FoodPro Preloader

Kariran na izvleček za kvačkanje novorojenčkov: sheme. Otroški škornji kvačkani kvačkani


Rojstvo otroka je odličen dopust za vso družino. Želim, da se ta dan zapomni za vse življenje. Obleka novorojenčka je dotik elementa srečne družine. Fotografije, posnete na izhodu iz porodnišnice, vedno zajemajo čudovit dogodek z lepimi podrobnostmi. Tukaj in srečni starši, in ogromen šopek cvetja, starih staršev in zdravnikov ter najbližjih prijateljev. Dojenček je

Rojstvo otroka je odličen dopust za vso družino. Želim, da se ta dan zapomni za vse življenje.

Obleka novorojenčka je dotik elementa srečne družine.

Fotografije, posnete na izhodu iz porodnišnice, vedno zajemajo čudovit dogodek z lepimi podrobnostmi. Tukaj in srečni starši, in ogromen šopek cvetja, starih staršev in zdravnikov ter najbližjih prijateljev. Dojenček je tako majhen, da je na sliki predstavljen le v obliki volumskega konvolucija. Lepa odeja, ki je vezana z lastnimi rokami in povezana s čudovitim trakom, je tako tradicionalna, a hkrati zelo dotikajoča se.

Praznovjerja v zvezi z doto za otroka

Kljub dejstvu, da ima med nosečnostjo mlada ženska, ki čaka na svojega prvega otroka, ponavadi veliko prostega časa, še posebej v zadnjih mesecih, zaradi razlogov ne sme se ukvarjati s šivanjem ali pletenjem. Ta znak se lahko obravnava drugače. Nekdo se smeje starim predsodkom in nekdo je prepričan, da je v tem primeru bolje, da je varna kot narediti napako, ki jo lahko kasneje močno obžalujemo. Dejstvo je, da se verjame, da če se med nosečnostjo ukvarjate z delom, povezanim z nitmi, potem otrok tvega, da se bo zapletel v popkovino.

Pokrov, ki ga je babica povezala, bo otroku prinesla ljubezen, srečo in dobro zdravje

Sprejmite, povezano z rojstvom nove osebe, je veliko. Zlasti to: dokler se otrok ne rodi, starši ne smejo pridobiti nobenih predmetov. Od kod prihaja dota za otroka? Navsezadnje od prvih dni njegovega življenja potrebuje množico različnih stvari. Odgovor je preprost - starši ne pridobijo ničesar, ampak njihove matere in očetje se lahko skrivaj zavzamejo za zbiranje dote. Ta pristop je zelo razumen, saj zbuja ne zelo znane sorodnike okoli mlade družine. Plaid na izvleček iz bolnišnice je običajno pletena ena od babic. Praviloma ženske v tej starosti že vedo, kako plesti, zato izdelava lepe pletene prevleke za njih ni velika stvar.

Preja naj bo le najboljša.

Sploh ni težko povezati lepo odejo z izvlečkom iz porodnišnice, kjer lahko zavijete novorojenčka. Samo nekaj vprašanj se morate odločiti. Prvič, v katerem letnem času naj bi se pojavil otrok. Drugič, kaj je seks? In tretjič, kateri vzorec bo najbolj primeren.

Plaid na izvleček poleti je bolje, da pletene iz bombaža, viskoze ali preje iz svile. Otrok ne bo vroč in obraz, prekrit s svetlim pokrovom, ne bo padel pod žarke sončnega žarka in bo zaščiten pred prahom in zlomom.

Če se pozimi pričakuje rojstvo, bo dobrodošla topla volnena odeja. V trgovinah, ki prodajajo prejo, lahko najdete odlične volnene niti, izdelane posebej za otroke. Še posebej so lahki. Puhasto, kot je moher ali angora, je bolje, da je ne vzamete, saj so potisnjeni in villi lahko povzročijo anksioznost dojenčka. Pleteno odejo na izjavi je bolje, da iz mehkega kašmirja.

Izbira barv je pomembna

Barva je lahko katera koli. Še posebej dobro za tak primer bi ustrezala nežen pastelne odtenke. Plaid za dekle - roza ton, in za fanta - modra. Bela posteljna pregrinjala izgledajo zelo lepo s kontrastnim trakom okoli roba.

Če je spol otroka iz neznanega razloga neznan, potem bo bela najboljša možnost.

Kvačkano platno je najbolj primeren za otroški preprogo.

Odeja na izvlečku za novorojenčke kvačkana (sheme so predstavljene v tem članku) je bolje kot igle za pletenje. Dejstvo je, da lahko takšno odejo enostavno dodamo, če se pojavi potreba. Obstaja še en plus - tako odejo je praktično ni deformiran, to je, njegove robove ne curl, kot je v primeru ravnih platna na pletilnih igel.

Različne možnosti ne smejo prestrašiti

Precej debela zimska volnena odeja se lahko poveže s preprosto mrežo, po obodu pa se lahko navije svileni trak. Pomembno je, da je vzorec brez stožcev ali drugih izboklin. Otroku bodo motili, kar bo povzročilo nelagodje, ko bo ležal v otroškem vozičku. Nad vzorci lahko pametno, če poletje odejo knits na izvleček za novorojenčke kvačkanje. Sheme za tanka platna so običajno precej zapletene. Poleg glavnega vzorca, ki se uporablja za osrednji del, morate izbrati vzorec za mejo. To delo je za izkušenega pletilca, ker zahteva sposobnost štetja in prilagajanja rapporta.

Odejo na izvleček za novorojenčke s kvačkanjem, sheme in fotografije poletnih in zimskih različic, ki so predstavljene v članku, zahteva izračun glede velikosti platna. Praviloma je standardna - 1 mx 1, 2 m. Neprijetno je oviti otroško odejo v preveliko ali premajhno.

Ploščo lahko povežemo z modno čipko ali pa naredimo preprost file s lakoničnimi vzorci v obliki cvetov, src ali črt.

Hitrost pletenja je odvisna od debeline navoja in kljuke.

Tanke niti zahtevajo tanek kavelj. Takšna odeja je primerna za dolgo časa. Za debelo volno vzemite debelejši kavelj. Spretno pletilja, ki pletuje volneni krit na izvlečku za novorojenčke s kvačkanjem (na sliki spodaj so prikazani preprosti diagrami iz kvačk z dvema ali tremi zračnimi zankami), bo trajalo največ dva tedna.

Pletene boljše proste zanke - tako bo stvar bolj plastična.

Pletenje vzorca je obvezen korak

Pred začetkom dela na glavnem platnu povežite majhen vzorec. Meriti ga je treba po dolžini in širini ter številke zabeležiti. Po tem je treba vzorec oprati, ko nameravate naknadno sprati celotno odejo.

Posušen in likan vzorec je treba ponovno izmeriti in po primerjanju začetnih in končnih dimenzij opraviti izračun zanke.

Univerzalna možnost - iz posameznih motivov

Najbolj običajen, bi rekli, univerzalni plaid je izdelan iz kvadratnih motivov. Primerni so za monofono ali večbarvno. Povezava se pojavi med pletenjem ali ko so vsi elementi pripravljeni. Nato jih lahko združite z isto prejo s kvačkanim kavljem ali šivano z iglo z ustreznimi barvnimi nitmi. Plasti so zelo lepe, pletene iz dveh ali treh niti ustreznih barv. Ni potrebno, da se ukvarjajo s kariranimi kvadrati, na katerih bo otrok ležal, volumetrični cvetovi. Čeprav izgleda zelo lepo, je neprijetnost, ki jo povzroča zgoščevanje cvetov do nezrelega kostnega skeleta, prevelika.

Pletenje z enim spletom iz centra je dobra izbira za zelo izkušeno rokodelko.

Druga različica univerzalnega odeje je platno, povezano od sredine. Strani tega platna so enake dolžine. Proces pletenja je zelo preprost - dodatki zanke so narejeni na vogalih vsake naslednje vrstice. Zaradi tega postaja število stebrov in zračnih zank s povečano razdaljo od sredine vse več. Za to možnost je značilno, da so vogali platna nekoliko podolgovati - ne pravokotni, temveč ostri in ravni deli, rahlo stisnjeni. Za majhno debelo navojno odejo je ta funkcija povsem sprejemljiva. S to metodo pletenja je izbira vzorcev zelo omejena, vendar se lahko igrate z barvo. Poleg tega je vezanje kvadratnega platna z odprtim robom nekoliko enostavnejše kot pravokotno. Kayma je lahko vezana le na dveh nasprotnih straneh, nato pa bo odeja dobila standardno velikost.

Volneni plad se v vozilu opere z načinom “volne” ali ročno. Spin - samo zelo občutljivo. Bombaž se lahko z lahkoto opere v avtu, bela - celo belilo.