FoodPro Preloader

Podolgovate napere. Vzorec s podaljšanimi zankami (fotografija)


Ženske so vedno v iskanju novih stilov in čudovitih slik. Ustvarjanje modernih mojstrov tehnikov, ki inspirirajo. Zahvaljujoč bogatim izkušnjam, bogati izbiri preje in različnih vzorcev ustvarjajo mojstrovine umetniških obrti. Ta članek bo razpravljal o tem, kako ustvariti podolgovate zanke z iglami. Razli

Ženske so vedno v iskanju novih stilov in čudovitih slik. Ustvarjanje modernih mojstrov tehnikov, ki inspirirajo. Zahvaljujoč bogatim izkušnjam, bogati izbiri preje in različnih vzorcev ustvarjajo mojstrovine umetniških obrti. Ta članek bo razpravljal o tem, kako ustvariti podolgovate zanke z iglami.

Različne variacije pletenja

S pomočjo preje in igel za pletenje lahko ustvarite ekskluzivne stvari. Izbira je zelo velika - jakne, jopice, otroške kostume, kape, šali, nogavice. Takšne ročno izdelane izdelke bo tovarna veliko bolj ljubila. Pri njihovem ustvarjanju bodo vlagali dušo in potrpljenje. Obstaja veliko različnih vzorcev in načinov dekoracije: čipke, biserne, reliefne in tridimenzionalne vzorce, dvojne in angleške gume, gunny, satje itd. Vse to je pletenje. Podolgovate zanke z iglami - to je samo ena od številnih variacij vzorcev. Razmislite o tej vrsti pletenja bolj podrobno.

Veličasten vzorec z nakidov

Na sprednji strani po vsaki zanki morate narediti 2 prost nakida. Dolžina ustvarjene zanke je odvisna od njihove številke. Na stranski strani, preden začnete z naslednjo zanko, morate ponastaviti vse prešite odeje. Z desno iglo za pletenje izvlečemo dolgo zanko in jo položimo na levo iglo za pletenje. Nato običajno vzorec je plesti, v skladu s sliko. Moralo bi imeti vzorec s podolgovatimi zankami. Mi smo plesti več vrstic z iglami.

Redno pletenje je priporočljivo plesti nekaj centimetrov izdelka. V nasprotnem primeru se bo vzorec podolgovatih zank zdel nedokončan. Vsaka zanka v vrsti je tudi pletena. Rezultat bi moral biti neverjeten pregleden del dolgih zank. Priporočljivo je kombinirati podolgovate zanke s pletenimi pleteninami z drugimi modeli. Zahvaljujoč tej metodi lahko ustvarite izvirne različice pletenin. Učinkovitost tehnike je popolnoma kombinirana z biserno, reliefno, bouclou in gosto viskozno.

Osupljiv vzorec

Tukaj bo pojasnjeno, kako vezati dolgo zanko z iglo za pletenje. Na sprednji strani po vsaki zanki naredite nakidy. Na mejni strani padajo vsi loki. Nato izmenično potegnemo 5 zank na desno iglo za pletenje. Izbrane podolgovate zanke je treba prenesti v levo iglo za pletenje in jih povezati z žuborecno zanko. Ustvari eno nakid, ki teče skozi teh 5 zank.

Izkazalo se je malo zaokroževanja. Nato se naslednjih 5 zank izvleče na levo iglo za pletenje. Nastane nakid, ki prav tako prehaja skozi te zanke. Poleg tega je shema izdelkov za pletenje podobna. Treba je opozoriti, da mora biti število ekstrudiranih zank in nakidov na sprednji strani enako kot na napačni strani. Rezultat je treba zaokrožiti podolgovate zanke z iglami za pletenje. Shema je zelo preprosta. Ta način pletenja za mojstre vas bo spomnil na kvačkanje "metle". Zahvaljujoč odprtemu vzorcu bo izdelek izgledal neverjetno in nenavadno.

Metoda prečkanja

Ta metoda vključuje izvirni nenavaden vzorec. Če želite ustvariti podolgovate zanke z iglami z uporabo križa, na sprednji strani, po vsaki zanki, morate ustvariti 3 nakida. Na napačni strani tretje dodatne igle morate odstraniti 8 zank. Nato so padci spuščeni in zanke skrbno izvlečene. Naslednje podolgovate zanke so razdeljene v 2 skupini. Zadnje 4 je treba prenesti na levo iglo. Preostalih 4 mora ostati na tretji dodatni govorici.

Med parjenjem jih je treba preskočiti. Po tem je leva stran vezana na napačno stran. Nato, 4 zanke s 3 dodatne pletenje igle plesti po metodi prehoda. Moralo bi imeti vzorec s podolgovatimi zankami. Na enak način zapnite več vrstic. Pomembno je vedeti, da mora biti število zank v vsaki vrstici enako številu zank, prekriženih v skupini.

Nenavaden valovit vzorec

Takšna tehnika vključuje izmenjavo odsekov podolgovatih zank. Dolžina zank se mora postopoma zmanjševati in povečevati zaradi zmanjšanja ali povečanja števila nakidov. Takšen vzorec naj vsebuje enako število podolgovatih zank.

Te zanke se izmenjujejo skozi žuborenje in obrazne vrste. Višina in dolžina prejetih valov bi morala biti odvisna od števila zank v ponovitvi. In tudi na število nakidov za vlečenje zank. Če želite ustvariti val podaljšane zanke z iglami, morate plesti sprednji strani. Na napačni strani 6 zank pletene z valovnim vzorcem. Potem 6 zank - običajen vzorec. In zadnjih 6 je valni vzorec. Nato, pletene 3 vrstice navadne viskozne. Na 6. vrsti so navadne 6 zank. 6 zank v srednjem valu. Metoda izvedbe valovnih vzorcev je predstavljena zgoraj.

Vzorec klasic

Če želite ustvariti spikelets podolgovate zanke, sprednji in zadnji strani so pleteni z iglami s pomočjo prečkanega nakida. Pri delu takšnega vzorca je zelo preprosto. Pomembno je, da pravilno upoštevate vzorec izvedbe številke. V 1 in 3 vrstici je pletena 2 Žuborenje zank, 3 obrazne zanke in 2 Žuborenje. 2 in 4 vrstice so pletene kot običajno. Pri 5 mora obstajati 2 žuborenje. Pred dvema obraznima zankama, 4 vrstama spodaj, bi morale ženske nežno izvleči dolgo zanko. Natikati jo je treba na pravo iglo za pletenje.

Po tem se povežejo še 3 obrazne zanke. Nato se zopet izvleče najdaljša zanka. Nato, pletene 2 Žuborenje zank. Na 6. vrstici je treba podaljšane zanke ponovno izstreliti. Na 7. vrsti mora biti 1 rožnica, iz katere je pletena 1 sprednja zanka. Potem spet 1 obrazno in 1 podaljšan, ki mora biti povezan s 3 obraza. Potem 2 žuborenje. 8 vrstica je pletena kot običajno. Izvedbena shema je podobna prejšnjim vrsticam.

Vzorec gosjih nog

Na začetku dela na napere se zaposli zahtevano število zank, ki je večkratnik 10. Prav tako je treba upoštevati 2 obodni zanki. Priporočljivo je, da izdelek zaženete s 32 zankami. Na 1. in 3. vrstici mora biti vse obraza. Na 2 in 4 - vse žuborenje zank. Na 5. vrsti se robna zanka vstavi v 3-zank 1. vrstice. Potrebno je zgrabiti nit in jo nežno izvleči na napačno stran. Nato sta pleteni 2 obrazni zanki. Nato se iz istega mesta potegne dolga zanka. Nato so pleteni 3 obrazni in dolga zanka je spet izvlečena. Pletene 5 obrazne zanke. Podobno je pletena še ena "gosja noga". Njena izvedba se začne s 13 zankami 1. vrstice. Na 6. vrstici je treba plesti 5 Žuborenje zank.

Zanke so izvlečene in pletene z napačne strani. Naslednjih 1 Žuborenje in 1 podolgovato. Skrivnost izvedbe podolgovatih zank je, da so zanke zajete za zadnjimi stenami. Torej grejo lepše in bolj gladko. Potem 1 žuborenje in 1 podolgovato zanko. Na 7. in 9. vrstici - vse obraza. Na 8 in 10 - vse Žuborenje. 11. vrstica je enaka 5. vrsti. 12 - podobna 6. vrstici. Od 13. vrstice se vzorec ponovi. Ta preprosta tehnika vključuje pletenje. Raztegnjene zanke so lahko pletene z iglami za zadnjimi stenami, nato pa se izmenjujejo z rednim pletenjem. V tem primeru noge ne bodo zvite.

Pros pletenje

Pletenje je odličen način za izhod iz depresije in pobeg iz težav. Takšen monotoni hobi popolnoma razbremeni stres in izjemno izboljša razpoloženje. Izvajate izdelke z lastnimi rokami, lahko se potopite v svoje misli in najdete odgovore na nerešena vprašanja. Pletenje je tudi odlična telovadnica za prste. Hkrati se izboljša krvni obtok in srčni utrip. Obrtne ženske, ki pogosto pletejo, so zelo pazljive in pozorne. Imajo dobro razvit vizualni spomin.

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci