FoodPro Preloader

Kako narediti zajec iz papirja: mojstrski tečaji


Nenavadne papirne obrti bodo zanimale tako otroke kot odrasle. Ponujamo vam izbiro mojstrskih tečajev: kako narediti zajec iz papirja. Zanimajte svoje otroke s takšnimi obrtmi in jih združite. To bo zanimivo in informativno. Master razred 1: kako narediti zajec iz papirja Za ustvarjanje ušesne miške potrebujete kvadratni list papirja. Zlo

Nenavadne papirne obrti bodo zanimale tako otroke kot odrasle. Ponujamo vam izbiro mojstrskih tečajev: kako narediti zajec iz papirja. Zanimajte svoje otroke s takšnimi obrtmi in jih združite. To bo zanimivo in informativno.

Master razred 1: kako narediti zajec iz papirja

Za ustvarjanje ušesne miške potrebujete kvadratni list papirja. Zložite ga v skladu z naslednjimi navodili. Postavite list na mizo kot diamant. Potem ovijte robove na obeh straneh v obliki trikotnikov. Nato s škarjico na sredini izdelka razrežite tanek trak. Na zgornjem delu zložite levi rob lista. Ta vogal bo uho našega zajca. Enako storite z desno stranjo. Ušesa so pripravljena.
Lahko jih upognete. Nadaljujte do stopal. Zložite zadnjo stran plovila notri. Vse - zajec iz papirja z lastnimi rokami. Nariši mu oči. Če slikate prijatelja papirja, bo to videti realistično.

Master razred 2: kako narediti ušeno miško iz modulov papirja

Preden se naučite, kako narediti zajec brez papirja, morate zbrati 520 trikotnikov. Da jih naredite, potrebujete pravokotni list papirja (A4). Moduli morajo biti široki in višinski dveh centimetrov. Hare je lahko izdelan iz belega papirja in iz barvnih ter uporabnih opomb. So odlični za izdelavo trikotnih modulov. Torej vzemite pravokotni kos papirja in ga prepognite na pol. Upognite obdelovanec, kot da označujete sredino. Bend nazaj. Zložite oba vogala v sredini. Obračajte obdelovanec in dvignite robove navzgor. Nato upognite vogale s pregibanjem nad trikotnikom.

Ponovno napolnite robove. Pripravite ga na polovico krat. Sedaj nadaljujte s postopkom montaže.

Montažna shema obrti

Vzemite dva trikotnika in vstavite v tretji. Tako povežite druge module v verigi. Dve vrsti po 48 kosov. V tretjem, obraba staggered. Izdelek skrbno odstranite. Vzemite 24 modulov in naredite pet vrstic na enak način. Nadaljujte do glave. Enako število trikotnikov nosi dolgo stran navznoter in s tem kratko - navzven. Povečajte naslednjo vrstico za šest. To pomeni, da dva modula dajeta vsak četrti. Zberite glavo tako: osem vrstic po 30 modulov. V slednjem postavite trikotnike skupaj. Oblikujte glavo z žogo. Če želite sestaviti jezičke, vzemite šest modulov in jih zložite kot prvo vrsto. Nato nadenite pet modularnih trikotnikov, nato šest. Naredite to v sedmih vrstah. V osmem pa se zmanjša na tri. Podobno naredite še eno uho. Plovilo je skoraj pripravljeno. Izdelajte okrasne podrobnosti. Iz barvnega papirja izrežite ovratnik, oči, ustnik in smeška. Zlepite vse. Ročaji so narejeni iz debelega kartona, med moduli in lepilom za vzdržljivost. Nato vzemite pravokotno pločevino, naredite kosi in se narežite s škarjami. Izkazalo se je, chelochka. Vse je pripravljeno!

Master razred 3: kako narediti zajec iz papirja

Vzemite kvadratni list papirja in ga zavijte diagonalno. Izmerite dva centimetra na dnu. Bend navzdol. Obrnite izdelek. Izmerite širino na vrhu trikotnika. Upognite vogal in spodnje robove. Obrite obdelovanec. Uredite videz zajčka. Risanje s črnimi čutilnimi očmi, nosom in zobmi. Tako srčkan kramp bo veliko darilo ali okras za mizo za svetlo praznovanje Velikonočni.

Kako zanimivo in zabavno zbirati obrti iz papirja. Zajček je skoraj živ in izgleda spektakularno.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto