FoodPro Preloader

Vzorci oblačil za jazbečarje to naredijo sami (foto)


Pogosto na ulici lahko srečate prijaznega para: lastnika in njegovega smešnega oblečenega psa ... Po ogledu te slike bo nekdo želel obleči svojega hišnega ljubljenčka. Obstajajo, seveda, trgovine, ki prodajajo vse vrste oblačil, ki jih lahko postavite na pse. Lahko pa tudi oblečete svojega hišnega ljubljenčka. Dachshund

Pogosto na ulici lahko srečate prijaznega para: lastnika in njegovega smešnega oblečenega psa ... Po ogledu te slike bo nekdo želel obleči svojega hišnega ljubljenčka. Obstajajo, seveda, trgovine, ki prodajajo vse vrste oblačil, ki jih lahko postavite na pse. Lahko pa tudi oblečete svojega hišnega ljubljenčka. Dachshund oblačila z lastnimi rokami, katerih vzorci so najpreprostejši, bodo zaščitili vašega psa pred vetrom, dežjem in zmrzaljo.

Pasja moda

Dachshund je lovski pes. V naravi ne skrbi za veter, umazanijo, vlago. Ampak, ko se je spremenila v hišnega ljubljenčka, je izgubila te lastnosti. Ker ima kratek plašč in večino časa porabi v toplini, ko gre ven, se začne zmrzniti. Da bi zaščitili svojega hišnega ljubljenčka pred mrazom, so lastniki psov, vključno z jazbečkami, prišli do pasje mode.

Ljubeč lastnik bo zbral vso omaro svojega ljubljenčka za vsako vreme. Tukaj lahko najdete:

  • Vata za zaščito pred zmrzaljo in vetrom;
  • škornji, potrebni med hojo v močnem zmrzali;
  • kombinezoni, varčevanje pred dežjem in vetrom;
  • pleteni telovnik za jesen ali pomlad.

Pasje obleke niso poceni. Ob istem času, doma dovolj neuspelih stvari, iz katerih lahko naredite novo stvar za svojega hišnega ljubljenčka.

Da bi zadovoljili hišnega ljubljenčka z udobno in potrebno obleko, je dovolj, da s svojimi rokami naredite vzorce za jazbečarje. In potem na njih lahko šivate pametne kombinezone, telovad, odeje.

Dachshunds oblačila

Danes nakup dachshundov ni problem. Najdete vse v trgovinah: od preprostih kombinezonov do večernih plaščev. Pogosto so kot filmski kostumi. Za ceno se taka oblačila proizvajajo tudi na različne načine: od preprostih palic do majic in oblek s kamenčki in dragimi kamni. Toda večina lastnikov psov raje šivajo oblačila svojemu štirinožnemu prijatelju.

Dachshund oblačila z lastnimi rokami, vzorci, pletenje, ki je predstavljena v našem članku, bo izvedena natančno na ljubljenega psa, ob upoštevanju značilnosti njegovega telesa. Takšne stvari bodo pomagale poudariti lepoto in milost hišnega ljubljenčka in hkrati zaščititi pred težavami slabega vremena.

Vzorci oblačil za jazbečevke z lastnimi rokami se lahko uporabijo za oblikovanje izdelkov za različne sezone. Na primer, na podlagi jumpsuit z velikostjo hišnega ljubljenčka, lahko šivanje jeseni in pozimi obleko.

Izbor oblačil

Vsaka pasma ima svojo strukturo. Poleg tega obstajajo tudi kratkodlaki in dolgodlaki psi. Vse to je treba upoštevati pri šivanju oblačil za hišnega ljubljenčka.

Zaradi dolžine telesa ima oblačila za jazbečarje svoje značilnosti: vzorci, fotografije, te značilnosti zelo jasno prikazujejo. Vse, kar je zašito za jazbečevko, ima zadaj veliko dolžino, pri rezanju pa ga je treba upoštevati.

Poleg tega ima jazbečar zelo kratke noge, zato morajo biti spomladanske in jesenske obleke izdelane iz vodoodporne tkanine.

Ustvarjanje katerekoli stvari se začne z gradnjo vzorcev. Zato začnite ustvarjati obleke, zato morate najprej opraviti meritve od svojega hišnega ljubljenčka.

Če želite zgraditi vzorec, izmerite dolžino hrbta, dolžino od sprednje do zadnje strani tala, obseg prsnega koša, širino prsnega koša, višino hišnega ljubljenca na vihru in obseg vratu. Po pravilno opravljenih meritvah lahko šivate vsa oblačila.

Pleteni vzorci

Ustvarjanje takšnih stvari je primerna za ljubitelje pletenja. Načela tukaj so enaka, glavna stvar je, da meritve pravilno izvedemo.

Pletene bluze, klobuki, plašči - vse to so oblačila za jazbečevke z lastnimi rokami. Vzorci in pletenje posameznih delov za njih bo zelo olajšalo delo, vam bo omogočilo, da ustvarite stvar, ki bo sedela na hišnem ljubljencu in ga zaščitila pred vetrom in mrazom.

Pletene stvari, pa tudi šivane, zahtevajo skrbno opravljene meritve od štirinožnega prijatelja.

Tukaj je preprost pulover iz jazbečev. To je samo tehnologija pletenja, število zank je izračunano na podlagi psovih meritev.

Parjenje se začne z vratom (merjenje vratnega obroča). Potem z metodo raglan razdelimo zanke na hrbet, prsi in manšete. Najprej je treba prsi razširiti (meriti širino prsnega koša), nato se zožiti in biti daljši od hrbta, tako da pulover dobro sedi. Ko povežemo hrbet in dojko, nastanejo luknje za rokave. Mi jih pletemo ločeno. Telo je pleteno na želeno dolžino (merjenje dolžine hrbta), zmanjšanje zank na trebuhu, tako da se parjenje tesno prilega telesu. Lahko povežete kapuco. V takšnem puloverju lahko hišni ljubljenček hodi v suhem vremenu. Če uporabljate bombažno nit, dobite poletno obleko.

Obleke za jazbečnika

Topla oblačila za psa - zaščita pred vremenskimi vplivi, bi morala biti primerna za vašega hišnega ljubljenčka, nič ne sme ovirati gibanja. In ker je vzorec oblačil za jahačičarja izdelan z lastnimi rokami glede na posamezne velikosti, bo izpolnjeval vse te zahteve.

Istospolni psi se lahko začnejo boriti, tako da so se lastniki psov naučili, da pokažejo pes psa v obleki. Stvari za Dachshundovega fanta se bodo razlikovale po barvi: temnejše so (modra, siva, črna). Seveda obstajajo razlike v razrezu materiala, upoštevajoč anatomske značilnosti fantov, ki drugače izpolnjujejo potrebe kot dekleta.

Vzorci oblačil za jazbečevke z lastnimi rokami, po katerih se bodo šivali za dečke, bodo večji, saj so moški več žensk. Ja, in dekoracijo oblačil v obliki okrasnih, lukov in ruch so bolj primerni za girly oblačila, in ne za fante.

Obstajajo razlike v slogu. Za fanta lahko šivate smoking, srajco in kravato, nosite eleganten pokrovček.

Zanimivo je

Vzorci oblačil za jazbečarje vam bodo pomagali narediti hišnega ljubljenca eleganten in lep. To je skrb gostitelja za svojega hišnega ljubljenčka, ki se kaže v skrbi za njega in ustvarjanju dobrih življenjskih razmer za njega.

Tukaj je nekaj dejstev o oblačilih za pse:

  1. Prvi, ki so oblekli njihove pse, so bili Eskimi in Samojedi. Njihovi psi so bili oblečeni v usnjene čevlje z notranjostjo jelenove kože, tako da se prsti niso zmrznili.
  2. V renesansi so glave psov okrasili s pisanimi rutkami.
  3. V osemnajstem stoletju so bili dvorski pajki Madame Pampadur oblečeni v žametne in svilene obleke.
  4. V 20. stoletju so v Alpah (Švica) razvili posebne jopiče in kombineže za reševalne pse.
  5. Sledila je tradicija oblačenja psov za razstave.
  6. Nedavno je moda psov trdno vstopila v naša življenja.

Ne bojte se eksperimentirati in vaš hišni ljubljenček ne bo le vremensko odporen, ampak bo prejel tudi edinstvene obleke, ki jih nihče drug ne bo imel.

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci