FoodPro Preloader

Krilo-hlače. Tehnologija vzorcev in šivanja


Krila so popolna kombinacija ženskosti in praktičnosti v eni stvari, katere skrivnost se razkriva le v gibanju. Pravzaprav so to zelo široke hlače, ki sedijo povsem na bokih, v hlačah pa so tako razkropljene, da izgledajo kot krilo. Lahko se šivajo iz različnih tkanin. Volneni mehki material, gabardin in ti »kostum« serija sta idealna za zimo. Za pole

Krila so popolna kombinacija ženskosti in praktičnosti v eni stvari, katere skrivnost se razkriva le v gibanju. Pravzaprav so to zelo široke hlače, ki sedijo povsem na bokih, v hlačah pa so tako razkropljene, da izgledajo kot krilo. Lahko se šivajo iz različnih tkanin. Volneni mehki material, gabardin in ti »kostum« serija sta idealna za zimo. Za poletje je lahko šifon, batiste, svila in druge lahkotne tkanine, od njih pa bo izšlo zelo žensko krilo hlače. Vzorec takšne stvari je zgrajen na osnovi preprostih hlač, ki tudi za začetnike pri šivanju ne bo težko.

Kaj obleči

Glede na barvo tkanine je takšna stvar primerna za poslovno srečanje, za sprehod in za obisk ali delo. Možno je kombinirati krilo s popolnoma opremljenim vrhom. To so lahko vse vrste puloverjev, bluz, majic in celo vrhov. V hladnem vremenu lahko nosite kratek jopič ali pleteni pulover.

Kako zgraditi vzorec

Krilo-hlače - stvar je zelo preprosta za gradnjo. Kot je bilo že omenjeno, se vzorec vzame kot osnova za preproste hlače prave velikosti.

Če želite ugotoviti, morate sprejeti takšne meritve: pas in boki. Obstaja še ena možnost za gradnjo. Če ga uporabite, lahko dobite tudi velike hlače. Vzorec v tem primeru se izvede samostojno z božanjem kontur podrobnosti vaših najljubših kavbojk. Potem ostane le, da se pravilno prilega prilegu na bokih in pasu, kajti hlačne noge tukaj delajo najbolj sežgane. Pomembno je omeniti, da mora biti tkanina oblečenih hlač in prihodnost proizvoda enako elastična. Tako so kavbojke obrnjene navzven, ena noga je vstavljena v drugo in položena na papir ali gradbeni film. Začnite slediti podrobnostim sprednje in zadnje krpe posebej ob stranskih in notranjih rezah, postopoma obračajte hlače. Ko so glavne črte narisane, nadaljujte z modeliranjem. Najprej označite dno izdelka, nato pa iz kolka narišite črto in naredite potrebno širino noge. Rezultat je končni vzorec. Krila so zgrajena po enakem principu. Na tej stopnji morate razmisliti tudi o sponki za izdelek. Če je to standardna muha, tako kot na vseh hlačah, potem je za to potrebno narisati dodatne črte. Če ima model skrito zadrgo na strani, je treba to upoštevati pri dodajanju dodatkov za šivanje.

Šivalni postopek

Torej, kako šivati ​​krilo-hlače? Vzorec je pripravljen, zdaj ga morate prenesti na tkanino, povečati za obdelavo robov in dna izdelka, prav tako pa ne smete pozabiti na pas ali notranjo oblogo. Najprej se zmeljejo dve zadnji polovici, nato spredaj. Če je potrebno, šivajte zadrgo, s katero naredite muho. Na tej stopnji je potrebno izdelati vse žepe in linije. Naslednji zavoj za stranske in notranje šive. Kombinirajo se, polagajo linijo in obdelovalni stroj. Potem, ko je pas zašit ali obrnjen, odvisno od tega, kateri model je krilo-hlače. Oblikovanje vzorca je zgrajeno na predhodno izdelanih predlogah. Dejstvo je, da je to trak vrha hlač, približno 7-10 cm, ki je prišit, zapira zgornji rez izdelka in je pritrjen na notranje šive.