FoodPro Preloader

Snežnik iz pomponov si to naredite sami: mojstrski tečaj o ustvarjanju


S prihodom zimske sezone postajajo obrtni predmeti relevantnega predmeta še posebej pomembni. Če izberete idejo za ročno delo, si včasih zapomnite najbolj zabavne trenutke, povezane s tem. Kako zabavno roll roll in skulpturo snežaka! Iz istega smešnega zimskega moškega lahko narediš vse. Ena izmed sort je snežak iz pomponov, narejen z lastnimi rokami. Čeprav

S prihodom zimske sezone postajajo obrtni predmeti relevantnega predmeta še posebej pomembni. Če izberete idejo za ročno delo, si včasih zapomnite najbolj zabavne trenutke, povezane s tem. Kako zabavno roll roll in skulpturo snežaka! Iz istega smešnega zimskega moškega lahko narediš vse. Ena izmed sort je snežak iz pomponov, narejen z lastnimi rokami. Čeprav ni omejitev za ročno delo, zlasti glede idej in materialov za uporabo.

Kaj potrebujete za obrt?

Spodaj si bomo ogledali tematski mojstrski tečaj korak za korakom. Snežak se bo izkazal za zelo zimsko in puhasto. Da bi zamisel oživeli, boste potrebovali naslednje materiale: belo ali mlečno prejo, kartonsko folijo, črno, rdeče kroglice, klobučevino, kos žice, trenutek lepila in silikona, iglo, škarje.

Pripravljalna faza - izdelava pomponov

Preden naredite snežaka, morate dokončati obdelovanec za pompone. V ta namen iz kartona izrežemo odprte kroge različnih premerov. Za vsak segment snežaka boste morali uporabiti dva prazna. Velikost pom-poma bo enaka kot zunanji premer kartonskega obroča. Da bi s svojimi rokami naredili ročno izdelan “snežak iz pomponov”, boste potrebovali 6 praznih mest. Nato morate vzeti nit. Oba sta zavita v par praznih delov istega premera.

Da bi snežak prišel tesno, naj bi se karton tesno povezal z navojem v več plasteh. Ko se zdi, da je količina navitja zadostna, zaženite škarje med slepimi in jih odrežite. Držite škatle s prsti, raztezite nit med njimi in jih trdno privežite v sredino. Pomponi so neenakomerni, z različnimi dolžinami niti. Lahko jih obrežete s škarjami.

Še en način za ustvarjanje pomponov

Druga možnost, kako vezati pompone, je najpreprostejša, vendar zahteva določeno ročno spretnost. Nit je potrebno naviti z osmico na dva prsta. Več plasti lahko naredite, pom-pom bo debelejši in močnejši. Vezite jih v vozel na presečišču niti. Nato previdno odstranite s prsti in, potem ko ste škarje najprej potisnili v eno, nato v drugo zanko, preje prerežite. Za lupljenje pompona, kot v prejšnji različici, bo neenakomerna. Zato ga je treba s škarjami previdno obrezati.

Snežnik iz pomponov to storite sami: zbirajte izdelek

Pomponi so nameščeni med seboj s pištolo za tekoče lepilo. Oči iz kroglic se lahko sešijo. Vendar pa jih hitro dal na lepilo. Kaj narediti nosnega snežaka? Namestite kos klobučevine v obliki stožca. Treba je valjati, prilepiti ali prešiti okoli robov in pritrditi na zgornji del snežaka, blizu oči. Če se izkaže, da je nos voluminozen, se lahko v notranjost postavi holofiber. Ko ste se ukvarjali s tem, kako narediti snežaka, pojdite na drugo temo. Sedaj mora biti naše kosmato bitje oblečeno.

Šivaj klobuk

Namesto tradicionalnega vedra, ki praviloma krasi glavo, lahko snežaka postavimo na baretko ali smešno kapo. Ta kos oblačila je narejen iz kosa tkanine ali obrezovanja nogavice, ki je ni treba niti šivati.

Samo povlecite ga nad glavo in zvijte zgornji rob ali navojte nit in ga potegnite. Zaželeno je, da pritrdite pokrovček, ki ga šivate na snežaka. Hkrati mora biti okrašena z biseri, kroglicami ali okrasnimi. Snežak lahko pripne tudi lase. Enostavno jih je možno izdelati iz rjave niti ali tanke žice.

Izdelava slušalk

Tudi snežak lahko nosi zimske slušalke. Potrebovali boste žico, rdeči filc ali nit in nekaj lepila. Na glavo od predvidenega ušesa do drugega izmerite dolžino. Na njem odrežemo žico. Ovoj ga je treba zaviti s klobučevino ali nitko. In v resnici, in v drugem primeru, to je treba storiti, kar povzroča malo lepila.

Nato morate odrezati dva majhna kroga klobučevine, nato pa ju povežite z žico preko dveh robov. Za močnejše pritrditev je priporočljivo uporabiti kapljico lepila. Upognite žico okrog glave in jo pritrdite na obe strani, kot da pokriva naša ušesa. Zdaj snežak ne zamrzne.

Naredite pokrovček

Prav tako lahko nosite navaden pokrovček iz barvnega papirja ali ohlapne lepenke na glavi. To je zelo enostavno narediti. Potrebno je le rezati trikotnik z zaobljenimi vogali baze in se spremeniti v stožec. Potrebno je iti skozi spoj z lepilom. Z njegovo pomočjo je bolje, da k stavi priložite klobuk.

Zadnja faza - pritrdimo peresa, izdelamo rokavice in šal

Snežak iz pom-poms z lastnimi rokami je skoraj končano, ostaja samo, da pritrdite roke. V ta namen se na zobotrebec navije rjava pletilna nit ali žica. Preden se spusti malo lepila. Rokavice izrezane iz rdečega filca. Potrebno je narediti 4 kose (praznine) in jih šivati ​​med dvema. S pomočjo lepila jih je potrebno popraviti, tako da jih postavimo na podlagi zobotrebcev. Na telo snežaka (na povprečno pompom) so roke pritrjene na tekoči silikon.

Lahko si privežete šal okoli vratu, v katerem bo igral trak ali kakšna enobarvna tkanina. Lahko je tudi neodvisno povezana. Potrebovali boste kavelj in pletilno nit. Najprej morate poklicati verigo 4-5 zračnih zank, nato se obrniti in nadaljevati s stolpcem brez nakida. Tako se izkaže, da je privezal šal želene dolžine. Po robovih jo lahko okrasite z resicami. Po želji perlice očistite ali priložite kamenčke. Zadnji element je pripravljen, ga zavezujemo okoli vratu.

Zaključek

Obstaja veliko možnosti za izdelavo snežaka. Vredno je poskusiti in eksperimentirati, glavna stvar je uporaba fantazije in domišljije. Želite ustvariti izdelek iz pomponov? Dali smo vam podroben mojstrski razred. Snežak - tradicionalni junak večine zimskih pravljic, zato ga je treba storiti zase.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča