FoodPro Preloader

Kako tkati kačo? Možnosti tkanja iz dlesni


Pred nekaj leti so mnoge odnesle nove vrste ustvarjalnosti, kot je tkanje iz pisane gume. Obrtniki ne vezujejo le zapestnic, temveč tudi živalske figurice, čare, torbice za telefone in igrače. Da bi ustvarili različne obrti iz dlesni, morate najprej izbrati nekaj preprostega, podobno zapestnici, na primer kačji figur. Možn

Pred nekaj leti so mnoge odnesle nove vrste ustvarjalnosti, kot je tkanje iz pisane gume. Obrtniki ne vezujejo le zapestnic, temveč tudi živalske figurice, čare, torbice za telefone in igrače. Da bi ustvarili različne obrti iz dlesni, morate najprej izbrati nekaj preprostega, podobno zapestnici, na primer kačji figur.

Možnosti tkanja

Takoj se pojavi vprašanje, kako tkati kačo, da se izkaže, da je lepa in čista. Za to morate razmisliti o več možnostih tkanja:

  • na stroju;
  • brez stroja;
  • na vilicah;
  • na praćki;
  • na prste.

Tkanje na stroju

Najlažja možnost je vezati na stroj. Vsi deli kače na njem se vlečejo standardno.

Ob levem robu je potrebno vrgati vrsto dvojnih gumijastih trakov. V drugem stolpcu ustvari isto dvojno vrstico. Na desni morate obrniti gumo v 4 zavojih. Nato se po dolžini vrstice z robom tkajo vsi elastični trakovi, nato pa se oblikuje druga vrsta. Obe povezavi sta povezani. Tako je tudi telo kače. Prenese se na kljuko in nežno obleče s praćko.

Na stroju iz para gumijastih trakov je potrebno sploščiti glavo. Gumijasti trakovi so pritrjeni na stranskih stebrih in v sredini. Od 4 gumijastih oči. Gumijasti trakovi morajo biti zavarovani v sredini. Trikotniki se nosijo sredi tkanja. Po tem se lahko glava poveže s telesom kače.

Pletena glava, ustvarite celostno sliko.

Kavelj se preide pod gumo iz osrednjega stebra. Prosti gumi je fiksen vozel. Kača se odstrani iz stroja.

Ta metoda vam omogoča razumevanje, kako pravilno in natančno vezati kačo iz gumijastih trakov.

Drugo tkanje

To je lažji način tkanja kače. Zajema 2 gumijaste trakove. Morajo se izvleči pod stolpec in eno za drugo v določenem vrstnem redu, da se dajo v naslednjo vrstico. Nato se nova vrstica prevrne. Ko kača doseže želeno dolžino, ustvari voluminozno glavo z očmi in jezikom.

Kako tkati kačo, da ima svoj okus? Za luknjo lahko vzamete kroglice ali kroglice, tako da dobite neponovljivo in zelo lepo kačo z edinstvenim ornamentom. Jezik je narejen iz rdečega gumija.

Snake Weave brez stroja

Obstajajo načini za vezanje kače brez stroja, na primer na kavelj, vilice ali navadne svinčnike. Te možnosti so enostavnejše.

Kako tkati kačo z vilicami? Pri delu brez stroja je najboljša alternativa 2 vilici s tremi zobmi.

Povezane so z zadnjimi stranicami. Prvi gumi je pritrjen na par zob v obliki osem. Top 4 nosili gumi. Osem dvigne na vrh. Po tem načelu je telo kače pleteno, glava pa je oblikovana od zgoraj.

Kako tkati kačo na pračici?

Obstaja veliko možnosti za tkanje.

Za vezavo morate vzeti gumo zeleno, črno-belo (lahko izberete barvo po vaši izbiri). Tkanje se začne z zelenim gumijem. Vrgli bi jo na mesta. Obrne se v 2 zavojih. Po vzletu se zavrti s številko osmico in se nato vrne nazaj.

Na vrhu stebrov so prekrita z 2 zelenima gumijem. Treba jih je spustiti iz stebrov v središče tkanja. Dodali so novo gumo. Na njo je posneta ena spodnja zanka na vsaki strani. Tako izmenično prepletamo 6 zelenih gum, 2 črna, 2 bela, 9 zelena, 2 črna, 2 bela, 9 zelena. Tako se spremeni rep. Lahko pridete do glave.

Na običajen način se dodata 2 para zelenih gumijastih trakov. To so opustili gumi iz delovnih mest. Preusmeriti jih je treba na levo stran. V desnem stolpcu se vzame črna guma, zavita v 4 zavoje. 2 zelena elastična trakova sta pokrita na običajen način. Na njih se vrže elastični trak črne barve, ki se nahaja na levi. Zajema par zelenih gumijastih trakov. Nato je treba odstraniti vse dlesni in jih vrniti v desno. V prvih dveh se začne zeleni kavljik. Dodamo 2 zelena elastična pasova, raztegnjena skozi zanko. Drugi konec je zasvojen. Guma je odstranjena na levi strani.

Običajen način pokriva par zelenih gum. Na levi strani so odstranjene. Na običajen način so na standarden način napadli 2 para zelenih gum. Gumijasti trakovi se odstranijo na obeh straneh in se razširijo na desno stran.

Kavelj se namesti v zanko, dodata sta 2 zeleni elastični trakovi, raztegnjeni skozi zanke. Drugi konec je zasvojen. Gum je treba zavreči od desne proti levi. Odstranjen je par zelenih gumijastih trakov. Na levi strani spodnjega gumija se ponastavijo, preostali pa se vržejo v desno. Na levi je dodan črni gumi, ki je zavit v 4 zavoje.

Potem sta na standardni način položena 2 zelena elastična trakova. Odstranili so črni gumi in 4 zelena gumija na desni strani.

Zadnji zeleni par se doda kot standard. Na njem morate vrgati vrhnji par na obeh straneh.

Standard rjavega gumija. Vse gumijaste trakove na njem je treba spustiti in se premakniti na kavelj. Zanka se zategne in kača je pripravljena.

Kako na preprost način vezati kačo? Prve tri gumijaste trakove med stebri je treba pritrditi. Spodnji sloj se odstrani, spusti navzdol in položi na ročaj s fračo. Vsakič, ko morate dodati novo gumo. Spodnja guma se istočasno dvigne. Ko kača dobi želeno dolžino, mrežo pade na kavelj. Oblikovana glava. Če dodate elastični trak, ustvarite količinsko sliko. Jezik in oči lahko naredite po vaši presoji.

Tkati na prste

Opisuje, kako na prstih vezati kačo z gumijastimi trakovi. Na prste prvega gumija nosimo osem.

Ena zanka mora biti položena na en prst, druga pa na drugo. Nato morate nositi gumo brez prehoda. Spodnje zanke so odstranjene.

Daj na tretji. Zanka drugega elastičnega traku se odstrani. Tako nastane telo kače. Njegova povprečna dolžina mora biti 8 centimetrov.

Po tkanju podlage za glavo. Na ta način so 5 centimetrov tkani na podoben način in povezani na pol. Glava je vezana okrog stranic. Od 4 rezinochek oči so tkane.

Kako tkati kačo iz dlesni? Vsakdo ima svojo pot in veliko jih lahko pride do svojih, vendar so te možnosti standardne. Za njimi se lahko naučite in druge možnosti tkanja.

Večina kvalificiranih delavcev, ki so razumeli, kako vezati kačo, začnejo ustvarjati bolj zapletene številke. Originalna kača ostaja v spominu in se uporablja kot ključna veriga, dekoracija ali talisman.