FoodPro Preloader

Otroške lutke: popolna igračka za vašega otroka!


Otroške lutke so idealna igrače, ki jih je mogoče enostavno in hitro izdelati. Takšne obrti se odlikujejo po preprostosti in izvirnosti. Ni jih težko narediti in vsaka hostesa ima vse, kar potrebujete. Hkrati bo v arsenalu igrač vaš otrok nekaj posebnega, ki ga ne bo pustil ravnodušnega. Pripravljamo se Izdelava lutk iz nogavic z uporabo materialov in orodij, kot so: niz barvnih niti z iglo; superglue; Škarje; Set senčil za oči; 3 zatiči; vladar; sintetični olje; tanko žico. Potrebovali

Otroške lutke so idealna igrače, ki jih je mogoče enostavno in hitro izdelati. Takšne obrti se odlikujejo po preprostosti in izvirnosti. Ni jih težko narediti in vsaka hostesa ima vse, kar potrebujete. Hkrati bo v arsenalu igrač vaš otrok nekaj posebnega, ki ga ne bo pustil ravnodušnega.

Pripravljamo se

Izdelava lutk iz nogavic z uporabo materialov in orodij, kot so:

  • niz barvnih niti z iglo;
  • superglue;
  • Škarje;
  • Set senčil za oči;
  • 3 zatiči;
  • vladar;
  • sintetični olje;
  • tanko žico.

Potrebovali boste tudi nogavice in nogavice.

Otroška lutka

Najpreprostejši kramp tega razreda je otrok. Za delo potrebujemo nogavico in nogavico. Barva oblačil lutke iz skladišča bo popolnoma enaka barvi oblačil. Pred peto prerežite spodnji del nogavice. Dobljeni del postavimo na ravno površino. Zdaj morate narediti roke in nos. Za to potrebujemo 2 veliki kosi poliestra in eno majhno. Ena od velikih

Postavimo ga v desni kot našega obrezovanja, tako da ga raztegne. Podnožje je tesno ovito z žico in pritrjeno. Odrezali smo ga v bazi. Podobno delamo drugo roko na levi strani. Postavite majhen kos v sredino, ga pritrdite na enak način in ga odrežite. Rezultat rezanja je razdeljen na razmerje 1/3 (trup) in 2/3 (glava). Sedaj potrebujete veliko kroglo sintepona, ki je postavljen na glavo glave. Istočasno je treba na robu pustiti 2-3 cm, ki ga navijamo z nitmi na dnu in na vrhu in ga pritrdimo. Od spodaj dodamo še en kos sintetičnega olje. Moral bi biti ovalen. Šivamo jo od spodaj s spiralnim šivom. Izmerite sredino šiva. Dvignite ga s pomočjo niti in igel, povlecite do pasu.

Nato nadaljujte z obrazom lutke. Nastavite zatiče na mestu prihodnjih oči. Osredotočite se na njih, zlepite nos z superlitkom in počakajte, da se osuši. Namesto oči šivamo gumbe in izdelujemo trepalnice iz črnih niti. Obrvi so narejeni na enak način od zgoraj. Vezite ustnice z rožnato ali rdečo nitjo. Na straneh potegnemo slepo pod ušesa drug proti drugemu in jih nežno šivamo, tako da ohranita svojo obliko in izgledata dokaj naravno. Obrežite konec nogavice, tako da bo naredil klobuk. Postavili smo na glavo. Na čelo lutke lahko postavite majhno čelo.

Nato se izreže še en trak. Njegova dolžina mora biti za pol centimetra nižja od telesa lutke. To bodo oblačila. Krilo pustimo nespremenjeno in po potrebi šivamo z nitmi. Ampak mi šivamo kratke hlače na eni strani spodaj in jih pritrdimo na enak način. V zaključni fazi naredimo oči in lica s pomočjo senc (rožnato in senčno). To je to, punčka je pripravljena!

Snežak

Veliko lažje narediti takšne lutke, kot so snežaki. Potrebujemo tri krogle sintepona: eno majhno (to je glava), malo več (deblo) in največje (baza). Na nogavici odrežite peto na dno. Postavimo majhno kroglo in jo popravimo s pomočjo niti. Trup in podlaga sta izdelana na enak način. Pod vsem presežkom se izklopi. Namesto oči so prišiti gumbi. Papir je izdelan pokrovček in nos v obliki stožca. Pritrjeni so z lepilom. Na vsako od kroglic spredaj je prišit na gumb (imitacija plašč). Potem ga okrasimo po vašem okusu in to je to - plovilo je pripravljeno.

Zaključek

Punčke in sintepon lutke so preproste obrti, ki jih lahko naredijo vsi. Lahko naredijo odlično darilo. Ljubili bodo vašega otroka. Torej vzemite in delajte.