FoodPro Preloader

Kako narediti hrano za punčke?


Monster High lutke so bile pred nekaj leti izjemno priljubljene in vsako leto imajo vedno več oboževalcev. Te igrače zbirajo odrasli in otroci se v njih igrajo z veseljem. Za lutke pošasti, mlade gospodinje graditi celotno igro hiše s pohištvom in vse potrebne malenkosti. Priljubljeno vprašanje med oboževalci igrač: kako narediti hrano za lutke Monster High narediti sam iz odpadnih materialov? Ponujam

Monster High lutke so bile pred nekaj leti izjemno priljubljene in vsako leto imajo vedno več oboževalcev. Te igrače zbirajo odrasli in otroci se v njih igrajo z veseljem. Za lutke pošasti, mlade gospodinje graditi celotno igro hiše s pohištvom in vse potrebne malenkosti. Priljubljeno vprašanje med oboževalci igrač: kako narediti hrano za lutke Monster High narediti sam iz odpadnih materialov? Ponujamo vam izbor zanimivih idej in mini mojstrskih tečajev.

Materiali in tehnike izdelave miniatur

Najlažji način za pripravo hrane in drugih majhnih stvari za lutke v tehniki oblikovanja. Za to je primeren vsak plastični material. Pri otrocih je najlažje izdelati takšno obrt iz solnega testa ali gline. Najstniki in odrasli lahko poskusijo izdelovati izdelke in jedi za lutke iz polimerne gline. Kako narediti hrano za punčke Monster High z lastnimi rokami, če še nikoli niste delali v tehniki miniatur? Izkušeni obrtniki v oblikovanju majhnih izdelkov uporabljajo ne le svoje roke, temveč tudi pomožne dodatke. To je najbolj priročno, da imajo pri roki niz posebnih ukrivljenih lopatic. Ampak, če nimate takšnih orodij, ne skrbite - lahko jih zamenjate s priročnimi predmeti. Vzemite palico iz ročaja, več flomastrov z različnim rezom, plastični jedilni pribor in vse druge gospodinjske malenkosti, ki lahko puščajo sledi na plastičnem materialu in mu dajejo želeno obliko.

Zelenjava in sadje iz plastelina

Kako narediti hrano za punčke Monster High iz plastelina, kje začeti? Poskusite ustvariti preproste izdelke. Celo otrok se lahko spopade z modeliranjem sadja in zelenjave. Lahko naredite kroglice - rdeči paradižnik ali jabolka iz rdečega plastelina, jih okrasite z majhnimi listi. "Klobase" iz zelene mase za modeliranje bodo postale kumare. Banane iz rumenega plastelina sploh ni težko. Postopoma prehodite na bolj zapletene oblike, poskusite izdelati hruške, jajčevce ali grozdje.

"Kuhanje" kompleksnih jedi

Ugotovili smo, kako narediti sadje in zelenjavo, ali je ta hrana Monster High? Plastelin se lahko oblikuje v miniaturo vseh oblik, sodobni proizvajalci pa so zadovoljni tudi z različnimi barvami. Monster High lutke so opazne predvsem zaradi svoje estetike. V tej seriji so upodobljeni otroci znanih pošastnih likov. In vsaka lutka je izdelana v svojem slogu, ima svoj okus in zgodovino. Pomemben dodatek k takim igračam bodo tudi tortice v obliki lobanj ali čokoladna torta v obliki krste. V vaši kuhinji bo kuhanje Monster High, ki bo zagotovo izgledalo nenavadno. Kako oblikovati takšne jedi in izdelke? Kompleksne miniaturne izdelke lahko vedno izrežemo iz primerne debeline valjane plastične plasti. Izboljšanje te tehnike, lahko ustvarite najbolj prave mojstrovine - na primer, puff pecivo ali pizza.

Za igranje ali občudovanje?

Hrana za punčke je pripravljena, toda kako nadaljevati z njo, ali je mogoče takoj nadaljevati z igro? Opozorilo: številne vrste plastelina ohranijo svojo plastičnost dlje časa tudi na prostem. To pomeni, da so lahko vaše obrti kratkotrajne ali celo slabo pokvarijo v hiši za lutke. Kako narediti hrano za punčke Monster Huy, s katero lahko igrate? Če izdelujete iz gline - končni izdelek prekrijte s transparentnim lakom za nohte ali pohištvom v več plasteh. Puff testo se posuši na zraku ali v pečici. Po tem jih lahko pobarvamo po želji in tudi lakiramo.

Papirna in kuhinjska oprema

Zanimiva ideja, da poskusite napolniti hladilnik lutke s papirnatimi sličicami. V tehniki nanosa lahko izdelate tudi različne kolače, in če uporabljate valovito lepenko, boste dobili odlično imitacijo pufnih peciv. Pojdite v kuhinjo in poglejte polnjenje hladilnika in omar. Zagotovo boste videli veliko kartonske in plastične embalaže. Lahko jih ponovite v miniaturi s pomočjo papirja kot začetnega materiala. Ni težko lepljivo preprosto škatle v njem, potem pa samo jih barve in jih posušite. Če se zdi, da je izdelava hrane za lutke iz nič, za vas preveč zapletena, lahko poskusite poiskati prodajo gotovih kompletov za ustvarjalnost tovarniške proizvodnje. Pogosto se imenujejo: "Kosilo za lutko z lastnimi rokami, " "kako postaviti mizo za Monster High." Kako narediti obrok z lastnimi rokami z uporabo pripravljenega seta? Vključeno z igračo je navodila. Najpogosteje se v kompletu nahajajo praznine in barve za barvanje, včasih pa je predlagano, da se kompleksni objekt oblikuje iz barv, izbranih iz gline. Poskusite izdelovati izdelke za lutke v različnih tehnikah in kmalu boste lahko organizirali pravo praznik za vso družino lutk.