FoodPro Preloader

Šivanje za dom in družino. Kvačkani Kariran


Pletenje je razburljivo doživetje. Stari hobi je zelo priljubljen po vsem svetu. Vse vrste oblačil in drugih potrebnih predmetov z veliko marljivost in ljubezen plesti craftswomen. Takšni izdelki nikoli ne izstopajo iz mode. Če želite ustvariti udobje v hiši je dovolj, da imajo kavelj ali pletenje igle in preje, kot tudi veliko željo in domišljijo. Veliko

Pletenje je razburljivo doživetje. Stari hobi je zelo priljubljen po vsem svetu. Vse vrste oblačil in drugih potrebnih predmetov z veliko marljivost in ljubezen plesti craftswomen. Takšni izdelki nikoli ne izstopajo iz mode. Če želite ustvariti udobje v hiši je dovolj, da imajo kavelj ali pletenje igle in preje, kot tudi veliko željo in domišljijo. Veliko koristnih stvari za dom in družino lahko povežete ročno.

Odeje in posteljna pregrinjala, kvačkane - praktične in vedno potrebne stvari. Poberite barvno shemo prihodnjih stvari tako, da bo popolno dopolnilo obstoječemu okolju.

Kvačkani pliš - simbol topline in udobja. To lahko naredimo iz posameznih fragmentov. Stara metoda "babičinih kvadratov" je vedno pomembna. Kvačkani klop je sestavljen iz številnih posameznih kvadratov, povezanih s platnom. Z eno univerzalno shemo lahko povežete odlične originalne stvari, ki bodo nepogrešljive za vso družino.

Za to iglo potrebujete kavelj in prejo. Plet, kvačkana po predlagani shemi, je lahko enobarvna ali večbarvna. Izbere barve, ki jih obvlada sama.

Kvadri pleteni po eni shemi. Prva vrstica se začne z nizom verig štirih zračnih zank. Povezani so v obroč. Nadalje, za dviganje pletene verige treh zračnih zank. Sedaj napolni sredino obroča. V ta namen izvajamo dve dvojni kvački, eno zračno zanko, tri dvojne kvačkanje, eno zračno zanko, spet tri dvojne kvačkane, eno zračno zanko in spet tri dvojne kvačkanje in eno zračno zanko. Vrstico zaključimo z dvema mestoma.

Pojdi v naslednjo vrstico. Vstavi se v enak vrstni red kot prejšnja vrstica. Začnemo z verigo treh zračnih zank. Pletenje se izvaja v krogu. V luknjo med stebri prve vrstice pletemo tri dvojne kvačkine, naredimo zračno zanko. Naslednja faza dela bo vezanje treh dvojnih kvačk v luknjo med stebri prve vrstice, eno zračno zanko, nato pa tudi še 2 krat. Druga vrstica se konča z dvema stebroma. Nastali fragment ima obliko kvadrata.

Tretja vrstica je vozlana, kot prejšnja. Prvič, veriga treh zank, dve dvojni kvačkani. V luknjah, ki so nastale med dvojnimi kvačkami v drugi vrsti, povežemo tri dvojne kvačkanje. V kotnih intervalih se provyazyvaem šest dvojnih kvačk.

Naslednje vrste so pletene v istem zaporedju. Ko "babičin kvadrat" doseže zahtevano velikost, nadaljujte z naslednjim fragmentom. Preostali kvadrati plesti na enak način. Končni pleteni fragmenti se združijo z enojnimi kvačkami ali šivom.

Kvačkani pladenj je obdelan s pol-stebri ali enim kvačkanjem po celotnem obodu ali pa lahko uporabimo katerokoli shemo za vezanje roba izdelka. Povezavo sorodnih fragmentov je najlažje izdelati po predhodno izumljeni in sestavljeni shemi kvadratov. Tudi uspeh ročnega dela bo odvisen od pravilne izbire barv, ki jih je treba skrbno izbrati. Lahko so kontrastne, vendar se med seboj dopolnjujejo. V tem primeru bo končna odeja, kvačkana, imela čudovit razgled. Za delo bodo primerni ostanki vseh vrst preje. Lahko je mešanica volne ali volne, pa tudi sintetična.

Veliko darilo bo kvačkano pleteno odejo. Shema pletenja "Babica trgov" je univerzalna. Preprosto je. Ob obvladovanju ga lahko povežete z ramenami za stole in stole, blazine za blazine in druge stvari.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo