FoodPro Preloader

Kako narediti piškotke v Minecraftu in kako ga uporabljati


Kako narediti piškotke v Minecraftu? V prejšnjih različicah igre, ko se je ta vrsta hrane ravnokar pojavila, je bil piškotek redka in popolnoma neučinkovita. Razlog za to je bil, da so kakava, ki so potrebna za izdelavo piškotkov, mogoče najti samo v zakladnici. Iz različice 1.3.1 pa so se na drevesih v džungli začela pojavljati kakavova zrna, zaradi dejstva, da ste jih lahko sami gojili, je ta vrsta hrane končno izgubila svojo vrednost. Piškotki

Kako narediti piškotke v Minecraftu? V prejšnjih različicah igre, ko se je ta vrsta hrane ravnokar pojavila, je bil piškotek redka in popolnoma neučinkovita. Razlog za to je bil, da so kakava, ki so potrebna za izdelavo piškotkov, mogoče najti samo v zakladnici. Iz različice 1.3.1 pa so se na drevesih v džungli začela pojavljati kakavova zrna, zaradi dejstva, da ste jih lahko sami gojili, je ta vrsta hrane končno izgubila svojo vrednost.

Piškotki Minecraft

En piškotek obnovi 2 enoti lakote in samo 0, 4 nasičene enote, kar je najmanjši kazalnik med vsemi vrstami hrane v Minecraftu. Tako igralec, ki jedo samo piškotke, hitro postane lačen. Isti kruh ima kar 6 enot, da ne omenjamo drugih živil, na primer pečenka ali svinjina ima kar 12, 8 nasičenih enot.

Oblikovanje piškotkov

Poglejmo, kako narediti piškotke v Minecraftu in kaj je potrebno za njegovo izdelavo. Kot lahko vidite na sliki, v tej delikatesi ni nič zapletenega, vsi materiali ne potrebujejo predhodne obdelave, poleg tega jih je mogoče najti v naravi, če najdete vas NPC in tam dobite pšenico. Za izdelavo potrebujete le dva žita pšenice in peščico kakavovih zrn. Postavite kakava med dve enoti pšenice - in naši piškotki so pripravljeni. Ko je izdelan, igralec prejme osem piškotkov za eno plovilo. Če jih zaužijete vse naenkrat, potem bodo po zadovoljevanju lakote enakovredne dve rezini pečene svinjine ali govejega mesa. Ta vrsta hrane bo dober nadomestek za kruh, če igralec nima pšenice, saj je gojenje kakavovih zrn lažje in hitrejše. Poleg tega bo piškotek obnovil več lakote kot kruh. Prav tako lahko kupite našo poslastico od vaščanov: v samo enem smaragdu boste prejeli od 6 do 8 kosov.

Uporaba

Vse najbolj podrobne informacije lahko zlahka najdete na Wiki Minecraft. Kako narediti piškotek in kje dobiti sestavine, je dovolj podrobno opisano. Ne smemo pozabiti, da ima piškotek zelo nizko stopnjo nasičenosti. To pomeni, da se igralec po tem, ko ga vzame kot hrano, takoj ponovno lačni. Vsakdo, ki igra Minecraft ni priporočljivo jesti piškotkov pogosto in v velikih količinah, je najbolje, da ga uporabite, ko boste morali izplačati več kot dve ali štiri enote za lakoto, na primer, da bi obnovili zdravje. Upam, da po branju tega članka ne boste imeli več vprašanj o tem, kako narediti piškotke v Minecraftu.