FoodPro Preloader

Zanimive obrti na temo "šport" \ t


Čeprav so se zimske olimpijske igre v Sočiju že končale, bo okus tega športnega praznika za vse državljane Rusije ostal zelo dolgo obdobje. Čas je, da otroke spomnimo, da se je tako velik dogodek zgodil v državi. In še boljši v igri. Zato vam želim v tem članku povedati, katere obrti obstajajo na temo športa. Risba Z otr

Čeprav so se zimske olimpijske igre v Sočiju že končale, bo okus tega športnega praznika za vse državljane Rusije ostal zelo dolgo obdobje. Čas je, da otroke spomnimo, da se je tako velik dogodek zgodil v državi. In še boljši v igri. Zato vam želim v tem članku povedati, katere obrti obstajajo na temo športa.

Risba

Z otroki lahko naredite vse, skoraj je vse zanimivo za otroke. Tako so lahko obrti na temo "športa" v obliki risb. Vendar pa ni zanimivo samo vzeti in narisati nogometaše s svinčniki ali barvami. To lahko storite s prsti! Potrebovali boste posebne otroške barve za prste, ki bistveno oživijo proces dela. Zanimiva ideja bi lahko bila risba ekipe nogometašev ali hokejistov s prstnimi odtisi - to bodo športniki. Za njih ostane le, da končajo risanje samo nog in nog, pa tudi žogo ali pak in vrat. Slika je pripravljena!

Skulptura

Obrt na temo "šport" se lahko oblikuje tudi iz plastelina. Če delajo otroci starejše predšolske ali osnovnošolske starosti, bo primerna tudi običajna glina, kupljena v pisarniškem materialu. Če so otroci še zelo majhni, lahko za njih pripravite posebno slano testo (pobarvano z živilskimi barvili) in iz njih izdelate obrt. Kaj je mogoče storiti? Zakaj ne bi predstavili prvih treh zmagovalcev v vašem najljubšem športu? Da bi to naredili, boste morali ustvariti podstavek iz plastelina in ga postaviti na zmagovalce. Pomembno je, da ne pozabite podpisati faze zmagovalcev s številkami 1, 2 in 3 ter okrasite ljudi z lepo obliko in atributi svojega športa. Vse, obrti iz plastelina so pripravljeni!

Aplikacije

Prav tako lahko poskusite izdelavo športnih člankov iz papirja - to je prav tako zanimiva ideja. Zakaj ne bi ustvarili zmagovit kolaž fotografij in izrezkov iz revij? V ta namen mora otrok med treningom ali delom izbrati svoje najljubše športnike, izrezati iz revije in se držati papirnega papirja. Zdaj morate okrasiti list. Da bi to dosegli, je potrebno zmanjšati atribute športa, v katerem tekmujejo tekmovalci iz barvnega papirja. Lahko je lepljena voda, v kateri praktično živijo plavalci, ledenica za likovne drsalce, steza za kolesarje ali smučišče za smučarje - karkoli. Prav tako lahko povsod postavite majhne šopke cvetja na Whatmanovem papirju in narišete salute, ki bodo simbolizirali zmago športnikov.

Volumetrične obrti

Zdaj bomo ustvarili obrti na temo "zimski šport" v obsegu. Za to potrebujete papir, udarce, želod. Naredili bomo športnike smučarje. Za njihova telesa bodo potrebna precej dolga izboklina, glava, roke in noge pa bodo želod. Pritrjene so na podnožje s čepi (zato je treba te obrti opraviti pod nadzorom odraslih). Klobuki iz želodov lahko postanejo noge, lahko pa se uporabljajo tudi kot dno smučarskih palic. Papir je potreben, da naredimo goro, iz katere se športniki izselijo. To je lahko samo stožec, lahko pa ga naredimo iz lepila in kosov papirja na osnovi papirja. Torej bo diapozitiv bolj kot pravi. Smuči so lahko izdelane iz suhega trave ali celo iz kartona. To je vse, športniki smučarji so pripravljeni!

Prav tako lahko poskusite narediti niz kroglic iz testa! Kaj ni zanimiva ideja? Če želite to narediti, boste morali narediti okroglo obliko piškotov in jih barve skupaj z otroki s hrano barve. Idealno za to je tudi primerna posebna testenina, s katero okrasite torte. Torej, kaj bi lahko bila jajca? Lahko je košarka, oranžna, nogometna črno-bela krogla, lahko pa tudi baseball - belo z rdečimi šivi. Opozoriti je treba, da bodo po peki te sladice švigale.

Vendar pa to niso vse otroške obrti na temo "športa", ki jih lahko najdemo. Možnosti - veliko, morate le vklopiti domišljijo.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča