FoodPro Preloader

Kako narediti hišo za Barbie


Igre z lutkami so najbolj priljubljena dejavnost večine deklic. Elegantne obleke in formalne kostume, čudoviti klobuki in čevlji - samo veliko število oblačil za vse priložnosti, vsak hišni ljubljenček ima. Toda hiša za lutke Barbie je vrhunec sanj vsakega dekleta. V spomin na otroštvo lahko vsaka mlada mumija pomaga malemu ustvariti pravo pravljico. Zdaj z v

Igre z lutkami so najbolj priljubljena dejavnost večine deklic. Elegantne obleke in formalne kostume, čudoviti klobuki in čevlji - samo veliko število oblačil za vse priložnosti, vsak hišni ljubljenček ima. Toda hiša za lutke Barbie je vrhunec sanj vsakega dekleta. V spomin na otroštvo lahko vsaka mlada mumija pomaga malemu ustvariti pravo pravljico. Zdaj z veliko izbiro vseh vrst igralnih hiš v trgovinah za otroke sploh ni problem, vendar si ne morejo vsi starši privoščiti takšnih dragih igrač. V tem primeru je bolje razmisliti o tem, kako narediti hišo za Barbie. Obstaja več načinov, kako to doseči.

Prva pot

Najenostavnejša je hiša iz kartonske škatle. Ne bo treba narediti nobenih zapletenih izračunov in manipulacij. Dovolj je, da se nalepijo na škatlo z barvnim kartonom ali tapetami, sekajo skozi okensko odprtino, lepilo okvir in, če velikost polja dovoljujejo, stene z vrati. Sledi vprašanje polnjenja prostora s pohištvom. Za udobje v hišici za lutke lahko v okviru tekem lepite različne slike, panoramo kuhinje ali druge sobe na stenah. Mimogrede, izgleda zanimiva slika na celotni steni z balkonom ali velikim oknom s čudovitim razgledom. Majhna gospodinja lahko pove, kako narediti Barbie domov udobnejši za igranje. Iz več kartonskih škatel lahko naredite večnadstropno stavbo, ki bo veliko bolj zanimiva in privlačna za ogled.

Drugi način

Bolj zapletena možnost - lesena ali vezana plošča. Kako narediti hišo za Barbie iz vezanega lesa? Tukaj morate založiti sestavljanko ali žagovino, majhne nageljne ali spenjalke in narediti nekaj izračunov. Dejstvo je, da morate narediti vse isto polje z odprtinami za okna. Po želji lahko na strehah naredite streho in sprednjo ploščo, tako da se zgradba v zaprtem stanju ne razlikuje od te stavbe. Če želite razumeti, kako narediti hišo iz vezanega lesa za Barbie, morate zapomniti stare poštne predale, ki so bili zbrani na lesenih letvah. To bodo povezovalne povezave vseh praznih mest. Ta hiša bo veliko močnejša od papirja, za njeno dekoracijo pa lahko uporabite barve.

Kako narediti?

Katerokoli hišo lahko pobarvamo v moderno ali obratno v starem stilu. Zanimivo bo videti visoke stolpe na strehi hiše, ki posnemajo srednjeveški grad. Da bi jih naredili, lahko uporabite plastenke, streho pa v obliki stožca iz kartona. Bolje je prilepiti takšne praznine s papier-mâché (to bo račun), in ga nato barve pod opeko. V notranjosti takšne ključavnice je nujno, da poleg kamina položite še krznen preprogo. Če želite dopolniti sliko, lahko na kamin postavite svečke, narejene iz plastičnega zlata ali običajne živilske folije.

To je preprosto potrebno pritegniti otroka k procesu izdelave takšne igrače, je drobtina, ki vam pove, kaj naj bi bilo stanovanje vaše najljubše lutke. In vprašanje, kako narediti hišo za Barbie ne bo tako težko. Glavna stvar je, da vklopite domišljijo in se lotite poslovanja.