zelo priljubljen material za iglo. - plastični trakovi. Ta material se ne boji vlage in zlahka sprejme želeno obliko. Takšna škatla ne bo zlomljena ali odtrgana. Torej bo služil že več let, spominja na vašo skrb in ljubezen.

Pripravljalna faza

Če vzamemo plastično vrečko, jo odrežemo, tako da na koncu dobimo trak širine 5 cm, za pletenje pa potrebujemo dva taka traku, ki sta ločena posebej. Krožni trak se združi z drugim z uporabo povezovalnega vozlišča. Če je trak vezan na tanko žico, bo izdelek trdno držal obliko. Brez njegove uporabe bo krsto mehkejša.

Naredite krsto

Torej, 8. marca darujemo z lastnimi rokami za matere in babice. Z debelo kljuko, morate klicati 8 zračnih zank, nato opravite eno v obliki dvigala in se vrnite nazaj po verigi z običajnim stebrom. Tako zaposliti 7 vrstic. Izkaže se, da je kvadrat, ki mora biti vezan z enim kvačkanjem. Za stene škatle je imel gladko prehod, je bolje, da rahlo razširite platno na stičišču.

Če želite to narediti, v eni zanki baze morate plesti dva stolpca. Potem so stene na enak način sestavljene iz 4 vrst. Če se izdelek zdi plitk, se lahko količina poveča. Tukaj je spominek za 8. marec s svojimi rokami pol pripravljen, ostaja, da ga okrasite in naredite pokrov. Čeprav je to možnost že mogoče uporabiti kot košaro za shranjevanje majhnih predmetov.

Naredimo pokrov za škatlo in okrasimo izdelek

Zadnja vrsta je izvedena z loki zračnih zank po shemi 4 do 1 pol kolone. Tako je rob oblikovan na 3 straneh. Če je možnost s pokrovom videti preveč zapletena, je ne morete storiti, pustite pa tako, kot je. Toda če je dovolj navdušenja in moči, potem nadaljujemo. Pokrov pokrijte na dva načina. Najpreprostejša možnost je, da jo uredite. Potem si zapomnite, kako plesti dno in naredite enako. Obstaja težja možnost, a tudi bolj zanimiva. V eni zanki povežemo 6 stolpcev. Nadalje po shemi:

  • 2 vrsti - 2 zanki v 1 bazi;
  • 3 - dve dvojni kvačkanje, 1 žlica. z nak., dva zračna odstavka, 1 žlica. z nak. Ponovite 4-krat.
  • 4 - tri čl. z nak., 1 žlica. z nak., 2 vozd. Določba 1 čl. z nak., 1 žlica. z nak. Ponovite 4-krat.
  • 5 - za pletenje kvačkanja za zadnjo stensko zanko.
  • 6 - loki 4 zraka. n. in 1 pol stolpec. Tako naredimo vse štiri strani.

Zdaj si lahko spomin za 8. marec s svojimi rokami povežete. V ta namen združite podnožje škatle s pokrovom in ga medsebojno pritrdite z zračnimi zankami. Od zgornjega dela stranske stene, kjer ni lokov, smo plesti 4 lbs, skozi zanko pokrova, in opravi pol stolpec v 3 str od baze. Tako gremo po celotni dolžini strani škatle. Zadnja zanka je pritrjena na osnovo platna. Mi pletene in rezano pletenje nit.

Spomine za 8. marec so lahko okrašene z biseri, kamni, trakovi in ​​drugimi elementi. To darilo bo lepo izgledalo na toaletni mizi pred ogledalom.

Škatla za steklenico: kaj potrebujete?

Kako še lahko naredite darilo za svojo mamo do 8. marca z lastnimi rokami? Na primer, lahko naredite škatlo iz plastičnih steklenic. Lahko je podoben prejšnji izvedbi škatle ali škatle. To bo: 6 steklenic iz plastike, valovite ali kateri koli okrasni papir, punch, kavelj, nit, škarje.

Proizvodnja

Naredimo darilo za 8. marec z lastnimi rokami, kot sledi. Najprej morate odrezati vse vrhove in dna steklenic. Ko ste prejeli jeklenke enake velikosti, jih prepognite na pol in jih odrežite. Izdelujemo enake velikosti papirne praznine. Vzemite dve ploščici in zavijte navznoter. Med njima položimo papir in ga pritrdimo na robove s pomočjo sponk za papir.

