FoodPro Preloader

Natalya Rodina - čarovnica iz države decoupage


Natalya Rodina ... To ime v svetu igle je postalo prepoznavna blagovna znamka. Obrtnica ima umetniško vzgojo in odličen okus. Po poklicu je modna oblikovalka in dekoraterka, po rojstvu otroka pa je bilo treba šivalni stroj skriti in prevzeti v bolj »tiho« dejavnost. Natalia je bila očarana z dekoracijo pladnjev, škatel, ur, pohištva. Prav t

Natalya Rodina ... To ime v svetu igle je postalo prepoznavna blagovna znamka. Obrtnica ima umetniško vzgojo in odličen okus. Po poklicu je modna oblikovalka in dekoraterka, po rojstvu otroka pa je bilo treba šivalni stroj skriti in prevzeti v bolj »tiho« dejavnost. Natalia je bila očarana z dekoracijo pladnjev, škatel, ur, pohištva. Prav tako ima v lasti staro tehniko izdelovanja voščenih novoletnih igrač.

Nenehno izboljšujejo svoje sposobnosti, iščejo nove tehnologije in jih z veseljem delijo. Samostojno je hodila od samouka do mojstra, zdaj pa tudi učitelja. Njeno delo predvideva poseben slog. Ljubitelji edinstvenih stvari ne bodo zamenjali zasnove čajnih hišic, skrinjic, stolov in miz.

Natalya Rodina: mojstrski tečaji in predstava na televiziji

Natalia v svojem blogu z veseljem brezplačno deli edinstvene mojstrske tečaje. To ni le fazni potek dela, ampak resnična zgodba o rojstvu vsake ideje. Na primer, črtasti suite "Givenchy in Kapuchin" je posvečena svetovno znani modni oblikovalec in njegov model - igralka Germain Lefebvre. Njen ustvarjalni vzdevek je Kapuchin. V mojstrskem razredu so uporabili fotografije očarljivega modela v večerni obleki iz Givenchyja iz zbirke iz leta 1952.

Opravlja tudi skupinsko usposabljanje in to je najboljša možnost! Ni vse mogoče razumeti s fotografijami in mojstrskimi tečaji. Ta nadarjeni učitelj deli svojo energijo, daje močan naboj pozitivnih in močnih ustvarjalnih dosežkov.

Leta 2015 je Natalya vodila mojstrski tečaj na televiziji za modnega oblikovalca Aleksandra Vasiljeva. Motherland je z veseljem komunicirala z zelo inteligentnim znanim oblikovalcem kostumov. Skupaj so ustvarili pravo mojstrovino in navdušili občinstvo.

Decoupage pohištvo Natalia domovinsko

Natalia ne le okrasi majhne predmete, ampak tudi spremeni staro pohištvo v mojstrovine. Mize in stoli, ki jih popolnoma preoblikuje, se preoblikujejo v pohištvo, ki je vredno kraljevske dajatve. V mojstrskem razredu "Stol iz palače" se boste naučili, kako ustvariti imitacijo malahita. Razumeti, kako delati s tiskanimi slikami in parovami crequelure.

Bombažne igrače

Leta 2013 se je Natasha srečala s čudovitim mojstrom Nadezhdo Shirokova. Rokavica je obnovila in pretvorila v obliko mojstrskega razreda staro tehnologijo izdelave božičnih igrač iz bombaža. Deluje v resničnem retro slogu. Natalya Rodina se je po učenju od igličke odpravila na svoj način. Razlagala je tehniko in ji dodala moderne opombe. Kot podlago je še vedno vzela staro delo.

Natalijine igrače so iz navadnega bombaža. Nekateri deli so izdelani iz polimerne gline. Delo vsebuje tudi les in tekstil. Velikosti igrač se gibljejo od 6 do 33 cm, vsaka ima svojo hišno škatlo - to je škatla iz furnirja s tekstilno notranjostjo. Zdaj prebivalci Moskve, Rusije in celega sveta so postali lastniki retro igrač.

Cena igrač v domovini je precej visoka, toda vse so rezultat skrbnega fizičnega dela. Vsak izdelek je ustvarjen po edinstveni skici umetnika in ne boste našli kopije kjerkoli na svetu. Elegantne miniaturne vate bodo neobičajno darilo za božič in novo leto. Izžarevajo toplino in udobje ter nekaj časa prenašajo odrasle na sovjetsko otroštvo. Avtorjeve vlažne igrače bodo postale relikvija v vaši družini in se bodo prenašale iz generacije v generacijo.

Nenavadne tehnike pri delu

Natalia Rodina je mojster dekupa, ki uporablja nenavadne tehnike. Delo dopolnjuje z elementi iz papirja - máchéja, plastičnega modeliranja, intarziranega z biseri in kamni.

Po učenju iz Natalije Rodine bo občutek, da je iluzionist delil skrivnosti z vami. Čudež bo blizu, povsem možen in sami boste postali njegov ustvarjalec.

Vojaška oprema naredi sam iz odpadnega materiala.  VzorciNaredi si sam paradižnik: zanimive idejeVzorec klobučevine je osnova za najljubšo igro ali dekorMojster razred kako narediti lotus origamiObleka v grškem slogu z lastnimi rokami.  Ekspresna možnostKonopljina vrv ali ChuniObrt iz zgoščenk.  Kaj narediti za CD-jeTkanje iz vrbe za začetnike korak za korakom: tehnologija, mojstrski tečaj, sheme, zanimive ideje in priporočila