FoodPro Preloader

Pletilni čevlji za novorojenčke z iglami - preprosta obrt, medtem ko čakajo na otroka


Kaj storiti za nosečnico v pričakovanju rojstva otroka? In kaj lahko babica naredi za srečen dan za bodočega vnuka ali vnukinjo? Zelo plodno delo - pletenje bootees za novorojenčke. Lahko ustvarite majhne mojstrovine s pletenjem ali kvačkanjem - prvi mali par čevljev v otrokovem življenju. V tem članku bomo upoštevali samo pletenje. Ponujamo

Kaj storiti za nosečnico v pričakovanju rojstva otroka?

In kaj lahko babica naredi za srečen dan za bodočega vnuka ali vnukinjo? Zelo plodno delo - pletenje bootees za novorojenčke. Lahko ustvarite majhne mojstrovine s pletenjem ali kvačkanjem - prvi mali par čevljev v otrokovem življenju. V tem članku bomo upoštevali samo pletenje. Ponujamo preprosto tehnologijo, ki jo lahko obvlada celo začetnik pletilja.

Korak pletenje čevlje pletenje igle

Za tako drobne čevlje potrebujete precej preje in dva okraska za vsako nogo. Velikost novorojenega otroka je zelo majhna - glede na dolžino malega prsta njegove matere. Zato veliko časa ni potrebno. Ampak, če ste mojster pletenje bootees z iglami za novorojenčke, lahko pripravite več parov čevljev, ob upoštevanju postopno rast otroka. Glavna stvar je razumeti načelo takega pletenja:
• Samo platno za čevlje je pravokotnik. Vzorec (vse zanke v vseh vrstah so obrazne).
• Pletenje čevljev za novorojenčke: pletite 8 vrstic z nitjo primarne barve z iglami (izbirajte dvojno število zank, odvisno od dolžine stopala). Plesti, da je tesen, tako da so bili čevlji topli.

• Potem mentalno vse zanke razdelite na 3 dele. Od prvega in tretjega boste oblikovali zadrge. Osrednji del pa bo treba nekoliko zmanjšati, da bo dvigalo za stopalo.
• Naprej, pletene 3 vrstice: prvi del zank je redno pletenje. Centralne zanke zavrtite v vsaki vrsti skupaj 2-krat v 2 zankah.
• V 4. vrstici zaprite sredinske zanke. Na vsaki strani igle pokličite še 10 zank - to bodo trakovi. Pletene s sprednjimi zankami 2 vrstici in blizu.
• Pletene čevlje za novorojenčke s pletilnimi iglami povezujemo z montažo. Srednje dno šivamo s pletenim šivom. Povežite zadnji del pete. Ne skrbite, šivi ne bodo zdrobili otroka, ker so ti čevlji zelo mehki in elastični.
• Prekrijte trakove spredaj (v zrcalni sliki), jih zašite na vrh čevljev. Okrasite svoje delo z gumbi, loki ali cvetovi iz satenastih trakov.

Najlažji pletilni čevlji za pletenje novorojenčkov

Če pa niste zelo potrpežljivi in ​​ne marate tako trpežnega poklica, vam predlagamo, da poskusite najlažje od vseh možnih možnosti.

• Vezite podvezicni šiv na pravokotno prazno.

• Zaprite prvo tretjino zank, nato jih zberite skupaj in pletite vse osrednje zanke z eno stranjo, nato pa zaprite preostale zanke.

• Šivajte spodnje in zadnje šive. Zaprite osrednji sklop z lokom ali brošem.

Zaključek

Kot lahko vidite, je to zelo preprosto pletenje otroških čevljev. Pletilne igle lahko naredijo enake otroške čevlje, vendar malo večje. Pokličite še nekaj zank in dobite čevlje za starejšega otroka. Uporabite mešanico različnih barv. Pleteni sami nakit za čevlje - bo vaše delo še bolj razburljivo!

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami