FoodPro Preloader

Kako narediti pravo čarobno palico?


Čarobna palica je zelo pomembna tema za vsakega mladega čarovnika, ki iskreno verjame v dobro in želi premagati vse svoje sovražnike. In, seveda, odgovarjanje na vprašanje, kako narediti resnično čarobno palico, morate takoj reči, da morate vložiti veliko truda in truda. Ne mislite, da je zelo preprosta. Magic W

Čarobna palica je zelo pomembna tema za vsakega mladega čarovnika, ki iskreno verjame v dobro in želi premagati vse svoje sovražnike. In, seveda, odgovarjanje na vprašanje, kako narediti resnično čarobno palico, morate takoj reči, da morate vložiti veliko truda in truda. Ne mislite, da je zelo preprosta.

Magic Wand Material

Da bi ustvarili čarobno palico, morate najprej imeti drevo, vendar ne najbolj običajno. Sprehodite se po parku, gozdu in poskusite sami poiskati posebno vejico. Pomembno je, da ga ne izrežete iz živega drevesa, ker mu boste povzročili bolečino. Takšna palica vam ne bo mogla pomagati. Ni pomembna in vrsta lesa. Glavna stvar je, da vas bodoča palica »kliče«, tako da čutite njeno moč. Samo tako boste razumeli, kako narediti pravo čarobno palico.

Drevesa, ki niso primerna za njeno ustvarjanje, preprosto ne obstajajo. Občutki, ko se srečate s palico, so povsem drugačni za vse, vendar zagotovo lahko rečete, da ne boste nikoli zamudili tistega, ki vam je usoda namenjena.

Prav tako je nemogoče dati nasvete o tem, kaj reči ali narediti, ko se srečate s svojim čarobnim pomočnikom. Vsi ljudje, tako kot vse čarobne palice, imajo svojo individualnost. Pomembno je, da je pritožba iz srca. Potrebno je zahvaliti drevesu, ki vam je dala palico, in pozdravite vašega novega prijatelja in pomočnika.

Kuhanje

Ne veste, kako narediti čarobno palico? Ko prispete domov, ga takoj postavite v slano vodo. Da bi preprečili pojavljanje palice, jo je treba zdrobiti s kamnom ali drugim težkim naravnim predmetom. To bo podružnici pomagalo, da se znebi tujih informacij. Po tem je treba posušiti v zraku, tako da je nasičen s sončno energijo.

Ustvarjanje čarobne palice

Vas zanima, kako s svojimi rokami narediti pravo čarobno palico? Po sušenju vejic ga previdno preučite. V tvoji glavi se bo oblikovala podoba bodočega magičnega predmeta. Ni nujno, da ima čarobna palica klasičen videz, dolg in tanek. Tvoja palica je lahko neenakomerna, vozla, z ovinkom. Najpomembnejša stvar je, da je vaša. Za mletje vejice lahko uporabite pisarniški nož in brusni papir. Po končanem poliranju dobro obrišite palico in jo prekrijte z lakom. Še en pomemben vodnik, kako narediti pravo čarobno palico, je zamenjava jedra. Če čutite nujno potrebo, morate v sredino palice izvrtati majhno luknjo in v njej vstaviti perje, lase, kamen, korenine rastlin ali druge snovi.

Pomembno je omeniti, da se je pri izdelavi čarobnega izdelka treba izogibati uporabi umetnih materialov. Kemično lepilo, plastika, bleščice in okrasni kamni se lahko uporabljajo samo v ročaju. Konica in telo palice naj bosta zgolj iz naravnih materialov.

Da bi se palica napolnila s silo, je treba izreči magične zarote točno ob polnoči ob polni luni. Vprašajte naravo magične moči, obljubite, da ne bo povzročal zla, ne kršite naravnega reda stvari.

Pravzaprav, kot lahko vidite, ustvarjanje lastne čarobne palice ni tako težko, kot se zdi. Vendar je zelo pomembno, da čarobna stvar prinaša ljudem le dobro. Torej ponovno razmisli, preden zaprosiš za pomoč iz magije.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja