FoodPro Preloader

Ročno izdelana košara za papir: možnosti, mojstrski tečaj za začetnike


Košara ni le koristna stvar v hiši, ampak tudi lepa. Tam lahko položite kup majhnih stvari, predstavi darilo ljubljeni osebi. Članek predstavlja vzorce različnih vrst košar, vse pa so narejene iz papirja z vzorci. Z lahkoto se lahko naučite, kako ustvariti tako zanimive papirnate košare z lastnimi rokami, vendar morate pazljivo preučiti tehnike za ustvarjanje potrebnih obrazcev, risanje vzorcev in okrasitev končne košare. Vsi prime

Košara ni le koristna stvar v hiši, ampak tudi lepa. Tam lahko položite kup majhnih stvari, predstavi darilo ljubljeni osebi. Članek predstavlja vzorce različnih vrst košar, vse pa so narejene iz papirja z vzorci. Z lahkoto se lahko naučite, kako ustvariti tako zanimive papirnate košare z lastnimi rokami, vendar morate pazljivo preučiti tehnike za ustvarjanje potrebnih obrazcev, risanje vzorcev in okrasitev končne košare.

Vsi primeri izdelkov, ki so na voljo v članku, so predstavljeni na fotografijah in so jim podana navodila po korakih. Če skrbno poslušate nasvete, lahko z lahkoto ustvarite katerokoli obrt z lastnimi rokami.

Začnimo z najlažjo možnostjo za začetnike, nato pa poskusimo narediti izdelke bolj zapletene. Originalne košare iz papirja si lastne roke tkajo iz trakov.

Velikonočna košara

Če želite izdelati tako lepo košarico za sladkarije, boste morali kupiti tri papirnate plošče za enkratno uporabo: dve bodo šle v košaro, ena pa bo uporabna za rezanje ušes za velikonočni zajček. Sprednji del izdelka je sestavljen iz cele plošče, na kateri so ušesa pritrjena s pisalnim spenjalnikom. Na fotografiji je prikazano, kako jih odrežemo s prostega krožnika.

Košara papirja z lastnimi rokami se bo iztekla, če pritrdite drugo ploščo, ki bo odrezala njen zgornji del. Da bi ga otrok lahko držal v rokah, preluknjajo dve luknji in skozi njih položita rožnati trak.

Preostali del je na okrasitvi sprednje strani. Oči, zobje in ušesa zajca naredijo aplikacijo ali pa preprosto narisajo označevalce na papirju. Gobec naredi volumen, zlepi se vata ali sintepontevye kroglice belih in roza cvetov. Če so sponke nameščene po celotnem obodu plošč, bo izdelek precej vzdržljiv. Po božičenju bo otrok lahko namestil vse bonbone, ki so mu bili predstavljeni.

Obloga za darila

Kako narediti košarico za papir, tako da je originalna, preberite na. Za delo potrebujete debel barvni karton, svetleč sijajni papir, po možnosti s tiskanim tiskom, satenske trakove z rdečo barvo - ozko in široko, tanko modro za zavijanje ročaja, dvostranski trak, kodrasti škarje, PVA lepilo. Za okrasitev peresa, lahko poberem bodisi kupili rože, ali pa jih iz satenastih trakov na svoje.

Najprej je pod ravnilom narisan rdeč list gostega papirja. Narediti mora devet enakih kvadratov. Nato vzdolž črtice se z enostavnimi škarjami zareže v osrednji element. Naredite štiri reze. Nato se na zunanjih vogalih pritrdi obojestranski trak. Nato se začne zlaganje notranje škatle košarice papirja z lastnimi rokami. Ko dobite obliko kocke, morate vzeti papir s potiskom in ga razrezati na trakove s posebnimi kodrastimi škarjami. Trakovi morajo biti za nekaj centimetrov daljši od višine kocke, nato pa pri lepljenju tvorijo lepe krivulje.

Spodnji del košare je obdan z tankim trakom po obodu, vrh pa je širok. Preostanek dela na peresniku. Okrašena je tudi z lepim sijajnim papirjem in tankim modrim trakom. Na mestih lepljenja je pritrjena cvet. Zdaj veste, kako narediti košaro papirja. V to je mogoče dodati vse vrste majhnih stvari ali predstaviti, na primer, mamin parfum 8. marca. To je enostavno narediti, vendar tak članek izgleda zelo impresivno.

Košara iz valovitega papirja

Ta originalna košara je narejena iz šestih listov roza papirja A-4. Vsak list je zložen "harmonika", zavoje je treba skrbno poravnati. Ko je vse pripravljeno, se robovi na PVA lepilu držijo skupaj. Nato povežite prvi in ​​zadnji list. Izkaže se valovita cev. Nato iz debelega pakirnega kartona izrežemo okroglo dno in na obeh straneh lepimo lep papir.

Nadaljnje delo na plovilu košarice papirja je sestavljeno iz pritrjevanja valovite cevi na dno. Potrebovali boste lepilo pištolo za vez je bila visoka kakovost. Iz resnosti papirja se razkrije zgornji del košare. Rob dna je z lepilom prekrit z polovičnimi kroglicami.

Odrežite tanek trak roza papirja za pero. Okrašena je s cvetjem iz papirja in kroglic, nato pa je pritrjena na valoviti del. Ponovno uporabite lepilno pištolo. Košara je lahko okrašena tudi s kroglicami ali kamenčki po celotnem obodu.

Okrogla košara

Na spodnji sliki je dobro prikazan mojstrski razred košare za papir. Če želite ustvariti lepo okroglo obrti morate kupiti dokaj debel papir, lahko delate z žamet. Izrezan je velik krog, na katerega se potegnejo sektorji do globine 10 cm, nato pa se na vsaki izmed njih izreže okrogla luknja za prihodnje vezanje. Lahko ga naredite bodisi za luknjico, bodisi za posebno prebadalo za gromete.

Nato se sektorji rahlo upognejo in se šivajo izmenično z lepimi vrvmi ali trakom. Košarico lahko okrasite z dodatnimi voluminoznimi barvami satenastih trakov ali papirja.

Origami košara za papir

Ta čudovita obrt je narejena z zlaganjem papirja. Vzemite močan tiskani papir. Širina ponjave je razdeljena na tri dele. Center ostane nedotaknjen, ekstremni pa so narisani na trakovih enake dolžine: tri - prvi listi in trije - na koncu. Vsak odsek naj bo 2 cm, nato se naredijo zavoji, ki jih prsti skrbno likajo. Rez je narejen le ob črti do sredine.

Košara origami papirja je sestavljena na PVA lepilu, začenši od sredine. Sprva se prvi segment upogne in prilepi levo in desno od košarice. Potem drugi in tretji. Nato obrnite čudno delo na drugo stran in opravite podobne manipulacije z drugo stranjo. Na stičišču vseh delov pritrdite peresnik, izrezan iz istega debelega papirja. Uporabite lahko risbo tiskalnika, vendar lahko naredite kontrasten odtenek. Na povezavi lahko nalepite trikotnik ali srce, skriva vse sledi pritrditve delov.

Košarica

Če imate radi umetnost quillinga, bo zelo enostavno narediti tako lepo košaro s cvetjem in metulji. Kako narediti košaro papirja, preberite naprej. Okroglo dno je izrezano iz močnega kartona. Celotna struktura bo na njej. Najprej morate pripraviti več vrst trakov quilling. Lahko si vzamete barve kot na fotografiji ali pa ustvarite lastne izvirne obrti, tako da izberete popolnoma drugačne. Glavna stvar je, da so odtenki lepo kombinirani.

Prvič, trak je navit na kavljem za rezanje ali zobotrebcem, da se oblikujejo tesno prepleteni čepi. Rob je pritrjen z belim lepilom na zadnjem zavoju. Ko je zadostna količina ranjena, se začne delo pri izdelavi košarice. Prvič, jeklenke prve vrste so zlepljene, nato pa so ostale razporejene. Ročaj košare je prilepljen na zgornje robove, ki je prav tako okrašen s prepletanjem rezalnih trakov. Lahko ga pustite v tej obliki, vendar bolj učinkovito jo okrasite s cvetjem in metulji.

Pletene košare

Tkanje košare za papir je precej razburljivo. Bodite prepričani, da poskusite narediti vsaj tako okrogle obrti. Na fotografiji po korakih lahko vidite, da morate najprej odrezati velik krog in ga razdeliti na sektorje s črtami. Srednje jedro ostaja nedotaknjeno. Nato škarje nežno odrežemo. Tako sonce bi morali dobiti s žarki, kot v prvem okvirju na fotografiji. Potem so vsi trakovi upognjeni navzgor. Na eni od njih so na PVA pritrjeni štirje ločeno izdelani trakovi istega roza papirja, čeprav se lahko uporabi tudi kontrastna barva.

Nato tkanje košarice papirja. Iz dna se prečni trakovi med navpičnimi vstavijo drug za drugim. Konice so pritrjene tudi na PVA lepilo. Vrh je lahko okrašen ločeno, upogibanje vseh štrlečih koncev na sredini košare. Ostaja, da pritrdite ročaj - in izdelek je pripravljen!

Tkanje iz časopisnih cevi

Navodila po korakih so podrobno opisala, kako izdelati pleteno košarico. Bralca bomo spomnili, kako pripraviti trakove za tkanje. Sprejet je časopis ali sijajni časopis, razdeljen na ločene strani. Vsak del je prepognjen v tanko cevko.

Uporabite lahko na primer marker. Nanaša se na vrh lista in papir se navije na njega. Nato pripravljene cevi enostavno zgladimo z likalnikom, lahko ga celo pritisnemo na hladno. Nato se pri tkanju uporabljajo pripravljeni deli.

Vzorci različnih košar

Papirnate košare je enostavno izdelati s predlogami. Glavna stvar je, da natančno ponovite predlagano sliko. Na zgornji sliki košare ni niti rezalnega papirja. Samo sestaviti ga moraš, opraviti zavoje. Spodnjo možnost je treba rezati vzdolž črtkane črte. Ostaja samo, da se pravilno zložijo in lepijo kosi skupaj.

Članek opisuje, kako na različne načine izdelati košarice papirja. Z uporabo podatkov v besedilu fotografije je enostavno razumeti, kako bodo izgledali končni izdelki, in navodila po korakih vam bodo z lahkoto pomagala pri delu. Pojdi na poslovanje, bo izkazalo nujno. Vso srečo!

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo