FoodPro Preloader

S svojimi rokami naredite občutljiv tulipan iz tkanine


Tulipani so zdaj zelo priljubljeni, uporabljajo se za dekoracijo notranjosti. Prav tako šivajo lepe tildske igrače in v svoje roke postavijo čudovite tulipane iz tkanine. Lahko šivanje tulipan iz tkanine vseh velikosti. Izbira tkanine Igrače iz Tilde so izdelane predvsem iz naravnih tkanin. Lahko vzamete lan, bombaž in druge tkanine mirnih tonov. Tuli

Tulipani so zdaj zelo priljubljeni, uporabljajo se za dekoracijo notranjosti. Prav tako šivajo lepe tildske igrače in v svoje roke postavijo čudovite tulipane iz tkanine. Lahko šivanje tulipan iz tkanine vseh velikosti.

Izbira tkanine

Igrače iz Tilde so izdelane predvsem iz naravnih tkanin. Lahko vzamete lan, bombaž in druge tkanine mirnih tonov. Tulipani, narejeni v tej tehniki, so pogosto narejeni iz tkanin nasičenih odtenkov. Ko ne najdete materiala želene barve, lahko barvite malo belo. Če želite to narediti, je dovoljeno uporabljati naravne barve kot čaj ali čebulo, poleg tega pa lahko uporabite anilinske barve. Glavna stvar - za barvanje tkanine enakomerno. Šivanje tulipov iz blaga s svojimi rokami ni tako preprosto, kot se zdi, ker morate opraviti lepo delo s podrobnostmi.

Za polnjenje tulipanov lahko uporabite sintepon ali holofiber. Za majhne peclje se uporabi tanka žica, ki omogoča, da se stebla pripnejo do potrebnega ovinka.

Vzorec cvetja

Ker se tulipani lahko sešijo drugače, je lahko različnih velikosti in vzorcev. Tulipani iz tkanine lahko izdelamo na podlagi spodaj prikazanega. Za udobje lahko zgornji vzorec kopirate neposredno iz zaslona monitorja na prozorni papir. Lahko se tudi natisne na tiskalniku, obstajajo pa tudi dodatne funkcije, kjer lahko izberete velikost natisnjene slike.

Če vzorec zgradite sami, priporočamo, da se držite naslednjih razmerij. Vzorec plošče v velikosti nekoliko manj kot steblo. Kot v naravi, listi na steblu tulipana rastejo skoraj od tal in se ujemajo z višino samega cvetja. Velikost koruze je približno enaka pravemu neodprtemu bratu tulipana (9 cm), višina stebla pa se lahko prilagodi glede na to, na kateri vazi bo cvet stala.

Delo z orodjem in tkanino

Za šivanje tulipana iz tkanine, boste potrebovali tkanino za liste in steblo v eni barvi, za cvetje pa lahko izberete tkanine v eni barvni paleti ali v odtenkih, ki bodo v buketu izgledali harmonično. Potrebovali boste tudi stvari za polnjenje in sam vzorec.

Zatiči so koristni za pritrditev vzorca na tkanino, ki je zelo priročna za uporabo. Za rezanje delov, je bolje uporabiti figured škarje z zigzags. To bo tkanino preprečilo, da bi se prelila, če pa takšnih škarij ni, potem lahko zapustimo rob, kot je, samo v tem primeru ni potrebno obrezovati dodatkov blizu šiva, drugače se bo šiv pri polnjenju razlikoval. Če boste sledili priporočilom, boste brez kakršnihkoli težav šivali tulipane iz tkanin. Spodaj predlagani mojstrski razred zajema vse stopnje dela.

Če se uporablja sintetična tkanina, se lahko dodajo dodatki, sicer se bodo šivi med pakiranjem preprosto raztrgali.

Delo z vzorci

Končni vzorci morajo biti pritrjeni na tkanino. Na eni tulipani je potrebno na poševni nit razrezati 2 detajli kroja, 2 podrobnosti letaka na nitki in eno podrobnost za nogo na nitki.

Ko se deli režejo, jih je treba odstraniti. Tulipana tkanina je sestavljena iz treh elementov: nog, listov in brstov. Da bi po obračanju vsi elementi izgledali čedno, je treba tkanino odrezati na vogalih noge in v kotu tulipana. Po obračanju v teh krajih ne bo prišlo do nepotrebnega zapiranja. Obračanje listov in brstov je preprosto, vendar pa je treba s steblom delati previdno, da ga ne bi strgali po šivu. Glede na debelino stebla lahko uporabite iglo ali suši palico. Z zapolnjenim polnilom je treba napolniti tri zakasnjene slepe.

Zbiranje delov

Zbiranje vseh podrobnosti ni nič manj odgovorno, kot urejeno rezanje in polaganje šivov. Tulipani iz tkanin, izdelani z lastnimi rokami, bodo dragoceno darilo za vsakogar, saj so rokodelstvo v njih resnično razkošje, mojstri pa vso svojo dušo ustvarjajo in ustvarjajo take mojstrovine.

Bud mora malo potegniti. Zaradi dejstva, da so bile podrobnosti za njega izrezane vzdolž poševne niti, pridobi čudovito zaobljeno obliko. V podnožju koruze morate vstaviti nogo. Nogo je treba napolniti z poliestrom in nato vstaviti žico za celotno dolžino noge. Petiolum pritrdi skrivni šiv na dnu kale. Tukaj je tulipan tkanine pripravljen, ostane samo šivati ​​list.

Ni nujno, da je list napolnjen z nič, ampak je zaželeno, da ga likati s sprednje strani, tako da postane ravno in da notranji šivi niso ščetinasti. Osnova cvetnega lista je skrbno izdelana, zato je surovi rob obrnjen navznoter in pritrjen s tajnim šivom. Ostaja, da se list položi na steblo. Okoli listov ovijemo list in ga šivamo z nevidnimi gladkimi šivi. Cvet je pripravljen!

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja