FoodPro Preloader

Spomnimo se na Stan Leeja: navijači ustvarjajo dotikanje umetnosti v čast njihovega idola


Stan Lee je bil ameriški pisatelj, izdajatelj, scenarist, producent in izumljal stripe. Bil je človek z bogato in ustvarjalno domišljijo. Ustvarjalec vesolja Marvel je umrl 12. novembra 2018. Prišel je do več kot 100 legendarnih superjunakov, med njimi The Incredible Hulk, Thor, Spider-Man, Dr. Strange, Iron Man in Captain America. Nep

Stan Lee je bil ameriški pisatelj, izdajatelj, scenarist, producent in izumljal stripe. Bil je človek z bogato in ustvarjalno domišljijo. Ustvarjalec vesolja Marvel je umrl 12. novembra 2018. Prišel je do več kot 100 legendarnih superjunakov, med njimi The Incredible Hulk, Thor, Spider-Man, Dr. Strange, Iron Man in Captain America.

Neprecenljiv prispevek

Stan Lee je naredil ta svet boljši zaradi moči, prijaznosti in ljubezni, ki je vedno prisotna v vseh njegovih zgodbah in likih. Veliko ljudi je prepričal, da na tem svetu obstajajo pravi superjunaki in da se zgodijo čudeži. Ljubitelji Marvela po vsem svetu govorijo z veliko žalostjo zaradi odhoda Stan Leeja. Mnogi od njih ustvarjajo dotikanje umetnosti v čast njihovega idola. Ta članek vsebuje nekaj najboljših umetniških del, posvečenih spominu na Stana Leeja.

Striki Stanovi navdihujejo mnoge ljudi, da se vsaj naučijo, kako lepo slikati in kvečjemu postati veliki umetniki ali igralci.

Stan Lee je bila prava legenda. On bo za vedno ostal v spominu in naših srcih.

Čudovite slike poosebljajo vse bolečine in žalost navijačev Marvella. Zdi se, da so tudi stripi z nami žalostni.

Vse, kar je ustvaril velik umetnik, bo živelo večno. Spomnimo se njegovega imena in cenimo ustvarjalnost.