FoodPro Preloader

Kako narediti zelje z lastnimi rokami?


Ali greš na kostum za zabavo in ne veš, koga bi oblekel? Sumite, da bo na festivalu preveč mačk, zajčkov in medicinskih sester? Naredi si kostum zelja. Ta izvirna obleka vam bo pomagala izstopati iz sive mase. Kostum za zelja za fanta Na matineji o jesenski žetvi je pogosto potrebno zašiti izvirno obleko za otroka. Kostu

Ali greš na kostum za zabavo in ne veš, koga bi oblekel? Sumite, da bo na festivalu preveč mačk, zajčkov in medicinskih sester? Naredi si kostum zelja. Ta izvirna obleka vam bo pomagala izstopati iz sive mase.

Kostum za zelja za fanta

Na matineji o jesenski žetvi je pogosto potrebno zašiti izvirno obleko za otroka. Kostum za zelje je narejen hitro in brez truda. Kako ga šivati? Sprejeli bomo samo naslov. Boste morali nositi zeleno jumpsuit ali hlače in turtleneck podobnih barv. Kako narediti glavo? Izdelava vzorca. Izgleda kot velik oval. Narežite 2 kosa svetlo zelene tkanine in ju zašite skupaj. Ni vam treba, da jih polnite, vendar boste morali narediti dekorativne linije. Z njihovo pomočjo morate "narisati" na listu prog. Majhen deček bo potreboval vsaj 50 takšnih listov. Ko so pripravljalna dela pripravljena, lahko nadaljujete do zadnjega dela. Sestavljen bo iz šivanja vseh sestavnih delov za spodnje krilo poroke ali maturantske obleke. Če takšne stvari v hiši ni, potem mora biti okvir zgrajen neodvisno od dveh obročev in tila. Sew na listih je treba razporediti, začenši z vrha, in postopoma spuščajo. Na glavi morate šivati ​​kapuco.

Prefinjen kostum za zelje

Šivajo tako obleko, bi bilo enostavno za dekle, ki ima šivalni stroj za vas. Kostum zelja je sestavljen iz krila, turtleneck, dekorativnih elementov in kodrasne lasulje. Začnemo šivati ​​s krilom. Tukaj bomo potrebovali 3 obarvane barve tila: belo in dve odtenki zelene. Material razrežemo na trakove širine 30 cm in jih napolnimo z gumo. Tako zbiramo krilo. Plasti v njem se izmenjujejo, na koncu pa ne smejo biti manjše od 10. Sešite krila skupaj. Da bi ohranili našo obliko oblike, lahko fatin škrob. Izberemo zeleno polo vratu. Lahko ima kakršenkoli tisk, na primer cvetlični ali polkovni pik. Šivamo ogrlice do rokavov bluze in dekorativne rože na prsih. Na nogah smo oblekli zelene nogavice in čevlje, na glavo pa zavihali kovrčavo lasuljo in očala. Osupljiva slika je pripravljena.

Večerno obleko predelamo v obleko zelja

Če želite zgraditi podobo za zabavo, vendar ne želite porabiti denarja za to, lahko ponavljate stvari, ki so že v garderobi. Na primer, izdelajte kostum zelja iz večerne obleke v zeleni barvi. Moramo najti kos tkanine in čipke, da se ujema z njim. Zaželeno je, da je bil dekor drugačen od barve obleke, vendar je bil enak tonu z bazo. Oblečemo obleko in pred ogledalom jo obesimo, tako da pade v čudovite gube. Ko ste zadovoljni z rezultatom, lahko odstranite obleko in šivate kraje z iglami. Poleg dolgega odrezka tkanine drugačne barve tvorimo list zelja. Za to potrebujete škrob. Rezimo rob, tako da ustvari val in ga obdelamo s pisalnim strojem. Po želji lahko narišete temne lise in proge. In zdaj imamo ključno vlogo pri ustvarjanju kostumov. Potrebujete lepo obleko obleko prazno. Nujno ga je treba postaviti v valove, potisniti pod že obstoječe gube in ga nato potegniti na ramo. Zdaj je treba dodati tonsko obleko. Na hrbtni strani lahko pritrdite velik list listov iz papirja ali tkanine. Na rokah lahko nosite čipke.

Obleka iz listov zelja

Ta obleka ne bo ostala neopažena. To je odlična različica obleke za dekleta pri matineji ali za zabavo. Kako ga ustvariti? Potrebovali bomo veliko glavico zelja, ki jo je treba razstaviti v liste. Morate razumeti, da je kostum izdelan naenkrat, zato ga je treba takoj izdelati na modelu in takoj eno uro pred dogodkom. Najprej morate oblikovati steznik. Če želite liste med seboj pritrditi, je to najbolje s spenjalnikom, vendar lahko to storite z nitko. Po 5-6 listov pas pasu, pojdite na izdelavo steznik. Tukaj potrebujemo dva lista, ki pokrivata prsi. Podprli bodo še 4 listi, ki bodo ustvarili obleke za obleke. Če se vam zdi, da je steznik preveč odkrit, potem lahko med improvizirane skodelice priložite še en list zelja. Ohišje je ostalo za majhno, morate narediti krilo. Narejena je v slojih. Če na sebi pripravljate kostum, potem je ta del dela bolje zaupati vaši mami, sestri ali deklici, saj ne boste mogli sami narediti krila. Takšno obleko lahko dopolnjujejo zeleni čevlji in klobuk.

Podoba zelja za dekle

Najlažji način, da naredite kostum, je, da ga zberete iz stvari, ki jih že imate doma. Na primer, izumite lahko edinstveno podobo, ki jo pretepete z zanimivim krilom ali ne-trivialnim pokrivalom. Kako narediti zelje obleko za dekle z lastnimi rokami iz odpadnih materialov? Potrebno je vzeti krilo zelene barve in temo, ki se bo ujemala. Lahko je izdelan v obliki korzeta ali pa se prilega telesu. Na vratu morate nositi kroglice, ki bodo simbolizirale kapljice rose. In na glavi je treba pritrditi ostrino zeleno. Priporočljivo je, da ga naredite sami, tako da je bila okrašena z listom zelja. Kostum za dekle je pripravljen. Izgleda čudovito in kar je najpomembnejše, naredite ga za trenutek.

Hitro zelje

Če morate hitro ugotoviti, kako narediti si nepozabno podobo, potem bodite pozorni na to metodo. Če dobro narišete, potem vam takšna obleka ne bo vzela niti dveh ur. Na polovici lista papirja za risanje morate prikazati list zelja in ga pobarvati z gvašem, zmešanim z belim lepilom. Zakaj se trudiš z nečim, vprašaš? Odgovor je precej nepomemben: da ne naredimo listov zelje. Navsezadnje ima gvaš po sušenju lastnost, da se posuši. Takšne plošče je treba narediti 8 kosov, in še 4 kosov manjše velikosti. Šla bo okrasiti pokrivala. Medtem ko so listi suhi, bomo naredili krilo. Lahko vzamete že pripravljeno zeleno, če pa ga v garderobi ne boste imeli, to ni pomembno. Našli smo vse ostanke zelene tkanine, ki obstajajo na kmetiji, če ni dovolj zelenih krp, lahko uporabite bele. Zdaj morate rezati pravokotnike iz vseh kosov in jih šivati ​​na elastični trak. Krilo se bo izkazalo za veselo in elegantno.

Ko so naši listi suhi, jih je treba rezati. Najdemo zeleno majico in si šivamo naše velike velikosti. Listi se lahko razporedijo na različne načine. Lahko okrasijo rokave, prsi ali jih razporedijo na kaotičen način. Zdaj nadaljujte s proizvodnjo pokrivala. Mi šivamo majhne liste do traku zelene barve in privežemo glavo okoli takega roba.

Kostum za zelje za matinejo

Da bi hčerka izstopila iz množice, morate šivati ​​njeno prvotno obleko. Zaščitna obleka na matineji bo povzročila samo pravo veselje. Da bi tako obleko ni težko. Za začetek bomo našli ali šivali zeleni steznik. To bo osnova kostuma. In potem moramo potegniti liste za krilo. Obarvamo jih z gvašem na obeh straneh. In narišite tri manjše liste, da okrasite steznik. Z uporabo kroga bomo povezali vrh in dno obleke. Lahko ga izrežemo iz pene. V takem obroču bo enostavno vstaviti liste krila. Korzet je okrašen tudi z izrezki iz papirja. Kot pokrivala za glavo lahko uporabite klobuk ali pa naredite nekaj podobnega kot papirnato glavo.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo