FoodPro Preloader

Kako narediti transformator iz "Lego": navodila


Priljubljenost oblikovalca »Lego«, ki se je v preteklih desetletjih razširila na post-sovjetskem prostoru, je določila otrokovo željo, da bi iz nje ustvarjali priljubljene likove iz knjig, filmov in risank. Zanimivo je, da je oblikovalec priljubljen ne le med otroki, ampak tudi med nekaterimi odraslimi. »Ka

Priljubljenost oblikovalca »Lego«, ki se je v preteklih desetletjih razširila na post-sovjetskem prostoru, je določila otrokovo željo, da bi iz nje ustvarjali priljubljene likove iz knjig, filmov in risank. Zanimivo je, da je oblikovalec priljubljen ne le med otroki, ampak tudi med nekaterimi odraslimi. »Kako narediti« Lego »- transformator?« - vprašanje, ki so ga mnogi ljubitelji stripa začeli spraševati. Po izidu številnih filmov o transformatorjih so se jim pridružili tudi ljubitelji hollywoodskih uspešnic.

Kdo so transformatorji?

Na valu te priljubljenosti je prišlo do rojstva koncepta likov iz »Legoja«, ki imajo človeško podobo in pri preurejanju delov dobijo podobo katerega koli vozila. Prav ta pomemben trenutek je pomagal razviti zanimanje za izdelavo transformatorja iz Lega.

Transformatorji - liki-roboti, ki so prihajali iz stripa. Priljubljenost in nacionalno priznanje sta pridobili s sprostitvijo filmov o tujih bitjih, imenovanih Autobots in Decepticons. Vsak od njih se lahko spremeni v kakršna koli tehnološka sredstva. Lahko je avto, letalo ali kaj drugega.

Zlasti veliko ljudi se zanima za vprašanje: »Kako narediti transformator Lego-Bumbar?« Za začetek je treba označiti tega animiranega junaka. To je avtobot transformator ("bumbar" v angleščini), znani lik iz Transformers Universe. Če ga želite izdelati iz konstruktorja Lego, morate upoštevati nekatere odtenke:

  • ta transformator je eden najmanjših v "vesolju";
  • barve, ki so prisotne v njeni barvi: črna in rumena;
  • zelo je mobilen.

V skladu s temi značilnostmi je Bumbar lahko izdelan v skladu z naslednjimi univerzalnimi navodili.

Nasveti za začetek

Če se pogovorite o vprašanju: »Kako narediti transformator iz Lega?«, Potem je treba omeniti, da obstaja velika razlika pri oblikovanju takšnega modela pri ustvarjanju drugih znakov. Dejstvo je, da ima vsak fragment dvojno funkcijo: je del telesa humanoidnega robota in hkrati mehanizem. To točko je treba upoštevati pri sestavljanju. Druga pomembna podrobnost pri izdelavi transformatorskega robota je izdelava stojala za sliko iz Lega. Z močno podlago lahko trdno postavite igračo pokonci. Če želite, morate posneti fotografijo ali samostojno narediti videoposnetek o izdelavi transformatorja iz Lega.

Build robot

Če je potrebna preprostejša različica, pri kateri robot ne bo zložen v vozilo, ampak bo imel antropomorfno obliko, je takšno idejo veliko lažje izvesti:

  1. Potrebovali boste dva majhna fragmenta "Lego" za oblikovanje nog. Pritrditi jih je treba na podstavek vzporedno.
  2. Nato začnite graditi noge robota, tako da detajle postavite drug na drugega. Na določeni višini z uporabo dveh enakih delov označite kolena robota.
  3. Trup transformatorja mora biti masiven (predvsem prsni koš in ramena), zato morate zložiti velik pravokotnik, ki ga v zgornjem delu premerite z dodatnimi podrobnostmi in ga povežite s pripravljenimi nogami.
  4. Če želite robotu dati pogled, ki kaže na potencialno reinkarnacijo v vozilu, lahko telo in ude dopolnimo z delci oblikovalca, opremljenimi s kolesi.
  5. Ob telesu na obeh straneh je potrebno pritrditi roke robota, izdelane iz dolgih ozkih blokov.
  6. In končno, v centru morate namestiti veliko kocko - glavo transformatorja. Na strani lahko pritrdite tudi majhne pravokotnike. Včasih je v Lego setu posebna robotska glava: v tem primeru jo uporabite.
  7. Na dnu pravokotnikov, nameščenih na glavo igrače, je treba okrepiti bloke s kolesi.

Če je z otrokom rešeno vprašanje »Kako narediti transformator iz Lega?«, Potem ne morete samo vzeti zaroda, temveč tudi razviti figurativno in logično mišljenje, domišljijo in spomin v njem. Vso srečo!