FoodPro Preloader

Izdelava marjetic iz papirja za sobno opremo


Da bi vaše stanovanje vedno izgledalo kot dišeč letni vrt, poskusite v notranjost sobe vključiti nebistvene papirnate rože. Papirne kamilice vas bodo spominjale na vroče poletje in ustvarjale romantično razpoloženje v najhladnejšem obdobju leta. Okrasite s cvetličnimi zavesami, okrasite šopke ali naredite čudovito ploščo na steni. Enostavne pa

Da bi vaše stanovanje vedno izgledalo kot dišeč letni vrt, poskusite v notranjost sobe vključiti nebistvene papirnate rože. Papirne kamilice vas bodo spominjale na vroče poletje in ustvarjale romantično razpoloženje v najhladnejšem obdobju leta. Okrasite s cvetličnimi zavesami, okrasite šopke ali naredite čudovito ploščo na steni.

Enostavne papirnate marjetice

Prva različica izdelave preprostih cvetlic ne vzame veliko časa. Za delo je dovolj, da vzamete list navadnega belega papirja, rumenega kartona, lepila in škarij. Najprej naredimo jedro prazno. Če želite to narediti, izrežite iz kartona dva enaka kroga s premerom 5-10 centimetrov. Nato nadaljujte s proizvodnjo listov. V ta namen je treba beli papir narezati na enake trakove. Njihova širina mora biti enaka širini cvetnih listov prihodnje marjetice, na primer dveh centimetrov. Dolžina vsakega traku bo dvakrat daljša od cvetnih listov, recimo 30 centimetrov. Število voznih pasov bo ustrezalo številu vaših cvetnih listov. Dovolj 12 cvetnih listov. Zdaj oblikujemo brstiček, zložimo vsak list na pol, ne da bi poravnali papir. Zlepite jih na dnu in nato zlepite z enim od krogov. Ko so vsi cvetni listi na mestu, zaprite dno cvetnih listov z drugim krogom in ga pritrdite z lepilom.

Papir iz kamilice

Za izdelavo obrti na ta način boste potrebovali iznajdljivost, posebna orodja in potrpežljivost. Potrebno je najti belo, oranžno, rumeno in zeleno papir, škarje, zobotrebce, ravnilo, šilo, klerikalni nož in lepilo. Najprej naredimo praznine za kale. Če želite to narediti, izrežite bele kroge papirja enake velikosti s premerom kamilice. Nato naredite krog v krogu proti središču, ne da bi rezali papir do konca. Nato previdno obrežite robove papirja s škarjami, s čimer ustvarite obliko vsakega cvetnega lista. Nato se s pomočjo šivanja vsak list okrogel, dvigne robove. Poskusite se ne dotakniti papirja v sredini za te manipulacije. Za to držite podstavek s palcem. Papirne kamilice se bodo izkazale za bolj bujne, če naredimo dve plasti cvetnih listov, položimo en krog na drugega.

Nato nadaljujte s proizvodnjo bujnega srca. Obstajata dva načina za to. Prva možnost vključuje uporabo jedra enakih kosov kot za cvetne liste, le manjše, iz rumenega papirja. Zložite jih na pol in zlepite v krog v sredini. Druga metoda vključuje izdelavo lepega in čistega srca. Za delo morate vzeti trak rumenega papirja, ga razrezati na majhne resice in ga obrniti okoli zobotrebca. Nato odstranimo, potisnemo skozi obdelovanec v sredino, dajemo mu stožčasto obliko. Sedaj zlepite jedro na marjetico, poplavimo obrobke. Šopek marjetic lahko uporabite kot dekoracijo originalne stenske plošče ali pri izdelavi kart. Če želite, naredite veliko barv v škatli in jih nato uporabite za okrasitev vašega stanovanja. Če želite narediti tridimenzionalno kompozicijo, pritrdite žico na podnožje rože, jo obrnite z lepo zeleno knjigo in pritrdite liste. Vse je pripravljeno.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto