FoodPro Preloader

Kako plesti openwork tippet z iglami? Tehnologija trikotnega rta


Ta majhna stvar je morda v garderobi skoraj vsake modne ženske. Kaj točno je in kako se je ukradel? Pletenje ali kvačkanje olajšajo delo. Glavna stvar je, da izberete niti tanjše, in vzorec je bolj mehka. Ali ogrinjalo ali šal Običajno je ta izdelek izdelan kot navaden šal. Razlika je v tem, da je tifet precej širok in dolg. Da bi s

Ta majhna stvar je morda v garderobi skoraj vsake modne ženske. Kaj točno je in kako se je ukradel? Pletenje ali kvačkanje olajšajo delo. Glavna stvar je, da izberete niti tanjše, in vzorec je bolj mehka.

Ali ogrinjalo ali šal

Običajno je ta izdelek izdelan kot navaden šal. Razlika je v tem, da je tifet precej širok in dolg. Da bi svetloba rta, kljub velikemu volumnu, uporabili tanke niti. V tem primeru je treba kavelj ali igle vzeti ne glede na material, temveč dva ali trikrat večji volumen. Izkušeni igralci pogosto uporabljajo vilice za pletenje, da dobijo najbolj mrežasto in zračno krpo. Priljubljena kombinacija več okraskov, v katerih se openwork platno izmenjuje s trdnim. Tudi oblike palatin se razlikujejo. Ena od izvirnih rešitev je izdelava šalskega ogrinjala. Če želite to narediti, morate nekoliko spremeniti tehnologijo in načela dela. Ta članek opisuje, kako plesti stole s pletenimi iglami v obliki trikotnega majhnega plašča. Najprej izberite vzorec šablon in izračunajte potrebno število zank. Pripravite lahko tudi približen vzorec, ki olajša navigacijo med delom in občasno nanjo nanašate izdelek.

Kako plesti ogrinjalo z iglami za pletenje v obliki polmeseca? Izvedba dela z odprtim delom

Rt je nenavadna prvotna oblika zaradi spuščanja zank na straneh platišča in nastajanja srednjega dela z zmanjševanjem. Poglejmo glavne značilnosti, kako je tak pleten pletenin. Običajnega načina dela v obliki širokega pravokotnega platna ni mogoče uporabiti. Najprej je treba spremeniti smer parjenja. Če običajno naredite ogrinjalo dovolj dolgo in široko, da to počnete od spodaj navzgor, potem je predlagani model bolj kot šal. Ena stran žleba v obliki polmeseca je ravna, druga pa obokana. Iz te polkrožne črte se začne parjenje. Vtipkajte toliko zanke, da je širina platna približno 180-200 cm, najprimernejši način pa je uporaba krožnih igel. Pletene z vzorcem 20-3 cm, ki izgubi dve zanki na koncu vsake vrstice na obeh straneh. S precej široko čipkasto mejo pojdite na naslednji korak.

Nastanek srednjega dela rta

Nato, pletene openwork tippet z iglami, spreminjanje glavni ornament. Odprite do sredine vrstice z odprtino, nato pa preklopite na šal pletenje, v katerem morajo biti vse zanke z obrazne zanke na obeh straneh izdelka. Nadaljujte z delom v isti smeri približno 5-6 cm, nato pa ga zavrtite za 90 °. Naslednja vrstica bo enaka dvema segmentoma - na sredini platna in enaka od te točke, ki razdeli izdelek na dva enaka dela. Posledica tega je, da bodo vse zanke razdeljene na tri dele, sredina katere bo 10–12 cm širine, sledite ji s podvezicnim šivom in na koncu vsake vrstice zgrabite eno zanko iz platna. Tako se bo obrazni del v obliki obrnjenega trapeza postopoma oblikoval in širil. Pletene štedilnik na tak način s pletenjem, dokler vse zanke v openwork se pretvori v obraza zanke, ki se ukvarjajo v sredini. Nato zaprite zadnjo vrstico s kavljem in jo povežite v krog, okrasite končne zobe. Šal pripravljen!