FoodPro Preloader

Kako narediti obleko iz odpadnega materiala


Vsaka mati pozna te muke. Kaj storiti, če se v vrtcu približuje praznik ali karneval v šoli in ni obleke? Nihče ne želi, da bi se njegov ljubljeni otrok počutil "slabše od drugih" ... Pravzaprav lahko v nekaj minutah naredite kostum iz odpadnega materiala. In najbolj zanimivo je, da otroku damo svobodo ustvarjalnosti - in opazili boste majhen čudež. Naj izk

Vsaka mati pozna te muke. Kaj storiti, če se v vrtcu približuje praznik ali karneval v šoli in ni obleke? Nihče ne želi, da bi se njegov ljubljeni otrok počutil "slabše od drugih" ... Pravzaprav lahko v nekaj minutah naredite kostum iz odpadnega materiala. In najbolj zanimivo je, da otroku damo svobodo ustvarjalnosti - in opazili boste majhen čudež. Naj izkoristi stare stvari, ki ležijo na podstrešju, v medetaži, v kovčkih ... babičine rokavice, matere obleke in šal, šali in škornji - in kostum iz odpadnega materiala je pripravljen. Svoboda ustvarjalnosti je izjemno pomembna. V vsaki hiši obstajajo stvari, ki jih nihče ne potrebuje, vendar je škoda, da jih zavržemo. Iz sivinega sivega Orenburškega šala dobimo odlična orla. Vsak pas lahko uporabite kot sponko za viteški plašč, superheroj. Kostum, narejen iz odpadnega materiala, pomeni izjemno enostavno izdelavo. Tam, obrezovanje, sesanje, zabadanje - in niti niti niti igle niso potrebne.

Karnevalski kostum, izdelan iz odpadnega materiala, je na primer "človek-TV" iz stare škatle. Ali snežna pošast iz udarcev ali sintepukhe. Vsak star športni trik se lahko spremeni v obleko iz odpadnega materiala: dovolj je barva za tkanine, šale ... celo za zavese. Uporabili se bodo tudi različni dodatki. Na primer, rokavice. Dovolj je odrezati prste starih rokavic, jih naviti v dlako in perje, potem ko so jih namazali z lepilom, in pripravljen bo odličen element karnevalskega kostuma. Originalne kostume iz odpadnega materiala, ideje, ki jih lahko najdete v revijah za igle, vključujejo uporabo vseh vrst odpadkov. Embalažna folija, pena, karton, stare tekstilne stvari - vse se bo gibalo.

Obleka iz odpadnega materiala mora imeti vsaj eno svetlo in nepozabno podrobnost. Lahko je krona škatle in folije ali maska ​​dekorativnega papirja. Ni potrebno iskati zapletenih vzorcev, sedeti pri šivalnem stroju, kupiti drage tkanine. Stari škornji lahko služijo kot svetle podrobnosti za piratske kostume ali lovce. Akrilne barve so primerne za dekoriranje usnja. Til ali organza za zavese bodo postali tako tančica neveste kot vlak princese ali ... kril metulja ali kačjih pastirjev. Žične okvirje lahko izdelamo v nekaj minutah. Za pritrditev vse je enostavno tako z nitmi in lepilom - na primer, v pištoli. Priročna za te vrste ustvarjalnosti posebne pletenice na netkanih ali fleece popravke. Dovolj je, da ga postavimo med dele, ki jih želimo povezati, in jih likamo s toplo železo. Kasneje se lahko tako lepilo večkrat obriše ali opere.

Pri domačih kostumih bo vsak embalažni material primeren, na primer, za zelenjavo in sadje. Samo zapomni si in varnost: za vse majhne otroke, niso vsi primerni. Na primer, polietilen ali celofan se ne smejo uporabljati kot podrobnosti kostuma. Enako lahko rečemo o peni in o mrežah - na splošno o vsem, kar lahko boli ali da otrok lahko vdihne ali pogoltne.