FoodPro Preloader

Kako narediti trak iz traku: namen, načela, primeri


Za dekoracijo daril in kot element dekoracije doma, kot del večerne obleke, bo čudovit lok primeren za najrazličnejše namene. Enostavno ga je mogoče izdelati samostojno, kupiti samo satenast trak. In kako narediti premik iz traku - preberite članek. Kaj je satenski lok? Ta izdelek je narejen iz satenskega traku, ki je trak iz tkanine iz viskoze ali poliestra z gladko sijočo površino. Sam lo

Za dekoracijo daril in kot element dekoracije doma, kot del večerne obleke, bo čudovit lok primeren za najrazličnejše namene. Enostavno ga je mogoče izdelati samostojno, kupiti samo satenast trak. In kako narediti premik iz traku - preberite članek.

Kaj je satenski lok?

Ta izdelek je narejen iz satenskega traku, ki je trak iz tkanine iz viskoze ali poliestra z gladko sijočo površino. Sam lok je bujni vozel (z ohlapnimi zankami) čipk, trakov, niti, dekorativnih trakov za zavijanje daril in tako naprej. Kako narediti lok s satenastim trakom? Na enak način, kot iz čipk na superge, čevlje, športne hlače. Kako narediti čudovit črtast trak? Tu se bo moral naučiti.

Načelo vezanja loka

Če lepota ni pomembna, je vse preprosto. Izdelava traku je preprosta. Zagotovo vsi vedo, kako vezati vezalke. Načelo je enako. Nato preprosto poravnajte zanke in položite preostale konce traku.

Ti loki so primerni za vezanje cvetja v šopek, okrasitev daril. Če želite, morda ne boste porabili tri ure na satenastih trakovih, da bi ustvarili mojstrovino. Če ste zadovoljni s preprostostjo delovanja, vam ni treba mučiti sebe, vezati kot čipko in to je to.

Kako narediti lok s satenastim trakom, naredite to sami

Če se nenadoma zgodi, da ne veste, kako vezati loke, si lahko ogledate izobraževalne videoposnetke, v katerih ni samo povedana teorija, temveč tudi v praksi kaže proces vezanja lokov satenskih trakov.

V takih videoposnetkih so jasno prikazana načela izdelave lokov. Ko si večkrat pogledal, se ne boš samo naučil, temveč tudi naučil nekoga od prijateljev ali sorodnikov.

Ogledate si lahko tudi videoposnetek na temo: "Kako narediti lep trak s pramcem", v katerem loki niso vezani, vendar jih imajo. Lahko vzporedno s video poskušate narediti loki trakov. V primeru neuspeha ne bo odveč poskušati najti videa z enostavnejšo in razumljivejšo razlago proizvodnega procesa.

Kako narediti majhne, ​​a zelo lepe loke si lahko ogledate v naslednjem videu.

Ti loki lahko okrasijo darila, naredijo lasje s svojimi rokami, pokrijejo vrzeli na igračah, oblačilih ali oblazinjenem pohištvu. Ne porabite toliko časa, ampak prihranite svoj proračun tako, da osvežite že prej pokvarjeno stvar.

Satin lok kot dodatna oprema

Verjetno se bodo vsi strinjali, da je slika brez dodatkov nedokončana. Loki lahko igrajo tako pomembno vlogo. Morda bodo mnogi razmišljali o tem, kako narediti trak iz traku, ki ne bo izgledal smešno in absurdno, in kar je najpomembneje, da bi bilo primerno.

Najprej morate ugotoviti, kakšno vlogo bo igral lok. Lahko je izdelan posebej, pritrjen na torbico, klobuk, rokavice. Majhen lok v tonu oblačil bo pomagal, da se prilega podobi sandal, ki se razlikujejo po barvi, z enakimi rokavicami ali baretko. Ali v pasu lahko naredite trak s svojimi rokami, ki bodo svetlo dopolnilo podobi na ozadju navadne bluze ali obleke. Drugič, poskrbite, da je velikost loka ustrezna - malo verjetno je, da bo premik velikosti nogometne žogice videti popoln na majhnem klobuku.

Kako narediti trak lok za notranjo opremo

Obstaja veliko možnosti za uporabo satenastih lokov za notranjo dekoracijo. In v vsakdanjem življenju in na počitnicah - vedno si želite ustvariti prijetno vzdušje, preoblikovati sobo. Na festivalu lahko loki kot dekoracijo pritrdimo na hrbet stolov. To rahlo razblažuje monotonost oblikovanja praznovanja in goste usmerja na slovesnost trenutka.

Steklenice na počitniški mizi, mnogi raje ne zapustijo brez dekoracije. Kot alternativa vsem vrstam etiket in pompoznih kostumov so satenasti loki primerni za steklenice.

Takšne steklenice bodo služile kot dodatna dekoracija mize. Poleg tega, ko ste privezali lok v sredini steklenice, lahko pokrijete ime pijače, da gostje ne bi ugibali, da niste porabili bogastva za pitje.

Prav tako lahko zaveso zavežete s satenastimi trakovi in ​​konce povežete z gladkimi loki. Trakovi izberejo barve zaves ali se ujemajo s stenami ali pohištvom. Vendar pa ni treba uporabiti nasvetov za izbiro barv.

Tako je mogoče rešiti vprašanje "visečih" zaves, dodatno okrasiti sobo in odvrniti pozornost od vseh pomanjkljivosti pri izbiri pohištva ali barve sten. Saten okras ali se odločijo, da se ujemajo z zavesami, ali pa bo svetel naglas.

Sklepi

Kako narediti lok s satenastim trakom? Najprej se morate najprej odločiti, za kaj potrebujete lok. Obstaja veliko možnosti: dokončajte darilni ovoj, razporedite šopek, dopolnite svojo podobo, okrasite sobo. Drugič, odločite se, kakšna bo velikost premca. Potrebujete ogromno velikost masivne dekoracije širokega traku, ali pa raje uporabljate majhen in čeden lok, ki ne pritegne veliko pozornosti. Tretjič, pomembno je tudi, kako je zaželeno - kravato ali izdelano.

Če je lok uporabljen kot odstranitev odvečnega traku, ga morate le zavezati. In če morate okrasiti nekaj, lahko naredite to podrobnost, da spremenite določen predmet. Ko razumete namen, videz in način izdelave, lahko začnete gledati izobraževalne videoposnetke in neposredno usposabljanje, da bi s svojimi rokami naredili čudovit lok s satenastim trakom.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami