FoodPro Preloader

Master razred: kapa za dekleta za zimo


To je najbolj priljubljena in praktična pokrivala za otroke. V takem klobuku ne bo strašnega mraza, hladnega vetra in sneženja. In kar je najpomembneje, problem vseh mame je bil rešen - tam je šal. Številni odrasli ga nosijo tudi med sprehodi v ostri zimski sezoni. V tem članku želimo deliti mojstrski razred. V njem

To je najbolj priljubljena in praktična pokrivala za otroke. V takem klobuku ne bo strašnega mraza, hladnega vetra in sneženja. In kar je najpomembneje, problem vseh mame je bil rešen - tam je šal. Številni odrasli ga nosijo tudi med sprehodi v ostri zimski sezoni. V tem članku želimo deliti mojstrski razred. V njem bo povedano, kako se kapa za dekle plese. Potrebovali boste nekaj brezplačnih večerov. Prvi koraki.

Pletilne čelade za dekleta

Za delo boste potrebovali:

  • navadne igle številka 3;
  • volnena preja (100 gramov);
  • kljukica številka 3;
  • vaše spretne peresa;
  • krožne igle številka 3.

Kateri vzorci bodo uporabljeni med vezavo

Izvajali bomo:

  • Pletenje nogavic. Pletena zanka v sprednjih vrstah.
  • "Kosa". Pleten po naslednji shemi. V prvi vrsti zbiramo obrazne zanke. V drugem - Žuborenje. Tretjo vrstico smo plesti tako. Na pomožni govornici pustimo tri zanke. Nato najemite še tri. Zgrabite zanke s pomožnimi iglami. Tako smo plesti križane zanke. V četrtem - zaposliti žuborenje. Peto vrsto pletene obrazne zanke. V šestem - Žuborenje. Sedma vrsta pletene kot prva.
  • Vez za podvezice.

Master class: kako vezati klobuk za dekle

Najprej začnemo plesti bar. Ona bo hodila po ovalnem obrazu. Vzemite igle številka 3 in vpijte sedem zank. Pletene 125 vrstic podveza stitch. Ko končate, zaprite zanko. Nit je odrezan. Nato vzemite kavelj in jih pletite z enojnimi kvačkami. Spet plesti na igle. Vezamo štirideset tri vrste po vrstnem redu naslednjih zank: en rob; dve pletenice za podvezice; dva glajenja obraza; šest "poševnih"; dva glajenja obraza; Štiri podvezice; dva glajenja obraza; dva podveza; en rob. S pletenimi izdelki bomo izdelek razdelili na tri dele. Na sredini bomo zaposlili 36 zank, ob straneh pa 35.

V 44. vrstici stranske zanke pletemo po "vezalnem" vzorcu in jih zapremo na dva dela. Vse ostalo je pleteno brez sprememb. 45. vrsta pletene na enak način in obrnite izdelek. V 46. - odstranimo prvo zanko in je ne pletemo. Mi pletene zanke po prejšnji shemi, in plesti trideset šesti skupaj z naslednjim. Spet obrnite pletenje. Moral bi dobiti "cap". Še naprej smo plesti tako do 51. vrstice. Nato naredite simetrične dobitke v srednjih zankah. Nato začnemo dodajati dve zanki v vsakem šestem redu. Klobuk za dekle je skoraj pripravljen. Zelo malo jih je. Torej zavijte navzdol, dokler v sredini ne bo šestnajst zank. Kape pletene, ko se stranski vzorci končajo. Nato zaprite zanko.

Sedaj nadaljujte z vratom. Zbiramo zračne zanke. Povezujemo in pletemo v krogu tri vrste. Potem se poveča. Vezemo na dolžino, ki jo potrebujete. Izdelek je obdelan rob. Cap-čelada za dekle je pripravljena. Lahko okrasite s pompomi ali kvačkanje ušesa. Če želite narediti pompon, narežite trak kartona. Vetrna nit. Odrežite en konec in zavrtite drugi konec. Zašiješ kape. Obstaja veliko možnosti za dekoracijo. Sanje z dekorjem!

Izkazalo se je, da je za dekle elegantna kapa za čelado, in kar je najpomembnejše - otrok ima vedno vrat.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja