FoodPro Preloader

Kako začeti kvačkanje obleko


Dejstvo je, kvačkanje obleko ni sploh težko, in z ustrezno spretnost je tudi precej hiter način za posodobitev vaše garderobe. Več bomo razumeli v tej zadevi. Koristni nasveti Torej, če ste absolutno novinec v tem poslu in ste se odločili samo, da začnete kvačkati obleko, potem obstaja nekaj preprostih nasvetov: Kupite vse potrebne količine naenkrat, ker ko končate delo, morda ne boste prodajali tega tona. Ne udarja

Dejstvo je, kvačkanje obleko ni sploh težko, in z ustrezno spretnost je tudi precej hiter način za posodobitev vaše garderobe. Več bomo razumeli v tej zadevi.

Koristni nasveti

Torej, če ste absolutno novinec v tem poslu in ste se odločili samo, da začnete kvačkati obleko, potem obstaja nekaj preprostih nasvetov:

  • Kupite vse potrebne količine naenkrat, ker ko končate delo, morda ne boste prodajali tega tona.
  • Ne udarjajte po zapletenem vzorcu ali težkem modelu. Bolje je, da najdete pletene obleke z opisom za otroke in šele nato posodobite svojo garderobo.
  • Izberite pravilno debelino navoja in ne pozabite, da se lahko po pranju nekaj usede. Velikost izdelka je mogoče povečati s skrbnim odstranjevanjem z likalnikom.

Priprava na delo

Preden kupite svoje najljubše niti, vzemite zanimiv model in kupite vse za to. Ob poletni obleki čipke potrebujete vsaj 600 g bombažnih niti. Volnena zima lahko traja do 800 g, vendar je vse odvisno od debeline same niti. Potrebovali boste tudi kljukico ustrezne številke. Velikost kljuke je izbrana na podlagi debeline niti, v skladu z njo kavelj in dodeljeno določeno število. Če se ne morete odločiti sami, vam bo prodajalec svetoval. Prav tako je izjemno priročno kvačkanje obleke, ker, razen niti in kavelj, v začetni fazi ni potrebno nič. Takšne obrti lahko enostavno vzamete na delo ali na cesto. Na primer, to lahko storite tudi v javnem prevozu ali na klopi v parku. Kasneje boste najverjetneje morali kupiti gumbe, sponke, zadrge ali druge pripomočke za šivanje.

Obleka za dojenčka

Pletene stvari na otrocih so zelo dotikalne. Prosim svojo hčerko lepo novo obleko. Pletena bela obleka je primerna za krst in za glavni izhod. To je zelo enostavno. Vrat se ujema po načelu kvadrata z isto kvadratno luknjo na sredini. Zložite tak kvadrat na pol, dobite jaram obleke. Potrebno bo samo dodati čipkaste rokavce in krilo potrebne dolžine. Boste našli številne sheme v pletenju revije, vendar lahko uporabite vse druge vzorec. Vsi vzorci so sestavljeni iz preprostih elementov: zračne zanke, kolone in kolone kvačkanja. Po učenju vseh treh preprostih elementov lahko ustvarite neverjetne ročno izdelane stvari.

Od kvadratov

Pogosto je obleka pletena iz posameznih elementov - to so lahko kvadrati ali krogi. Ko ste namesti potrebno količino ločenih elementov, jih šivate skupaj, po vzorcu. Tako lahko kravato in odejo, in blazino na blazino. V tem primeru je otroška obleka okrašena na podoben način. Jaram je kvačkan iz kvadratov, trakovi so preprosto pleteni, na dnu pa je prišita svetla tkanina.

Takšno obleko lahko naredimo v enem večeru in naslednji dan lahko greš na sprehod.

Zame, moja ljubezen

Začenši kvačkanje obleko enkrat, ne boste mogli ustaviti, ker je izbira modelov preprosto ogromno. Obleka je lahko oblečena na plažo in je podobna mreži, lahko je oblečena in praznična ali pa je klasična in priložnostna. Tukaj je izbira vaša. Namesto tega vzemite kavelj v svoje roke in začnite ustvarjati. Ne boste opazili, kako zelo kmalu boste sami začeli izumljati vzorce in sheme, in vaše delo bo povzročilo veliko pohval od sodelavcev in znancev.

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci