FoodPro Preloader

Kako šivati ​​policaj kostum za počitnice z lastnimi rokami


Mnogi odrasli in otroci imajo radi tudi čudovite počitnice. To je odličen način, da se zabavate, pozabite na svojo vlogo v vsakdanjem življenju in se reinkarnirate v drug značaj. V tem članku si bomo ogledali, kako šivati ​​policistov kostum za počitnice z lastnimi rokami. Takšna vaja ni težavna in vam bo prinesla veliko užitka. Zakaj bi potre

Mnogi odrasli in otroci imajo radi tudi čudovite počitnice. To je odličen način, da se zabavate, pozabite na svojo vlogo v vsakdanjem življenju in se reinkarnirate v drug značaj. V tem članku si bomo ogledali, kako šivati ​​policistov kostum za počitnice z lastnimi rokami. Takšna vaja ni težavna in vam bo prinesla veliko užitka.

Zakaj bi potreboval policista

Sodobni otroci so selektivni v smislu kostumov. Trgovine so oblačila vseh znakov. Najpogosteje se otroci želijo preobraziti v junake najljubših pravljic in risank, starejši otroci pa izberejo izgled superjunakov. Vendar je v nekaterih primerih morda treba imeti policistov otroški kostum

  • Na matineji, ki je namenjena poklicev.
  • Sodelovati v gledališki produkciji.
  • Izdelati življenjske situacije v življenjskih varnostnih lekcijah.
  • Da bi otrok bolje razumel značilnosti izbranega poklica.
  • Za vse otroške prireditve, v katerih je na voljo maskenbal.

Odrasli ljudje radi tudi spreminjajo oblačila in se reinkarnirajo. Na nekaterih zabavah je obleka, ko brez obleke ne boste dovolili. Na primer, kostum Halloween policist vam bo pomagal izstopati iz množice čarovnic in duhov. Poleg tega je zanimiva različica reinkarnacije za domače praznovanje novega leta ali rojstnega dne.

Izdelava kostuma z lastnimi rokami

Ni mogoče vedno kupiti vsega v trgovini. Včasih ni primerne velikosti, stila ali previsoke cene. Ampak za izdelavo policistov kostum ne zahteva posebnih ustvarjalnih spretnosti. Kot podlago morate vzeti navadne hlače ali krilo, odvisno od tega, ali potrebujete sliko - žensko ali moško. Prav tako potrebujejo belo srajco. Bolje je, da izberete model debele tkanine. Izbirate lahko med kratkimi ali dolgimi rokavi, odvisno od letnega časa in osebnih preferenc. Majico lahko dopolnimo z jopičem, ki dopolnjuje hlače.

Šivanje hlače, jakne in srajce same - brez smisla. Če želite, v revijah lahko najdete veliko stilov in vzorcev, vendar v trgovini za razumno količino lahko najdete ustrezno možnost. Če je kostum izdelan za otroka, morate pred nakupom skrbno odstraniti vse meritve otroka.

Ko se boste odločili - uporabite jakno, ali pa ste omejeni samo s srajco, se morate odločiti, kako bodo izgledali epoleti. Policistova obleka za fanta vam omogoča, da premagate ta trenutek v prosti obliki. Prvič, naramnice lahko kupite v skladišču vojaškega blaga. Njihova pomanjkljivost je, da imajo standardno velikost, ki bo odlična za majhnega otroka. Ta možnost se lahko uporablja za obleko za odrasle. Drugič, lahko naredite epolete iz kartona.

Izdelava naramnic iz lepenke

Prva različica kartona naramnice - zmanjšanje osnove, prave velikosti in barve zvezde. Druga možnost je rezati kartonsko podlago, jo obložiti s krpo in vezati zvezde in proge z nitmi.

Seveda druga možnost zahteva več umetniških veščin in časa. Toda takšni epoleti izgledajo zelo realistično in visoko kakovostno.

Izdelava enotnih kape

Drug pomemben del policijskega kostuma za dečka, ki zahteva pozornost, je pokrivala. Policijske in vojaške kape za nošenje. Odvisno od vrste storitve se lahko razlikujejo. Iskanje majhnih otroških glavic je problematično, zato je najbolje, da naredite policijsko kapo z lastnimi rokami. Uporabite lahko običajno črno čepico, na kateri bi bilo dovolj, da bi vezili grb ali napis »policija«.

Če želite narediti bolj realističen pokrivalo za glavo, lahko za osnovo uporabite baseball kapo. Za to morate dodati tkanino z vezenjem. In tako, da tkanina ima togo obliko, se uporablja tanka plastika ali karton, ki se vstavi med vrh baseball kapice in zunanje tkanine.

Podrobnosti

Dodate lahko policijski kostum z vezeninami na jakni, kuburo s pištolo ali atribute ustrezne službe. Na primer, sliko častnika DPS je treba dopolniti s črno-belo palico in svetlo zelenim telovnikom.

Zaključek

Policijski kostum je sestavljen iz več osnovnih delov: hlače, srajce, tunike z epoletami, kape, kape s pištolo ali palico prometnega policista. Te predmete lahko kupite v končni obliki in preprosto sestavite. Ali pa ustvarite svoje in dodajte edinstvene podrobnosti avtorja v svoj videz. V vsakem primeru je izdelava kostuma s svojimi rokami fascinanten proces.