FoodPro Preloader

Kartica za glasnost z do-it-yourself rožami: možnosti in navodila po korakih


Zdaj je v prodaji veliko različnih tiskanih kartic s cvetjem, vključno z razsutimi. Toda ljubitelji ročno izdelanih ročnih izdelkov se ne bodo odrekli užitku predstavitve volumetrične kartice s cvetjem z lastnimi rokami ljubljeni osebi ali ljubljeni osebi za počitnice. Ko se v delo vloži kos duše, pridobi izdelek popolnoma drugačno vrednost. Navsezad

Zdaj je v prodaji veliko različnih tiskanih kartic s cvetjem, vključno z razsutimi. Toda ljubitelji ročno izdelanih ročnih izdelkov se ne bodo odrekli užitku predstavitve volumetrične kartice s cvetjem z lastnimi rokami ljubljeni osebi ali ljubljeni osebi za počitnice.

Ko se v delo vloži kos duše, pridobi izdelek popolnoma drugačno vrednost. Navsezadnje bo oseba dvakrat vesela, da je poskusila zanj. V članku bomo predstavili več možnosti za izdelavo volumetričnih kartic z rožami z lastnimi rokami.

Vaza z vrtnicami

Za izdelavo takšne razglednice potrebujete papir treh barv - temno roza, svetlo roza, roza. Za ozadje morate izbrati tudi kontrastno barvo. V tem primeru imamo modro. Za proizvodnjo listov je treba kupiti tanko zeleno saten trak. Vsak cvet je izdelan iz štirih velikosti delov, ki predstavljajo petokračni cvet. Risanje ločeno na listih kartonastih zahtevanih predlog. Potem so izrezali vse podrobnosti o številu barv v vazi.

Priprave vaze in miza, na kateri stoji, se izdelujejo posebej. Začnite z lepilom razglednico z nižjimi deli. To je rožnata miza - polkrog. Na njo vstavijo vazo. Še vedno je treba delati na samih rožah. Za vsako posamezno postavko morate izbrati različne velikosti slepih. Cvet je sestavljen z lepljenjem delov od največjega do najmanjšega in na razporejen način s premikom cvetnih listov. Ne smejo se prekrivati. Ko so vse štiri dele zlepljene, so robovi cvetnih listov rahlo upognjeni, tako da je voluminozen. V tistih krajih, kjer bodo listi satenastih trakov, napolnjeni na pol, list najprej pritrjen in sam cvet je nalepljen na njega. Kartica za glasnost z rožami opravite sami. Še vedno je treba podpisati želje.

Razglednica v tehniki quillinga

Mnoge obrtnice so navdušene nad novo tehniko izdelave obrti iz trakov - quilling. Elementi so narejeni z zvijanjem tankih papirnatih trakov. Ploščice za obrt se prodajajo v številnih trgovinah za ročno delo. Njihova barvna lestvica je različna, obstajajo tudi trakovi različnih širin. Za udobje morate kupiti papirnato kljuko, vzorce, ki pomagajo narediti več enakih delov iste velikosti, kot so cvetni listi za razglednico "Bulk paper flower", z lastnimi rokami.

Za proizvodnjo teh narcis morajo kupiti bele, oranžne, rumene, zelene in svetlo zelene proge. Potrebovali boste več PVA lepila in tanko krtačo.

Bulk cvetje na razglednici s svojimi rokami - korak za korakom

1. Izdelujemo prve barvne luknje. Če želite to narediti, začnite veter tesen zeleni trak. Do konca zalepite rumeno in navijanje se nadaljuje. Zadnji sloj je oranžen, konec traku je prilepljen na zadnji zavoj.

2. S prstom pritisnite notranjost kroga in dobite konkavno sredino rože. Postavimo jih v naključnem vrstnem redu, toda na razdalji drug od drugega, ki se držijo PVA.

3. Zdaj začnemo obračati bele črte na izbranem vzorcu na vladarju quilling. Po pripravi vseh cvetnih listov in zlepljeni rob, jih stisnite malo, da bi pravilno obliko.

4. Potrebno je lepljenje cvetnih listov okrog sredine tako, da se lepilo PVA z brizganjem na koncu cvetnega lista celi.

5. Nato naredite liste. Izmenjujemo svetlo zelene in temno zelene barve, liste pa rahlo zvijamo. Potem pritisnemo dobljeni krog, tako da dobimo dolge identične liste. Lepljeni so v obliki ventilatorja - od sredine do strani.

Čutili so rože

Takšno količinsko kartico s cvetjem z lastnimi rokami lahko naredimo z uporabo filca. To je mehak in udoben material, ki ga pogosto izdelajo obrtniki za izdelavo cvetja. Spodnja kartica je posvečena dnevu vseh ljubiteljev, tako da so cvetovi čutili v obliki src. Na vzorcu so narezani z ostrimi škarjami.

Da bo razglednica videti obsežna, jo naredite večplastna. Če želite to narediti, boste morali opraviti dokaj težko delo. Na zgornjem listu debelega papirja morate najprej narisati obrise vej z listi, nato pa jih položiti na leseno desko, previdno rezati z ostrim nožem ali dletom.

Pod pripravljeno folijo morate položiti zeleni barvni papir in jih zlepiti skupaj. Na koncu so iztisnili srca iz čustev in podpisali želje.

Kako narediti razglednico?

Do-it-yourself cvetje lahko naredite ne samo na vrhu kartice, ampak tudi znotraj. Takšni izdelki so spektakularni in olajšajo delo. To bo bel debel papir, zeleno tanko in pastelno kredo. Na notranji strani vstavimo več enakih barv, izrezanih iz belega papirja. Večkrat jih prepognite. Izrežite eno cvetno listo, nato pa razprostrite list. Dobimo več enakih listov z gubami. To daje barvo volumnu. Prilepite jih v krogu na eni strani in pustite sredino prostega. Na koncu morate zadnjo cvetico pritrditi na osrednji del. Robovi štrlečih listov se držijo cvetja, ki se nahaja na sredini.

Središče vsakega cvetja je obarvano po volji. Potem se zeleni listi zalepijo okoli cvetličnega aranžmaja v naključnem vrstnem redu.

Šopek

Takšna kartica z rožami v notranjosti je narejena z lastnimi rokami. Ko se prepognejo na razglednico, naredimo dva reza, ki upogibata rezane dele navznoter. Izkaže se ovojnica šopeka. Ta dva trikotnika sta zlepljena z vsako barvo po želji. Ozek del lahko ovijete s trakom ali z lepilom, kot je prikazano na spodnji sliki.

Ostaja, da vsak cvet ločimo in zalepimo vse podrobnosti na notranji strani ovojnice. Cvetovi so razrezani po vzorcih. Sestavljeni so iz enakih delov, različnih velikosti. Za stebla vzemite debel karton, tako da jih ne cvetite.

Pomembno je! Nič se ne more zatakniti na pregibu!

Članek je pregledal več možnosti za kartice z volumetričnimi barvami. Te informacije lahko uporabite v svojem delu ali pa sanjate in izumite svoje. Dobro opravite delo!

Polna krila za dekleta.  S svojimi rokami posodabljamo garderobo male princese.Poštne znamke ZSSR.  Zbiranje žigovSibirski kovanec: Skrivnosti in skrivnostiCrochet cvetje: mojstrski tečaj za začetnikeŠtirje načini za izdelavo uokvirjenega žepaUporabi si jabolčni obseg - opis in zanimive idejePoiščite podobno sliko ali Kako razviti otroka v igriIzdelava svetlih in lepih božičnih šopkov bonbonov z lastnimi rokami