FoodPro Preloader

Šopek za človeka z lastnimi rokami: navodila po korakih


Na počitnicah, moški želijo dati neke vrste izvirno darilo, vendar ne vedno zanimive ideje pridejo na misel. Ko pripravljate presenečenje za ljubljeno osebo, potem načeloma veste, da ima rad, kaj ga zanima, kaj mu manjka za popolno srečo. Toda, da bi prišli do poceni, a smešnega presenečenja za kolega ali tovariša, na primer 23. februarj

Na počitnicah, moški želijo dati neke vrste izvirno darilo, vendar ne vedno zanimive ideje pridejo na misel. Ko pripravljate presenečenje za ljubljeno osebo, potem načeloma veste, da ima rad, kaj ga zanima, kaj mu manjka za popolno srečo. Toda, da bi prišli do poceni, a smešnega presenečenja za kolega ali tovariša, na primer 23. februarja ali kakšen poklicni dan, je težje.

Spoznava vsevedni internet. Samo tam lahko najdete originalen šopek za človeka. To je enostavno narediti sami. Glavna stvar je imeti idejo in kupiti potrebne predmete. V članku je predstavljenih nekaj zanimivih variant takšnih izdelkov s postopnimi navodili za izvedbo.

Topli napitki

Za tovariše, ki imajo radi zabavne in glasne zabave, lahko za moško polovico naredite tako privlačen šopek. Da bi bilo to potrebno, morate imeti bazo. Priporočljivo je kupiti stojalo za vezanje dolgih stebel v cvetličarni. Sestavljen je iz treh plastičnih palic, ki se raztezajo navzgor, z ojačevalnimi rebri, primernimi za krepitev detajlov šopeka za človeka. Na takšni podlagi je lahko enostavno narediti darilo.

Lahko kupite tri, lahko pa kupite več enakih ali različnih steklenic. Z loki jih tesno povežejo z bazo in dodajo počitniške predmete. To so lahko koktajl zvezde, srca ali druge številke. Če je podjetje zelo tesni prijatelji, lahko na palice postavite soljene kumare. Potem je vsa ta lepota od spodaj zavita v čudovit svetel papir in pramen je pritrjen. Tako bo prvotni šopek za človeka, sestavljen v izvirni sestavi, pripravljen.

Za sladke zobe

Za tako presenečenje morate kupiti celoten paket različnih sladkarij. Pobrati rezine, čokolado, embalažo za sladkarije, žvečilni gumi. Glavni pogoj za ustvarjanje lepega šopeka za človeka, ki je izdelan z lastnimi rokami, je, da so vse podrobnosti prihodnjega umetniškega dela podaljšane in se dobro ujemajo s splošnim ansamblom.

Priporočljivo je, da elemente pritrdite s preprostim prozornim viskijem. Samo jih morate pravilno razširiti, paket mora biti v obliki stožca. Da bi ohranili konstrukcijo, je v sredino vstavljen trak debelega kartona ali majhne lesene palice. Ostaja le pakiranje vse skupaj v spodoben ovoj.

Vitamin Kit

Obstajajo ljudje, ki vodijo zdrav življenjski slog, se ukvarjajo s športom, jedo prav. Za take zaposlene ali prijatelje, lahko prišli do izvirno darilo v obliki šopek izdelkov. Za moške z lastnimi rokami za pripravo tako okusno in zdravo presenečenje je enostavno, morate samo kupiti nekaj različnih sadja in jagodičja. Zaželeno je, da imajo drugačno barvo in niso zelo sočni, sicer se vitamini "pobegnejo" celo na poti.

Nadalje se začne najbolj zanimivo: izrezovanje z nožem podrobnosti drugačne oblike. To so zvezde, geometrijske oblike, rože in polmesec. Če je darilo namenjeno praznovanju pomembnega datuma, potem lahko izrežete številke in jih postavite v zgornjo vrstico. Izdelani predmeti se položijo na lesene palice. Lahko jih kupite v vsakem supermarketu. Lepo videti zrele rdeče jagode, dajo na nekaj kosov na nabodalo. Lahko naredite šopek izdelkov za moške z lastnimi rokami, če ste zavezali palice ali jih dali v nekakšen zabojnik. Lahko je ozka in visoka plastična posoda ali široka nizka vaza.

Cvetica za klobase za človeka z lastnimi rokami

Spodnja fotografija kaže, da lahko presenečenje ima nešteto možnosti. Tukaj lahko izvajate vse ustvarjalne ideje. Pri nakupu klobas, potrebnih za šopek, je treba skrbno pretehtati, kaj je koristno pri delu. Lahko pobirate tanke lovske dimljene klobase, ki jih nato preprosto vstavite v posodo. Nujno jih je treba zamenjati s klobasami različnih debelin. Zanimivo bo kupiti rezano embalažo in narediti rože z njimi kot cvetne liste.

Strunčasti kosi na plastičnih ali lesenih palicah, povezani v sredino ter vezani ali oviti s trakom. Spodnji del je narejen po želji. Napis lahko naredite s čestitkami.

Šopek nogavic

Za človeka z lastnimi rokami, lahko naredite bolj potrebno darilo za 23. februar. Lahko so moške hlače ali nogavice. Takšni dresi so vedno potrebni, saj se pogosto uporabljajo in raztrgajo. Lahko, seveda, samo da jim snop v papirnato vrečko, vendar pa bo veliko bolj izvirno za pakiranje v obliki šopek.

Razmislite o tem, kako narediti tak šopek za človeka z lastnimi rokami korak za korakom.

Podrobna navodila

Za začetek izbire nogavic prave velikosti. Komplet iz večbarvnih in svetlih izdelkov bo videti lep. Seveda moramo upoštevati tudi okus moških, saj vsi ne nosijo takih pisanih nogavic. Potem morate narediti ali kupiti palice. Morali bi biti gladki, da ne bi trgali izdelka.

Naslednji korak okrog paličk zavrtite rolo nogavico, začenši od zgornje točke, postopoma spuščajte tuljavo spodaj. Rob rahlo upognjen kot cvet z vrtnicami. Zadnji krog mora biti pritrjen z zatičem, trdno pritrjenim.

Ko so izdelani vsi "cvetovi", jih morate združiti. Če želite to narediti, lahko palice na dnu zavezujete z vrvjo in jo pakirate v pisani ovojni papir, ki je vezan z lokom. Tukaj je šopek nogavic za moškega, narejen z lastnimi rokami kot darilo!

Najbolj slastne zvijače

Za moške je veliko izdelkov lahko lepo okrašeno kot darilo. Ta slasten paket bo privlačen vsem. Vsebuje vse potrebne izdelke za praznično mizo. To so različne klobase, dimljeni siri, porcije suluguni, pikantne rdeče paprike, čebula, začimbe.

Vsi izdelki so postavljeni tako, da so veliki deli stavbe na zadnji strani, manjši pa na sprednji strani. Kosi sira se položijo na palico, več kosov v vrsti. Za svetlost in podobnost s tem šopkom dodajte nekaj vej rožmarina ali drugega zelenja. Lahko je dolg vejc zelene ali zelene čebule.

Potem je šopek privezan. Ostaja le izdaja darilne škatle. Za to se prilegajo vsi kontrastni papir in trak.

Izdelava daril prijateljem in družini je vedno užitek. In ko je presenečenje tudi kreativno okrašeno, je videti še boljše. Prosim svoje ljudi!