FoodPro Preloader

Če je vaš sin odločil, da postane ventilator: kako narediti obleko železa človeka


Iron Gentleman, on je Tony Stark, junak popularnih stripov, nato pa računalniške igre, ki je osvojil goreče oboževalce po vsem svetu. Med njegovimi občudovalci niso le fantje srednješolske starosti, ampak tudi najstniki, mladi moški in celo odrasli “strici”. Zato ne bodite presenečeni, če en dan vaš sin pravi, da želi biti superheroj. Super Suit za

Iron Gentleman, on je Tony Stark, junak popularnih stripov, nato pa računalniške igre, ki je osvojil goreče oboževalce po vsem svetu. Med njegovimi občudovalci niso le fantje srednješolske starosti, ampak tudi najstniki, mladi moški in celo odrasli “strici”. Zato ne bodite presenečeni, če en dan vaš sin pravi, da želi biti superheroj.

Super Suit za Superbird

Torej, ste soočeni s precej težko nalogo: kako narediti obleko železa človeka, če ne veste, od česa in kako lahko ustvarite ta čudež? Za začetek lahko s svojim otrokom preučite videz transformatorja, prisluhnete imenu "toaletnih" delov, podate podroben komentar o tem, za kaj je namenjen, v povezavi z navdušenjem čustev, s katerimi bo vaš vodnik prelil svoje razlage. Prednosti take zabave so velike, verjemite mi. Ostali boste skupaj s svojim sinom, se pridružili svetu njegovih sanj in fantazij, se učili bolje kot »diha«. Hkrati prejeli potrebna priporočila. Ko boste naredili obleko iz železa, boste postali bolj ali manj jasni, čas je, da začnete zbirati odpadne materiale. Najprej potrebuješ kombinezon. Z ovratnikom pod brado. Ali trenirka, ki ni zelo široka in debela. Zaželeno je, da ni bil zelo nov, ker po tem, ko naredite na sebi železno moško obleko, poskusite, stvar ni več uporabna za kaj drugega. Ste pripravljeni darovati? Nato kupite več hrane folijo. In ne samo več - veliko!

In tudi lepilo za pritrditev s folijo s krpo. To je treba storiti skrbno, previdno, tako da "kovinski" ne zdrobimo, material ne raztegne, in celotno obleko izgleda naravno. Za lažje delo naredite naslednje: iz folije izrežite določeno obliko kvadratov ali pravokotnikov in jih zlepite na obleko. Če na nekaterih stopnjah se vam zdi težko in ne veste, kako narediti obleko železa človeka lepo, dal njegove podrobnosti (jakna, hlače) na otroka in lepilo na njej. Vloga lutke, seveda, fantje niso preveč, da jim je všeč, ampak zaradi odličnega rezultata, bo sin trpi in ne tako. Na primer, jakna je "verižna" v oklepu. Zdaj podrobnosti konca. Izrezite iz albuma ali natisljivih listov trakove, ki posnemajo prevleke na pravi obleki. Obarvajte jih z češnjevo, rdečo ali zlato barvo. Ko se posuši - pokrijemo z brezbarvnim lakom. In drži jakno. Tukaj je, kako narediti obleko železa človek navodila. Sledite ji, izdelajte hlače.

Delo na podrobnostih

Ko sta oba dela kombinezona na ta način, morate razmisliti o tem. Prvič, jakna je zip. Treba je pustiti, sicer ne bo delovalo. Samo kačji material je treba poskušati barvati bodisi v splošnem tonu oblačil bodisi v barvi vložkov. Drugič, kot ste opazili na slikah, je železni človek poudaril mišice. S to nalogo se lahko soočite, če obešalnike prevlečete z notranje strani. Rokavice, ki jih ima junak iz stripa, lahko zamenjamo z usnjenimi, si jih izposodimo od, recimo, očeta. Dolgoročno barvanje ali lepljenje je neobvezno. In dejstvo, da so velike - dobro, ustreza fantastični podobi. No, in škornji. Standardna možnost zaključka.

Kako sestaviti obleko železa, če ostane samo čelada nepripravljena? Z njim je seveda težje. Ampak lahko pomaga pri moškem pokrovčku, tesno z vrati. V njej naredite luknje za oči. Tkanina se "obrne" v oklep, kot trenirka. Ali kupite manjkajoči del slike v trgovini.

Toda tudi če je vaš mali sin še goli (v boju je izgubil svojo obleko!), Še vedno imate čudovito obleko. Konec koncev je narejen z dušo in z rokami.