FoodPro Preloader

Zanimivi vzorci vezenja ptic, znaki


Vezenje, kot eno izmed najbolj priljubljenih vrst igel, združuje ne le različne motive in ploskve, ampak tudi tehnike za ustvarjanje volumetričnega lepega dela. Najpogosteje se niti snemajo iz divjih živali. Zanimive vzorce vezenja ptic najdemo v domačih in tujih proizvajalcih. Čarobni prizvoki Vsak simbol, zašit na platnu, ima svoj pomen in nosi določeno sporočilo. Diagram

Vezenje, kot eno izmed najbolj priljubljenih vrst igel, združuje ne le različne motive in ploskve, ampak tudi tehnike za ustvarjanje volumetričnega lepega dela. Najpogosteje se niti snemajo iz divjih živali. Zanimive vzorce vezenja ptic najdemo v domačih in tujih proizvajalcih.

Čarobni prizvoki

Vsak simbol, zašit na platnu, ima svoj pomen in nosi določeno sporočilo. Diagrami letenja so namenjeni ljudem, ki želijo doseči višino življenja in se naučiti nekaj novega. Par labodov na ribniku je vezen, da poveže ljubeče srce in izboljša mikroklimo v družini. Samske dekleta združijo prizore z pticami, da bi hitro našle sorodno dušo.

Vzorci ptic v vezenju pomagajo aktivirati življenjski namen in motivirajo za ukrepanje. Priljubljene ploskve so pogosto sestavljene ne samo na slikah, temveč tudi na zvezke in uporabljene elemente. Priporočamo jim, da jih oblečejo tistim, ki želijo začeti delati in povečati dobiček. Poleg ptic se na tem znaku „ukvarjajo“ tudi sheme s konji in tigri.

Poleg ključnega elementa vezenja je pomembno tudi ozadje in barvna shema, v kateri se izvaja robljenje. Priporočljivo je, da izberete mehke in tople barve, čeprav so kontrasti s temno modro in zeleno tudi ekološki.

Priljubljene parcele

Vzorci ptic v vezenju so upodobljeni z nebom ali gozdnim ozadjem, saj parcele izražajo naravnost in naravnost narave. Vezene sove simbolizirajo modrost in znanje, pa tudi življenjske izkušnje in željo po učenju novih stvari. To je priljubljena slika v sodobnih otshakhah.

Kar zadeva tehniko izvedbe, igle pogosto izberejo postopek risanja s križem, čeprav se lahko nekateri vzorci ptic v vezenju oblikujejo za gladko površino ali kroglice. Slednje je težko delo in zahteva koncentracijo v smislu gladke pritrditve kroglic, rezultat dela pa je odvisen od tega.

Orel v gorah, ki lebdi na nebu, iz ameriškega podjetja Dimenzije, se zašije s križem, čeprav igle dodajo kroglice in gladko površino v ozadje, da ustvarijo gladke prehode in dodajo akvarel na delo. Oblikovne sheme s pticami so zasnovane za majhna dela in se pogosteje uporabljajo v uporabnih vezeninah. Zanimive vzorce najdemo v modelih Firebird in Chimera, ki razvijajo Hayed in celovečerne slike, ki se šivajo z metodo parkiranja ali barvno opremo (element ploskve je vezen v etapah v eni barvi, nato je območje vezeno z drugim in vse delo napreduje) .

Izbira sheme

Nadaljnje delo je odvisno od te faze. Pomembno je, da ste pozorni na elemente in vrste šivov, ki se bodo uporabljali za robljenje. Novice za igle ne bi smele izbrati kompleksnih motivov, ker bodo povzročile napake pri delu.

Oblikovalci nakazujejo stopnjo kompleksnosti v procesu, tako da lahko navigirate in sami izberete najboljše delo. Shema je treba izdelati in brez enotnih križev, če je preveč zadnje, potem je pred iglo, ki ne bo mogla zadovoljiti, tek. Na diagramu je tudi prikaz ozadja in če se črte prekrivajo, morate izbrati drugačno shemo ali pogledati tista področja, na katerih se lahko pojavijo težave z obrisi pred začetkom dela.

Radost barve

Sprva naj bi vezenje posredovalo informacije in opravljalo praktično funkcijo. V starih vzorcih križanja ptice in živali niso uporabljale več kot dveh ali treh odtenkov, zaradi česar je delo izgledalo primitivno in premalo izpopolnjeno. Primer slik s pticami si lahko ogledate v videu.

Sodobni oblikovalci ponujajo različne možnosti glede na obseg barve, tako da otshiv najbolj jasno posredujejo vse podrobnosti. Enobarvni prizori imajo tudi prostor, ki ga je treba uporabiti, vendar se zaradi primitivnosti in preprostosti rezultatov uporabljajo precej manj kot barvni.

Polž iz pnevmatik: kako nareditiKako narediti kostum Božička z lastnimi rokami?  Kako šivati ​​obleko Snežne dekle z lastnimi rokami?Kaj lahko naredimo iz pivskih čepic?  Crafts iz piva kape z lastnimi rokamiKlobuk z mačkimi ušesi z iglami za pletenje: kako vezati otroški klobuk, shemeKako narediti ploščo jesenskih listov z lastnimi rokamiKaj je vezenina za soutache?  Mojstrski tečaj izdelave nakitaTekstilna lutka: mojstrski tečaj o izdelavi lastnih rok, vzorcev in fotografijKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasveti