FoodPro Preloader

Originalne razglednice idej 8. marca naredite sami


V članku bralcu ponujamo različne ideje za razglednice za 8. marec. Ustvarite lahko resnično mojstrovino z lastnimi rokami, ki bodo shranjene za zelo dolgo časa, morate le uporabiti domišljijo in biti potrpežljivi. Zgodovina razglednic Prvotno se je v vsakdanjem življenju imenovala razglednica, na kateri ste lahko napisali sporočilo in ga poslali po pošti brez ovojnice. Nato so

V članku bralcu ponujamo različne ideje za razglednice za 8. marec. Ustvarite lahko resnično mojstrovino z lastnimi rokami, ki bodo shranjene za zelo dolgo časa, morate le uporabiti domišljijo in biti potrpežljivi.

Zgodovina razglednic

Prvotno se je v vsakdanjem življenju imenovala razglednica, na kateri ste lahko napisali sporočilo in ga poslali po pošti brez ovojnice.

Nato so na eni strani razglednice začeli tiskati sliko, ilustracijo ali avtorsko risbo. Kartice so začele teči na kartonu. Najpogosteje so bile lepe voščilnice: 8. marec, 23. februar, novo leto ali rojstni dan.

Potem so se karte začele izdajati v obliki knjižnega ovitka, spustnega menija. Zdaj jih ni bilo mogoče poslati po pošti brez ovojnice. Ampak ime "razglednica" in zaljubljen. Zdaj je ta beseda pomenila »pisni pozdrav z dekoracijo oblikovanja«.

Ideje za ustvarjalne razglednice za 8. marec

S svojimi rokami lahko ustvarite ekskluzivno razglednico ne samo na kartonu v tradicionalni različici. Čestitajte drug drugemu in praktično. Konec koncev je kartica danes lahko v elektronski obliki, ne more se več vstaviti v predal oblačilnika kot spomin. Obstajajo tudi zvočne kartice, ki jih sploh ne morete videti.

Gumice naredijo lepe kartice 8. marca s pomočjo pletenja, vezenja, aplikače na tkanini. Čestitke, vezene na plošče-aplike, lahko namesto na preprogo obesite na steno. Ustvaril bo udobje v domu in dolgo bo navdušil naslovnika.

Vlečene kartice

Vendar je najpogostejša možnost tradicionalna, ko je kos lepenke lepo urejen. Najpogosteje, zamisli razglednic 8. marca, izdelane z lastnimi rokami, temeljijo na takšni metodi izdelave kot risanje.

Kakšen je najboljši način, da se prikaže kot čestitka za praznike žensk? Seveda cvetje! Na primer, vrtnica bo na razglednici precej elegantna. Samo ne pozabite, da ustrezen napis na sliki.

Mojstrski razred: narišite vrtnice

Za mamo bo izdelana zelo lepa razglednica za 8. marec, če boste skušali narisati cvet, ki je zelo podoben pravemu.

 1. Prvič, pomožne linije so na kartonu narejene s preprostim svinčnikom. To bo krog s premerom, ki sovpada z volumnom dna rože.
 2. Tik nad krogom je potegnjen vodoravno raztegnjen oval, ki bo vrh rože.
 3. Iz kroga navzdol narišite poljubno črto stebla.
 4. Poleg prve valovite črte je treba narediti še drugo, tako da ima steblo volumen.
 5. Bočne točke ovala so povezane z vbočenimi segmenti s krogom, ki oblikujejo obris rože.
 6. Na steblu so obrobljeni listi.
 7. Z dna kroga označite skrajno odprte cvetne lističe.
 8. Latice brstičkov je treba potegniti v oval.
 9. Listi črta proge.
 10. Na steblu so trnje.
 11. Na dnu brstiča pripravite čašice.
 12. Cvetovi naj bodo pobarvani, oddajajo sence in bleščajo iz svetlobe.

Kartica z aplikacijo

Tisti, za katere je risba izjemno težka, lahko uporabljajo škarje in lepilo. Da bi razglednica 8. marca mati izšla lepa in ekskluzivna, bo mojster potreboval stare revije, knjige, celo otrokove barve bodo koristne. Uporabite lahko nepotrebne razglednice.

Izrezovanje podrobnosti - cvetje, živali, sonce - sestavljajo sestavo prihodnje razglednice. Nato se deli aplikacije zalepejo. Pozdravni napis je lahko narejen z barvami ali pa izrezan iz barvnega papirja.

Uporabite lahko najmanj podrobnosti, na primer le nekaj silhuet cvetja in napisov z napisom. Slika osem je preprosto izrezana, nato je slika rahlo upognjena navznoter in prilepljena na svetlo pločevino, potem ko je predhodno zamudila lepilo samo z zgornjim, spodnjim in srednjim delom. Reža bo zasijala skozi ozadje, sama kartica pa bo že obsežna in ne tradicionalno ravna. Mimogrede, za to lahko in ne držijo cvetje popolnoma, ampak samo v sredini, upogibanje znotraj strani, ne prilepljenih delov.

Scrapbooking - sodoben način izdelave kart

Ta tehnika je danes znana mnogim. Zahvaljujoč scrapbookingu lahko uresničite velike idejne razglednice za 8. marec. S svojimi rokami mojstri izdelujejo tako očarljive male stvari, ki jih po praznikih nihče ne bi niti pomislil. In potem so shranjena dolga leta ustvarjanja človeških rok.

Delo v tej tehniki na ta način: na karton, ki služi kot osnova za izdelek, palico kosov čipke, svileni loki, kroglice, školjke, fotografije. Nekdo uporablja miniaturne pletenice za dekoracijo razglednice: čevlje, obleko za obleko, kape. To je seveda razglednica za mlado mamico.

Zrela ženska, ki že ima čudovite spomine za njo, mora biti vstala in ujeta v čestitki umetniške mojstrovine. Voščilnice 8. marca v slogu scrapbooking, ki uporabljajo lepe nepozabne majhne stvari, bo postala neprecenljiva. Kot taka so morda vozovnice za prevoz do nekega romantičnega kraja, etiketa iz obleke, kupljene za večer srečanja bivših študentov, ki je bila prelomnica v usodi, ključi prvega stanovanja itd.

Kartica z imenom v tehniki beležke z oknom in fotografijo

Ljudje, ki so navdušeni nad iglo, dobijo pravi užitek od samega procesa. Na primer, lahko naredijo razglednico 8. marca izključno, tako da izumijo, kako v njej postaviti fotografijo.

Poenostavite, če na eno od polovic prerežete okno. V njej je treba postaviti fotografijo osebe, ki je pripravila čestitko, ali sliko, ki zajame pomemben dan ali pomembno mesto.

Če ne vstavite trdne slike in izrežete silhueto osebe, potem morate iz notranjosti lepiti kos barvnega papirja - to bo ozadje. Stik robov ozadja mora biti zakrit z aplikacijo. Kup cvetja, nasmejan sonce, gnom z darilom v svojih rokah se bo odlično ujemal z zasnovo notranjosti razglednice.

Okno je lahko rezano okroglo in pravokotno. Če je kartica izdelana v obliki hiše, potem luknje ni treba popolnoma izrezati. Naj posnema sedanje okno, zato je treba eno stran pravokotnika pustiti nerezano. Zahvaljujoč temu lahko »odprite« polkna, občudujete sliko in ponovno pokrijete okno.

Kolektivni pozdravi

Če je veliko število zaposlenih žensk, potem je primerno, da pošljete voščilnice za 8. marec ne v pisarne, temveč ustvarjalno stojalo. Na njej v obliki cvetnih lističev iz kamilice poskrbi individualne pozdrave ali želje, ki jih naslovniki z lahkoto vzamejo in poberejo ali preprosto preberejo.

Če sanjate, se lahko stojnice izdelajo tako, da bodo 8. marca delovale kot kreativne velike velikosti. V ta namen lahko na primer uporabite zanimive pesmi, posvečene dogodku.

Nežen, lep,

Delovno

Stroga, resna,

Zmerno smešno

Zelo odziven

Dobra in močna -

Na splošno zaposleni vseh

Naše lepe

Vsi smo prijazni

Čestitamo!

Na njihov dan, seveda,

Želimo jim srečo!

Sam zidni časopis se lahko tudi prepogne in fiksira samo na ovinku. Potem bo samo posnemala kartico, ki jo je treba pred branjem odpreti kot knjigo.

Takšne pozdrave ne morete objaviti samo na stenah. Primerno je, da 8. marca na mizo postavimo velike kolektivne razglednice. Takšne spominke lahko zlahka naredite z rokami, vendar so videti precej privlačni.