FoodPro Preloader

Originalna obleka za zabave - klovnov kostum


Na skoraj vsakem otroškem dopustu so veseli klovni, ki prinašajo zabavo in vedno povezani s smešnimi triki in komičnimi situacijami. Če želite biti v središču pozornosti na zabavni zabavi ali pa se osredotočiti na otroke, potem se morate odločiti za klovnov kostum. Težko je ne prepoznati veselega značaja zaradi svetlih oblačil, nenavadnega pokrivala in nepozabnega nosu. O krojenju

Na skoraj vsakem otroškem dopustu so veseli klovni, ki prinašajo zabavo in vedno povezani s smešnimi triki in komičnimi situacijami. Če želite biti v središču pozornosti na zabavni zabavi ali pa se osredotočiti na otroke, potem se morate odločiti za klovnov kostum. Težko je ne prepoznati veselega značaja zaradi svetlih oblačil, nenavadnega pokrivala in nepozabnega nosu. O krojenju takšne obleke in o tem bomo razpravljali v članku.

Kaj so sestavine obleke

Klovnov kostum bo odlična izbira za odrasle in otroke. Primerna je tako za dečke kot za deklice. Glavno pravilo so svetle barve, ki bodo sliko naredile nepozabne.

Če govorimo o predlogah, lahko preprosto posnamete katerokoli sliko, ki jo želite, s strani revije ali knjige. In vse lahko naredite intuitivno, zaupate lastni ustvarjalnosti. Pomembno je, da ne pozabimo podrobnosti v podrobnostih, ki bodo služile kot svetli komplementarni deli klovnovskega kostuma.

Neposredni deli, brez katerih je nemogoče.

Obleka ne bo popolna brez naslednjih podrobnosti:

 • Delovni kombinezon iz svetle tkanine, ki ima rokave ali naramnice. Lahko pa ga zamenjate z hlače z naramnicami in suknjičem. Če nameravate ustvariti žensko podobo, se lahko omejite na voluminozno krilo in losove.
 • Odrasla oseba lahko vedno dopolnjuje obleko s svetlo kravato in jakno. Ti deli oblačil so odlični dekorativni elementi.
 • Brez posebnih čevljev klovnov kostum ne bo popoln. To so lahko elegantni čevlji ali svetli športni copati.
 • Lasulja z večbarvnimi lasmi se bo prilegala na glavo, vsakdo se mora odločiti, katero barvo bo izbral.
 • Druga pomembna stvar je lažni nos penaste gume, namesto katere lahko uporabite ličila.
 • Pomembno je, da ne pozabimo na pokrivala, pokrovček ali kapo z zvonci.

Izbira slike

Vsi klovni niso smešni in brezskrbni, med njimi so žalostne ali celo zlobne podobe. Vse je odvisno od teme zabave. O videzu se lahko odločite s pomočjo knjig ali nekaterih filmov, da naredite avtorjevo različico kostuma. Glavni pogoj je, da se izbrana slika poveže z starostno skupino in značilnostmi znakov.

Kako narediti kostum za otroka

Ob upoštevanju nekaj pomembnih majhnih stvari, je vredno, da ustvarite svoj klaunski kostum. Tu je prostor za stvari, ki so že varno pozabljene. Hlače iz svetle tkanine, v katere so prišiti trakovi ali naramnice. Tu lahko tudi odložite nogavice, majice ali jakne. Da bi dodatno okrasili elemente oblačil, je to enostavno s pomočjo dekorativnih gumbov in svetlih večbarvnih obližev.

Seveda morate razmisliti o dodatnem priboru, ki vključuje:

 • pokrivala;
 • nos iz pene;
 • lasulja

Čevlji z zaobljenimi prsti ali svetlimi športnimi čevlji so idealni za čevlje.

Če nameravate za fanta uporabiti kratke hlače ali hlače v klovnskem kostumu, bodo popolno dopolnilo golf nogavice različnih barv, ki jih lahko vidimo na klovnih v cirkusu.

Za vsak ovratnik in manšete lahko uporabite primerne materiale, to je karton ali papir. Ličila so odlično orodje za svetle obraze, nasmeh, barvanje nosu. Najenostavnejša različica ličila bo uporaba pege in rdečila.

Torej, vprašanja o tem, kako narediti klovnov kostum za fanta z lastnimi rokami, ne bi smela več ostati.

Kostum za odraslo osebo

Možnost, ki bo predstavljena spodaj, je odlična za izdelavo zabave za odrasle. Vendar pa lahko vedno uporabite svojo predlogo.

Če želite ustvariti jumpsuit potrebujejo svetle tkanine, je najbolje, da se ustavite v kontrastnih odtenkih. Zaponka v tem klovnovskem kostumu na odraslem bo postavljena na hrbtni strani. Po končanem šivalnem delu morate razmisliti o okraskih, ki so lahko veliki gumbi, večbarvni obliži, več obližnih žepov. Zanimiv dodatek bo jabot.

Čevlji so primerni za čevlje iz različnih parov. V obliki dekoracije lahko uporabite puhaste loke, ki jih je enostavno izdelati iz svetlih trakov. S pomočjo vrečastih prevlek se lahko vsak par čevljev popolnoma prekrije.

Kako narediti pokrivala

Idealen dodatek k klovnovski obleki bi bil klobuk ali klobuk, ki jih lahko uporabite z razpoložljivimi materiali.

 1. Na debelem listu papirja morate narisati polkrog in nato izrezati.
 2. Ta vzorec je narejen iz vzorca tkanine z robovi več centimetrov na robovih.
 3. Papir se je zataknil na tkanino. Podnožje se zavije v stožec in fiksira z lepilom.
 4. To bo ostalo, da pritrdite dno gume na glavo držal tesno.
 5. Kot originalni dodatek lahko na obrobje položite širok trak tkanine, ki se nato prilepi na pokrovček. Pompom je narejena iz sintetičnega ojačevala ali penaste gume in obložena na vrhu tkanine.

S pomočjo priporočil, predstavljenih v članku, lahko ustvarite izvirni klovnovi kostum in varno greste na počitnice. Svetlo obleko si bodo zagotovo zapomnili vsi udeleženci dogodka, ne samo odraslim, ampak tudi otrokom. In če pride otrok v klovn kostum za počitnice, potem mu je zagotovljena pozornost, težko se je upreti ob pogledu na izvirno obleko in ne posvetiti časa lastniku klovnova kostuma.

Članek je predstavil različne možnosti kostumov za otroke in odrasle, zato z izvedbo šivanja ne bi smeli imeti težav.