FoodPro Preloader

Kako tkati zapestnico s čipkami?


Zapestnice so bile vedno lep dragulj, ki je priljubljen med moškimi in ženskami. Zapestnice so različnih oblik in velikosti. Lahko so masivni, okrašeni z dragimi kamni ali najenostavnejši videz, izdelani z lastnimi rokami iz nezahtevnih materialov. Danes sta preprostost in dostopnost spet v modi, zato je tkanje zapestnice iz vezalk zelo pomembno za fashioniste. Nav

Zapestnice so bile vedno lep dragulj, ki je priljubljen med moškimi in ženskami. Zapestnice so različnih oblik in velikosti. Lahko so masivni, okrašeni z dragimi kamni ali najenostavnejši videz, izdelani z lastnimi rokami iz nezahtevnih materialov.

Danes sta preprostost in dostopnost spet v modi, zato je tkanje zapestnice iz vezalk zelo pomembno za fashioniste. Navadne vezalke lahko zlahka spremenite v srčasto dekoracijo, ki bo dopolnila vaš videz. Tkanje je preprosto in ne zahteva veliko časa in truda.

Obstajajo različni načini tkanja zapestnic iz vezalk. Na primer, lahko vzamete črno čipko srednje debeline in štirje srebrni čipki tanjši. Dolžina črne barve naj bi se prilegala vašemu zapestju, tako da jo lahko prikličete. Pustimo prostor za pritrdilni element, na katerega bomo nato pritrdili oba dela izdelka. V sredino postavimo črno čipko in štiri srebrne, po dve na vsaki strani. Začnemo tkati svinčnik, pri čemer uporabimo samo srebrne strune, ki jih tkamo okoli črne barve. Tako začnemo dve srebrni čipki pod črno barvo, ju stičemo navzkrižno in ju zategnemo. Enako delamo z ostalima dvema. Kot vidimo, tkanje zapestnice iz čipk je zelo preprosta vaja, ki jo lahko počne tudi otrok.

Tako na koncu zapičimo zapestnico. Posledično bodo srebrne niti ostanejo proste na obeh koncih črne čipke. Nato vzemite majhen košček črnega usnja, izrežite kvadrat iz njega, tako da se lahko nanj prilega gumb. Nato ga položite na en rob in pritisnite s prstom. Na kvadratu naredimo dve luknji in v vsako od njih prejmemo dve srebrni čipki, ki ju vežeta na črno vrvico. Odrežite preostale dele. Nato zašijemo gumb spredaj. Na drugem koncu naše zapestnice privežite konce srebrnih čipk in na njih naredite gumbnico. Ne objemite zanke zelo velike, sicer se lahko vaša zapestnica odpre.

Torej je naša dekoracija pripravljena. Tkanje zapestnice iz vezalk traja približno petnajst minut, ne zahteva posebnih materialov in je zelo preprosto za izvedbo. Takšna stvar lahko popolnoma dopolni vašo podobo. Lahko pa naredite več zapestnic za eno roko. V tem primeru izberite barvno paleto takih zapestnic na podlagi barvne palete vaše slike. Takšne zapestnice v kombinaciji z velikim številom obročev na prstih so zelo nenavadne. Glavna stvar v tem primeru - v skladu z ukrepom in ne pretiravajte. Tkanje zapestnice iz čipk je tudi priložnost za zanimivo delo, rezultat tega izdelka pa je lahko odlično, izvirno darilo.

Za vsakodnevno nošnjo bo tudi zapestnica zapestnica odlična rešitev. Sheme takšnih produktov je mogoče ustvariti neodvisno ali sestaviti iz več že obstoječih. Danes takšne zapestnice nadomeščajo kroglice, vendar so videti bolj izvirne in privlačne. Tkanje zapestnice s čipkami je lahko dober način, da pokažete svojo ustvarjalno naravo, domišljijo in izvirnost.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami