FoodPro Preloader

Neprekinjeno in gosto okrašeno z iglami za pletenje z diagrami in opisi


Tipiček se običajno imenuje dolg in zelo širok šal, ki ima več uporab. Pravzaprav je to le velik pravokotnik, ki se vrže preko ramen kot ogrinjalo, ki se nosi na glavi kot sanje ali se uporablja namesto tradicionalnih šalov. Čudovite stole, povezane s tanko in kakovostno nitjo, postanejo tudi del večernih oblek. Primern

Tipiček se običajno imenuje dolg in zelo širok šal, ki ima več uporab. Pravzaprav je to le velik pravokotnik, ki se vrže preko ramen kot ogrinjalo, ki se nosi na glavi kot sanje ali se uporablja namesto tradicionalnih šalov.

Čudovite stole, povezane s tanko in kakovostno nitjo, postanejo tudi del večernih oblek. Primerne so kot dopolnilo strogim oblekam z odprtim hrbtom ali ramenom, zato so tako priljubljene obrtnice, ki obiskujejo gledališke predstave, opere ali sprejeme.

Izbira preje in vzorca za topla oblačila

Skoraj vse vrste niti so primerne za pletenje žog z iglami za pletenje. Z diagrami in opisom problemov ponavadi ne nastane, saj ima izdelek samo eno pravokotno podrobnost. Če kravato zvežete v obliki trikotnika, potem bi ga morali že imenovati šal.

Razlikujemo naslednje vrste palatin:

 1. Gosta in topla. Za takšne stvari izberite material z visoko vsebnostjo volne ali moherja. Praviloma naj debelina niti ne presega 300 m / 100 gramov. Tu so izjemno pomembni različni gosti vzorci: pletenice, riž, šah in drugi. Vendar pa ni potrebno uporabiti žakarjev, da bi plesti stole z iglami. Enostavno je razbrati diagrame in opis, toda takšni vzorci imajo neprivlačno zadnjo stran, ki bo vidna drugim, ko se bodo nosili.
 2. Ribja mreža in toplo. Za takšne štole se tradicionalno izbere tanek moher ali angora z debelino žarilne nitke vsaj 500 m / 100 gramov. V kombinaciji z odprtim vzorcem takšni materiali omogočajo enostavnost in eleganco končnega izdelka.

  3. Italijanske mohierje veljajo za najvišjo kakovost, saj vsebujejo najmanj 75% volne iz drobnih volnih koz in le 25% umetnih vlaken (bombaž, viskoza ali najlon). Turški kolegi vključujejo približno 50% akrila, kar vodi do videza peletov, nastajanja grudic moherja na niti in drugih težav.

Bombaž in viskoza

Delo s prejo brez volne ali moherja omogoča naslednje vrste štolov:

 1. Gosta, vendar lahka. Te stole so primerne za hladne poletne večere. Pogosto jih s seboj vzamejo v morje, da se zaščitijo pred vetrom. Takšni izdelki plesti fini vzorec tanke bombažne niti.
 2. Ribja mreža in svetloba. Ti palatini postanejo glavni okras večernih oblek. Zaradi svilene ali viskozne preje dobijo izdelki privlačen sijaj. Vzorec je primeren za skoraj vsakogar, glavna stvar - natančnost pletilja. Da bi tipet postal resnično kakovostna stvar, je treba upoštevati enako gostoto in se izogibati napakam v ornamentu.

Nič manj pomembna je zasnova roba: lahko izvedete obrobo istočasno s proizvodnjo glavnega platna ali zvežete končno platno s kavljem.

Enostavne škarje za pletenje: z diagrami in opisi za začetnike.

Navdihnjena z zamudno idejo, da bi vezali tilpet, številne obrtnice ne morejo priti na delo, ker menijo, da to ni preveč zapleteno. Ne bodite razburjeni ali poskusite narediti nemogoče, ker obstajajo modeli, ki so na voljo skoraj vsem.

Na primer, lahko naredite openwork teppet, oborožen z najenostavnejšim mrežnim vzorcem:

 • 1. vrstica: pletene vse zanke obraza.
 • 2. vrstica: glede na sliko.
 • 3. vrstica: dve skupaj, nakid.
 • 4. vrsta: glede na sliko.

Nato morate ponoviti samo drugo in tretjo vrstico.

Če obrtnica že ve, kako opraviti preproste vzorce odprtine, lahko uporabi naslednjo shemo.

V tem primeru pride tukaj platno.

Palatin za dva večera

Nazadnje je treba omeniti, da so danes tako preprosti izdelki postali izjemno priljubljeni. Dovolj je, da rokodelka ve, kako plesti obrazne zanke, da bi naredila igle za stole. Ni nujno, da se zmešate s shemami in opisi, saj se vzorec imenuje "podvezični šiv". Njegovo bistvo je, da so vse vrstice (žuborenje in obrazno) izvedene z obraznimi zankami.

Ostaja le, da opravite pravilen izračun in pridete na delo. Lahko plesti skupaj ali čez. Tako lahko okrasimo tak polnilo na kakršen koli način, na primer z obrobami vzdolž ene od dolgih strani.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom. Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje. Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec. Vzorec ženskega zimskega plašča