Naslednji udarec se vzame za delo. Na obodu vsake gredice morate narediti luknje z enakim razmikom. Za preprostost je punč bolje uporabiti le na eni strani. Zato je treba do 8. marca preluknjati vse elemente, ki so potrebni za izdelavo škatle ali škatle. S svojimi rokami v skrajni luknji morate naviti nit in jo zavezati z zanko. Nato s pomočjo kavljev preluknemo prejo v vsako luknjo in jo povezamo z enim kvačkanjem. Po analogiji je treba obdelati vse praznine, namenjene izdelku.

Za 8. marec smo že naredili praktičen spominek z lastnimi rokami. Sedaj je treba vse podrobnosti združiti v eno samo enoto. V vsaki zanki na dnu in stenah pletemo običajno kolono. Na enak način morate povezati vse elemente škatle. Pokrov pritrdite v zadnjem trenutku. Tako kot v prejšnji različici lahko izdelek enostavno izvedete. To je brez pokrova.

Če želiš težje ..

Preučili bomo tudi, kako je izdelana zaključna struktura. Če vzamemo še eno gredico, je treba vzdolž njenega oboda uporabiti več vrstic z običajno kolono. Nato najprej preskočite par zank, prerežite spoj s pletenico. Na koncu vrstice pustite tudi nekaj zračnih zank. Če je skrinjica trdno zaprta, morate pomisliti na ključavnico ali zaponko. V našem primeru bodo to strune iz uporabljene niti. Na sredini dna od zunaj povezujemo podstavek. Od sredine pa naredimo toliko zanke za zrak, da segment doseže pokrov s pohodom. Na vrhu izvajamo tudi kravato. Na koncih lahko pritrdite kroglice ali rese iz iste niti. Vezi bodo pomagale, da bo škatla zaprta, tako da majhni predmeti ne bodo padli iz nje. Tukaj je spomin, pripravljen za 8. marec z lastnimi rokami. Zdaj ga lahko daš.

Ključna veriga

Obstaja veliko načinov za presenečenje vaših sorodnikov in sorodnikov za počitnice. Razmislite še nekaj uporabnih gizmos, ki bo navdušil njihove lastnike. Kako narediti darilo za 8. marec z lastnimi rokami? Zdaj bomo povedali na primeru ključa. V ta namen bo stara stara usnjena torba, rokavice ali druga galanterija, kot tudi kos naravnega krzna. Za povezavo sta uporabna trpežna nit in debela igla. Za pritrditev obeska za ključe bo uporabljen. Potrebno je tudi pripraviti škarje.

Kako narediti darilo za 8. marec z lastnimi rokami? Zdaj pa razmislite. Majhen košček krzna se mora sešiti ob robovih z navlaženo stranjo navznoter, pazite, da pustite luknje, da se lahko obrnejo na obraz. Na podoben način šivamo v obliki pravokotnika. Izkažemo in dobimo krzneni element in majhen trak. Slednji se takoj položi na obesek za ključe, ki ga v torbi ni več treba iskati, zahvaljujoč priloženemu darilu za 8. marec. S svojimi rokami morate izrezati dodaten pravokotnik iz večjega usnja, ga šivati ​​na enak način, takoj pripraviti pripravljen trak. Vzemite vrečko z zanko na obroču. Njeni robovi so ponovno napolnjeni. Podnožje krznenih kosov mora biti tesno povezano z navojem in zaprto v usnjeno torbico. Zgoraj morate pritrditi ta dva elementa s črto, ki se lahko skrije s pomočjo dekorativnih elementov. Okrasni, kroglice, kroglice itd.

Zaključek

Pogledali smo, kako lahko z lastnimi rokami naredimo zanimive darila za 8. marec. Mojstrski tečaji, ki so predstavljeni v članku, bodo pomagali ustvariti lepe izdelke.

8. marec je odlična priložnost, da takšne stvari dajemo prijateljem, materam, babicam in sestram. Konec koncev, ko je darilo narejeno z lastnimi rokami, se njegova vrednost za ljubljene takoj poveča. Ko jo izdeluješ, človek vloži dušo.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami