FoodPro Preloader

Kako šivati ​​krilo na tla - glavni trend v sezoni


Moda v zadnjih letih temelji na geslu »Enostavnejše, bolje!«. Zato modele, ki so čim bolj enostavni in brez “volanov” ne zapustijo vzletno-pristajalnih stez. Obleke iz neposrednega rezanja, lahke bluze brez zank, krila različnih dolžin, preprosto sestavljene z elastiko ... Tukaj je zadnji element garderobe, zaradi nastopa toplote, samo posebno pozornost. Konec ko

Moda v zadnjih letih temelji na geslu »Enostavnejše, bolje!«. Zato modele, ki so čim bolj enostavni in brez “volanov” ne zapustijo vzletno-pristajalnih stez. Obleke iz neposrednega rezanja, lahke bluze brez zank, krila različnih dolžin, preprosto sestavljene z elastiko ... Tukaj je zadnji element garderobe, zaradi nastopa toplote, samo posebno pozornost. Konec koncev, kako šivati ​​krilo na tla, v resnici ni nič zapletenega.

Za nov videz je najboljša lahka tkanina, kot so šifon, pletenina ali fine svile. Koliko je potrebno za modno krilo? Vse je odvisno od dolžine in vaše višine. Želeno dolžino krila pomnožimo z dvema in dodamo k dobljenemu številu dvajset centimetrov: na pas, rob in možne napake. Tudi širina tkanine se spreminja: preveč tanek material se lahko prepogne na polovico ali celo trikrat. Vse je odvisno od stopnje pompe prihodnjega krila, kar pomeni, ponovno, po vaši želji. Toda standardna širina tkanine je običajno en meter in pol.

Poleg same tkanine boste potrebovali tudi gumo (dolžina je odvisna od oboda pasu), škarje, šivalni stroj in nit.

Preden si zašiješ krilo v tla, ga odpri. Zelo je preprost. Za začetek določimo pas. Če je posamičen rez, potem preskočimo ta korak, in če želimo pas zašiti ločeno, potem bomo morali odrezati kos tkanine iz kosa tkanine. Njegova dolžina je enaka bokom in širina - odvisno od želene širine pasu. Ne pozabite le, da je treba trak prepogniti na pol. Torej, šivanje v obroč, da v notranjosti gume, šivanje po vsej dolžini. Če je krilo zašito iz elastičnega pletiva, lahko to storite brez elastičnega.

Pas je pripravljen, zdaj pa naredimo krilo. Upam, da ste se že odločili za njen videz z brskanjem po modnih revijah, kjer je predstavljeno veliko število različnih modelov kril. Fotografije so verjetno shranjene tudi za preverjanje z izvirnikom, kot šivanje. Torej, na kupljeno kos tkanine, kar potrebujete, da samo en šiv - po dolžini prihodnje krilo. In če ste vzeli tkanino za dve dolžini, potem, preden prerežete krilo, ga morate razrezati na pol in narediti dva podobna šiva na vsaki polovici. Priložili jih bomo enega v drugega, kar bo krilu dalo še dodaten volumen in pomp, hkrati pa bodo skriti presežek, če je tkanina preveč prosojna.

Zgornji odrez krila je treba prilagoditi bokom. To se lahko stori s strganjem tkanine na vrvici ali polaganju gub. Na splošno tehnologijo, kako šivati ​​krilo v tla, to ne bo vplivalo, vendar bodo izdelki videti nekoliko drugačni. Po tem, se šivamo pas na glavni del. To bo ostalo za obdelavo dna: dvojno iglo ali podgibgku. Preden to naredite, je bolje izmeriti krilo, in to s čevlji, s katerimi ga boste kasneje nosili. Mimogrede, nekatere vrste tkanin sploh ne potrebujejo zdravljenja, kar je koristno le za škarje za začetnike.

Tukaj je krilo in pripravljeno. V njej lahko greste v nakupovanje, na sprehod s svojim otrokom, na romantičen dan ali celo na poseben dogodek. Lahko si ponosni na sebe, ker zdaj nisi samo oblečen v najnovejšo modo, temveč poznaš tudi odgovor na vprašanje, kako si s svojimi rokami šivamo krilo na tla.