FoodPro Preloader

Kako plesti sundress za dekle s pletenjem in kvačkanjem


Nič ni bolj prijetno za mamo, kot za zadovoljitev svojih otroških oblek "kot odrasla oseba". Zdaj, ko je poletje tik za vogalom, je čas, da poskrbimo za obnovo vaše garderobe z lahkimi novimi oblačili, tako da bomo pogledali, kako plesti sundress za dekle. Če vas zanima, kako šivati ​​obleko za dekle, uporabite že pripravljene vzorce ali jih kopirajte iz obleke, ki ustreza velikosti otroka. Prve model

Nič ni bolj prijetno za mamo, kot za zadovoljitev svojih otroških oblek "kot odrasla oseba". Zdaj, ko je poletje tik za vogalom, je čas, da poskrbimo za obnovo vaše garderobe z lahkimi novimi oblačili, tako da bomo pogledali, kako plesti sundress za dekle.

Če vas zanima, kako šivati ​​obleko za dekle, uporabite že pripravljene vzorce ali jih kopirajte iz obleke, ki ustreza velikosti otroka.

Prve modele bomo vezali s pletenjem iz tanke preje za otroke, ki jo lahko izberete po svojem okusu. Za delo, ki ga potrebujemo:

- akrilna ali bombažna preja;

- krožne igle, ki ustrezajo številu niti;

- igla z velikim očesom.

Vzorec jarma:

Število zank na sliki je večkratnik 4, plus 2 n roba.

1 vrstica: odstranimo prvo zanko kot rob, 2 obraz, 3 obraz, ne da bi odstranili igle za pletenje, nakid in 3 obraz, 1 obraz (ponovitev).

2. vrstica: v žuborečnih vrstah so vse žebljičke.

3 vrstica: rob, 3 obraz, ne da bi odstranili napere, nakid in 3 obraz, 1 obraz (ponovite ponovitev).

Obleka za dekleta: začetek dela

Na krožne igle zberemo število zank, ki jih potrebujemo za vrat, jih povežemo v krog in zvežemo 2x2 elastični trak višine 3 cm, nato pa označimo raglan z nitjo kontrastne barve. Recimo, da je na igleh 104 zanke, potem smo na 1 zanko položili oznako, potem smo na zanko položili 21 zank, na sprednjo stran označili 1 nit, na sprednjo stran postavili 29 zank, na zadnji strani 1 oznako, 21 - na drugi. Zanke, označene s kontrastno nitjo, bodo tvorile raglan, za to pa bomo plesti 3 od enega.

Zgornji del sundressa je pleten z vznožkom, ki ga lahko zamenjate z različnimi barvami preje na vsaki dve vrsti vzorca, kot je prikazano na fotografiji. Ko širina prednjega dela ustreza polovičnemu oprijemu prsnega koša (+2 cm), odstranimo zank na obodni konici z iglo in nadaljujemo pletenje krila sundress v krogu s sprednjim satenskim šivom na zahtevano dolžino. Na rob sundress ni ukrivljen, zadnji vrstice pletene podvezice viskozne ali proge: 3 vrstice Žuborenje, 3 obraz, 3 Žuborenje. Tečaje zrahljajte brez zategovanja.

Na praznih igel prenesemo zanke za spajanje in pletemo 2x2 elastični trak s širino 3 cm, podobno ukrepamo z drugo roko. Naša pletena sundress za dekle je pripravljen, ostaja, da nežno pare z ne preveč rdeče-železo skozi tkanino.

Kvačkanje dekle sundress: začetek

Pletemo verigo zračnih zank, ki ustrezajo obsegu prsnega koša (+ 3 cm). Za tri letno dekle boste potrebovali približno 60 cm (= 200 zank). V verigi se pridružimo v krogu in pletemo vrsto dvojnih kvačk. V drugi vrsti izmenično zamenjajte 3 dvojne kvačkanje, nato 2 zračni zanki. S takšnim vzorcem pletemo približno 20 vrstic, po tem pa se steznik zoži na ročici in zaključimo pletenje pred njim, tako da oblikujemo vratni izrez. Navo zavezujemo s strani roke in ločeno levo in desno polovico hrbta, pri čemer ostane rez za sponko.

Krilo sundressa je lahko vezano s čipko in sešiti ločeno, ali pa se lahko pritrdi na spodnjo vrsto steznika. Ne smemo pozabiti, da mora biti širina krila trikrat večja od prsnega stebra, potem pa bo naša obleka lepa, kot prava princesa. Krilo je viskozno po kateri koli shemi. Kravato rokavov in vratu z rakovico korak ali pokrovače, okrasite sundress steznik s trakovi in ​​pleteni cvetovi. Naša sundress za dekleta pripravljena!