FoodPro Preloader

Kako vdreti Injustice na Android?


Injustice je navzkrižno platformna borbena igra, ki je bila objavljena relativno pred kratkim, vendar je v tem času uspela pridobiti ogromno popularnost. Vizualno je čeden, fizično dober, ima vse, kar potrebuje, najpomembnejše pa je, da se lahko boriš, kot junak. To je neverjetna inovacija, glede na to, da med borbenimi igrami ni toliko kakovostnih serij, ki so večinoma že uspele. Zato j

Injustice je navzkrižno platformna borbena igra, ki je bila objavljena relativno pred kratkim, vendar je v tem času uspela pridobiti ogromno popularnost. Vizualno je čeden, fizično dober, ima vse, kar potrebuje, najpomembnejše pa je, da se lahko boriš, kot junak. To je neverjetna inovacija, glede na to, da med borbenimi igrami ni toliko kakovostnih serij, ki so večinoma že uspele. Zato je v igri, kjer so glavni junaki superheroji, znani vsem, seveda veliko povpraševanje. In seveda, informacije o tem, kako vdreti to igro, so povsem enake. In najpogosteje si ljudje postavljajo podobna vprašanja, če igrajo različico na Androidu. Zato je vredno bolj pazljivo ugotoviti, kako vdreti v nepravičnost.

Prejemanje denarja

Kot običajno, večina težav v igrah temelji na dejstvu, da igralec izgubi priložnost za nakup novih predmetov, saj ne more zaslužiti dovolj denarja. Če ste soočeni s podobno situacijo, potem vam pomaga majhna, a zelo funkcionalna aplikacija, imenovana Game Killer.

Z njim lahko nastavite želeno vrednost. Torej, če želite izvedeti, kako kramp Nepravica za denar, potem morate zapomniti vrednost, ki jo imajo, dokončanje ravni ali dokončanje bitke, nato pa izklopite igro in gredo v Game Killer. Tam morate vnesti vrednost, ki jo zapomnite, in naj jo aplikacija najde v igri. Ko jo najdete, jo preprosto spremenite v tisto, ki jo želite videti, in se vrnete v igro. Po bitki nimate vrednosti denarja, ki ste si jo zapomnili, temveč tisto, v katero ste vstopili.

Težave pri iskanju pravega zneska

Včasih med takšnimi manipulacijami, ko poskušate ugotoviti, kako zlomiti nepravičnost, obstaja določen neuspeh, ki vam ne omogoča, da nadomestite vrednost denarja z vrednostjo, ki jo želite videti v sebi. Bistvo tega neuspeha je, da vam ne podarite ene številke, ki se je spomnite, temveč več naenkrat. To je precej pogost pojav, saj je takšno število mogoče najti kjerkoli v igri. Tehnično je nemogoče popraviti, zato boste morali iti v drugo smer - samo vrniti se morate v igro in porabiti nekaj denarja za spremembo zneska. Potem se vrnete na Game Killer, poiščite novo vrednost in jo že spremenite. Tukaj je odgovor na vprašanje, kako odpraviti nepravičnost, da bi dobili več denarja.

Povečajte uvrstitev znakov

Ko nekdo zanima, kako vdreti Nepravo, najverjetneje želi povečati svoj značaj. V procesu igre je to zelo težko doseči, vendar lahko to storite brez težav, če v igro vložite pravi denar. Vendar to ni najbolj razumna možnost, še posebej, če veste, kako ravnati z Game Killerjem. To je univerzalna aplikacija, s katero ste se že naučili, kako zbrati dodatna sredstva.

Zdaj je vredno ugotoviti rang, ker njegove številke niso tako visoke, kar pomeni, da bo Game Killer prinesel preveč rezultatov. Zato se je treba osredotočiti na zlate komplete, ki jih lahko kupite za denar, in jih lahko občasno najdete v igri. Poskusite jih najti čim več, tako da aplikacija lahko najde želeni kazalnik, nato pa jo spremenite na največjo vrednost. In potem lahko že odprete komplete, iz katerih bodo izpadle posebne kartice. Ko je na voljo dovolj kart enega junaka, boste v kotu glavne kartice videli ikono "+", s klikom na katero boste povečali uvrstitev znaka in s tem njegove značilnosti.

Povečanje ravni znakov

Če že razumete kako vdreti Injustice na Android, potem vam ne bo težko urediti hitrega in nebolečega črpanja vašega lika. Sistem črpanja v igri je zgrajen na običajen način, kar pomeni, da lahko vidite, koliko izkušenj imate in koliko potrebujete za dosego naslednje ravni. Ko se bitka začne, morate zapomniti količino izkušenj, ki jih ima vaš lik.

Bitka, seveda, je treba zmagati, da bo igra aktivirala postopek točkovanja. In v tem trenutku, kot tudi v taksist z denarjem, jo ​​morate prevarati s pomočjo Game Killerja. Še enkrat izklopimo igro, vstopimo v iskanje vrednosti izkušnje, ki smo jo zapomnili, in jo nato spremenimo v katerokoli želeno. Kot rezultat, se izkaže, da ste pridobili ogromno izkušenj za bitko in lahko dvignete več ravni na vaš lik, kar bo zelo olajšalo igro.

Pridobivanje energetskih kartic

Kot ponavadi, računalniške igre ne rezervirajo igralcev in jim ne ponujajo veliko število stvari, ki obnovijo energijo. Zato bi rad zafrkal to igro, kar je povsem resnično z Game Killerjem. Hkrati se delo nadaljuje v skladu z že uveljavljenim načelom, le da bo od vas zahtevalo veliko pozornost in podrobno preučevanje rezultatov iskanja. Stvar je v tem, da lahko vdrli igro za denar ali izkušnje, in celo za uvrstitve, lahko z lahkoto porabite del denarja ali zaslužite dodatne izkušnje, če je Game Killer našel več vrednosti, ki ustrezajo tisti, ki ste jo vnesli. Med igro ste preprosto spremenili želeno vrednost in jo znova iskali, tako da jo lahko z zaupanjem zamenjate in ne naredite napake. Ampak zdaj morate paziti na dejstvo, da je število energijskih kartic ne more preseči 9, in to močno zaplete vse. Vendar pa ne smete obupati - če res želite dobiti energijske kartice, in to je točno tisto, kar ne morete iti skozi eno ali drugo epizodo v igri, potem morate samo resno vstopiti v iskanje. Posledično boste našli točno tisto vrednost, ki je odgovorna za zdravstvene kartice, jo nadomestite in dobite želeni rezultat.

Značilnosti vdora na iO

Proces hekanja igre na drugih platformah bo drugačen, vendar ne radikalno. Če se želite naučiti, kako odpraviti nepravičnost na iOs, potem morate le najti odgovor na internetu - predstavljen bo v obliki datoteke, ki hakira celotno igro. Samo to datoteko morate prenesti, pojdite na iFunBox ali jo namestite, če je še niste naredili, nato pa poiščite mapo z igro, tam odprite podmapo Documets in tam prenesite datoteko. Posledično se izkaže, da je odgovor na vprašanje, kako razčleniti Nepravičnost na napravi iPad ali drugi napravi iOs, zelo preprost.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami