FoodPro Preloader

Kvačkanje kratke hlače: diagrami in opis principov pletenja


Za številna dekleta so kratke hlače vaše najljubše poletne obleke. To je naravno, ker so izjemno udobne, lahke in popolnoma poudarjajo dostojanstvo figure. Za pletilja, ki je lastnik kvačkanja, je poletje poseben čas, saj lahko nosite zračne čipke iz bombažne ali svilene preje, na primer kratke hlače (kvačkanje). Sheme in

Za številna dekleta so kratke hlače vaše najljubše poletne obleke. To je naravno, ker so izjemno udobne, lahke in popolnoma poudarjajo dostojanstvo figure.

Za pletilja, ki je lastnik kvačkanja, je poletje poseben čas, saj lahko nosite zračne čipke iz bombažne ali svilene preje, na primer kratke hlače (kvačkanje). Sheme in opis modelov so razvili ugledni oblikovalci in preproste gospodinje. Ta kos oblačila (kratke hlače) ni mogoče obravnavati kot klasika, saj je videti zelo ekscentrično. S pravo kombinacijo modela, vzorca in materialov pa lahko rokodelka dobi pravo mojstrovino.

Kvačkane ženske kratke hlače: sheme in opisi priljubljenih modelov

Ker govorimo o proizvodnji poletnih dekorativnih oblačil, je vredno razmisliti o nekaj odprtih vzorcev.

Spodnji diagram prikazuje morda najpogostejši vzorec, ki je bil kdajkoli izumljen za kvačkanje. To je "Ananas". Dobri so, ker jih je enostavno spremeniti.

Njihov odnos se lahko poveča ali zmanjša. Poleg tega bo z uporabo take sheme usposobljen delavec brez nepotrebnih muk lahko oblikoval del želene oblike. Kvačkanje kratke hlače pletene od zgoraj navzdol ali obratno, od spodaj navzgor. Če pa je bila sprejeta odločitev za izdelavo dela platna, se motivi začnejo zbirati od spodaj (kjer morate narediti gladko rob).

Značilnosti so kratke

Kvalificirani delavci, ki se niso nikoli srečali s šivanjem, bi morali posebno pozornost nameniti merjenju in izdelavi vzorca kratkih hlač.

Tudi ob upoštevanju specifične elastičnosti pletenine je treba razumeti, da morajo biti obrisi delov anatomsko pravilni. Hrbtna stran kratkih hlač je vedno večja od sprednje. Iztegnjena na hrbtu je prav tako višja, sicer kvačkane pletene kratke hlače (vzorci in opis vzorca niso pomembni) ne ustrezajo. Priporočljivo je, da se spodnji del vsakega dela zoži, tako da je končni izdelek udoben za nošenje. Seveda obstajajo modeli z enakomernim rezom, vendar obstaja tveganje, da se bodo kratke hlače ob hoji ustrahovale.

Kako narediti pas?

Običajno kvačkane kratke hlače (diagrami in opisi to potrjujejo) so narejene brez pritrdilnih elementov, zato pas ne more biti manjši od oboda bokov. Da bi izdelek ohranili tesno in ne lepljal, so obrtniki ob zgornjem robu izdelali pleteno čipko, satenast trak ali zvito vrvico.

Če želite, lahko opremite z elastiko pas kvačkane kratke hlače. Sheme in opis takih modelov bodo vsebovale več vrst z enim kvačkanim ali kvačkanim stolpcem. Potem bodo izdelki resnično praktični. Za dlesni ni bilo vidno s sprednje strani pasu, podloga tkanina je obrobljena na napačno stran. Za ta namen je najprimernejši bombaž, lan ali svila.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami