FoodPro Preloader

Kako ustvariti topiariya valovitega papirja


Posebna dekoracija vsake notranjosti je drevo sreče. Lahko je izdelan iz cvetja, satenskih trakov, organze in kavnih zrn. V tem članku se bomo naučili, kako ustvariti ročno izdelan valovit papir. Kupiti morate le nekaj materialov in imeti nekaj potrpljenja. Za delo potrebujete: lonec, peno, škarje, satenast trak, debelo, vendar gibko žico, leseno palico in okraske. Še v

Posebna dekoracija vsake notranjosti je drevo sreče. Lahko je izdelan iz cvetja, satenskih trakov, organze in kavnih zrn. V tem članku se bomo naučili, kako ustvariti ročno izdelan valovit papir. Kupiti morate le nekaj materialov in imeti nekaj potrpljenja.

Za delo potrebujete: lonec, peno, škarje, satenast trak, debelo, vendar gibko žico, leseno palico in okraske. Še vedno potrebujete lepilno pištolo.

MK: topiarij iz valovitega papirja

 1. Vzamemo žico in jo upognemo, tako da želeno obliko prtljažnika. Če ne, lahko uporabite majhno vejico iz drevesa ali palico za suši.
 2. Ustvarite luknjo v kroglo, kapljico lepila v njej in vstavite nastali sod.
 3. Zavijamo ga z satenastim trakom barve, ki vam je všeč, in pritrdimo konca z lepilom, tako da ne cvetijo.
 4. Topiarij iz valovitega papirja bo imel posebno krono. Da bi ga ustvarili, material razrežemo na majhne trakove širine 1-2 cm (odvisno od želene velikosti okraskov), nato pa jih razrežemo na kvadrate.

 5. Vsak kos namakamo na leseno palico, da dobimo majhno vrečko. Na tej stopnji bomo morali biti potrpežljivi, ker bodo takšne podrobnosti potrebovale veliko. Če želite, da bo potekal z velikim navdušenjem, sledite tem korakom v svojem priljubljenem filmu ali se povežite z delom otrok.
 6. Ko ustvarimo veliko dekorativnih elementov, jih z lepilno pištolo lepimo na peno. Na valovitem papirju lahko ustvarite različne vzorce. Spodnje fotografije prikazujejo primere uporabe te metode.
 7. Zdaj je čas, da podpremo naše drevo sreče. Vzemimo lonec in ga napolnimo z mavčno podlago. Vstavimo v sredino debla, ko se masa nekoliko strdi. Tako, da se natančno zaklene, lahko nadomestite več knjig na različnih straneh.
 8. Ko se izdelek posuši, odložite okras v lonec: plevel, kamenčki, majhne cvetlice.
 9. Če želite, lahko povežete lok na deblo ali nekako okrasite drevo.


Po tej shemi, ustvarite valovitega papirja topiariya.

Kako ustvariti papirno rose

Krono drevesa lahko naredite ne samo iz majhnih vrečk. Ustvarite lahko različne rože. Da bi naredili rose, morate izvesti naslednje operacije.

 1. Izrežite trak papirja ustrezne debeline in dolžine.
 2. Upognite ga v tretji del glede na širino.
 3. Nato se upognite v skrajni kot.
 4. Nato obrnemo papir, upognemo trak na vsakem zavoju in tako oblikujemo cvetove vrtnic.
 5. Ko je popka želene velikosti rana, kapljico lepila.
 6. Imamo toliko vrtnic, da lahko trdno sedijo na krošnji drevesa. Zdaj vemo drugo možnost, kako lahko ustvarite lepe topiarii iz valovitega papirja.

Iz tega materiala lahko izdelamo tudi druge vrste cvetja. Če želite, lahko vstavite in pritrdite v sredino dekoracije noge, izkaže se zelo izvirno. Vrečke lahko izdelamo v različnih velikostih in barvah, nato pa jih vstavimo v večje, skladno združimo odtenke.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo