FoodPro Preloader

Sakura cvetoče kroglice DIY


Zelo lepa in nenavadna kompozicija za oblikovanje notranje opreme bo sakura iz kroglic. Sami lahko naredite cvetoče drevo, pri čemer uporabite različne tehnike za izdelavo cvetov, listov, debla in vej. Z uporabo celo najpreprostejših shem za tkanje cvetov in listov lahko zagotovite, da bo končna sestava videti spektakularna in bogata. Kat

Zelo lepa in nenavadna kompozicija za oblikovanje notranje opreme bo sakura iz kroglic. Sami lahko naredite cvetoče drevo, pri čemer uporabite različne tehnike za izdelavo cvetov, listov, debla in vej. Z uporabo celo najpreprostejših shem za tkanje cvetov in listov lahko zagotovite, da bo končna sestava videti spektakularna in bogata.

Kateri materiali so potrebni za izdelavo sakure?

Če želite ustvariti lep izdelek iz kroglic, morate biti potrpežljivi, porabiti veliko časa in pripraviti potrebne materiale. Sakura je izdelana iz kroglic z lastnimi rokami z minimalno količino materiala:

 • Steklene kroglice s pobarvanim središčem v roza barvi.
 • Bakrena žica večjega in manjšega premera.
 • Rezalniki žice ali škarje.
 • Pomožni materiali za dodatno dodelavo.

Predstavljeni komplet se uporablja izključno za tkanje cvetja. Izdelava prtljažnika je lahko izdelana iz različnih vrst materialov: žice, papir, drevesne veje. Za končno uporabo niti, trakovi, polimerne gline.

Da bi delo opravili hitro in učinkovito, je treba ustrezno pripraviti delovno mesto. Bolje je, da izberete mizo, ki je dobro osvetljena in prekrita s krpo. Za kroglice, je zaželeno, da izberete priročno zabojnikov.

Ustrezna priprava

Da bi proizvodnja cvetočih japonskih češenj iz kroglic ni prinesla nevšečnosti, je vredno pripraviti ustrezno pripravo. Sestavljen je iz več osnovnih faz:

 1. Najprej morate kupiti materiale in pripraviti delovno mesto.
 2. Da se ne bi izgubili v procesu izdelave kompozicije, je smiselno razmisliti o oblikovanju in narisati skico.
 3. Izberite shemo za tkanje cvetja, listov in brstov. Poskusite narediti eno točko, da ocenite svojo raven spretnosti.
 4. Naredi osnovo drevesa - deblo. Oglejte si lokacijo in gostoto vej.
 5. Naredi eno vejo in poskusi na prihodnjem drevesu. Če vse ustreza, lahko nadaljujete z delom.

Sakura bo izdelana iz kroglic veliko hitreje, če naredimo pogojni razpored, ki označuje dodeljeni čas za delo. Nekateri rokodelci urnik ni potrebno, vendar z veliko obremenitvijo, porazdelitev časa z uro ne boli.

Ustvarjanje cvetja

Tkanje cvetja sakura se lahko izvaja v več različicah, saj so lahko sheme za element radikalno drugačne. Za tiste, ki se nikoli niso ukvarjali s tem poslom, vam ponujamo podroben pisni vodnik za delo.

Tkanje s fotografijami sakure iz korakih za korakom se včasih uporablja, če so nekateri trenutki nerazumljivi ali zmedeni. Najpreprostejša možnost za tkanje cvetja sakura je:

 1. Odrežite kos žice, dolge približno 1 meter. Po eni strani upognite 20 centimetrov žice.
 2. Na žici je pet kroglic. Z žico navijte zadnjo kroglico, da oblikujete obroč. Namestiti ga je treba na razdalji 1, 5 centimetra od ovinka žice.
 3. Za tvorbo še 10 takih kroglic na razdalji 1, 5 cm med njima. Upognite žico tako, da bo šesti krog na sredini tkanja.
 4. Vrtite žico na dnu. Tako nastane cvet z delom veje.

Ustvarite lahko velike rože. Vsak element bo sestavljen iz več cvetnih listov pravilne oblike. Včasih združuje več tehnik tkanja iz kroglic v eni sestavi.

Kateri elementi lahko dopolnijo izdelek

Lahko vizualno revitalizirati drevo z dodatnimi elementi kroglic v procesu oblikovanja sestave. V naravi češnjevi cvetovi nimajo listov, vendar je vredno dodati malo barve kroglicam. Če želite to narediti, posnemali listi zelenih kroglic.

Letaki so lahko naslednji:

 • Izrežite žico dolžine 10 centimetrov.
 • Narisane tri kroglice zelene.
 • Skozi ekstremno nit skozi žico.
 • Vzemite cvetni list iz trikotne oblike.

Če bodo rože imele jasno obliko, in njihovo število bo majhno, potem lahko naredite več popkov. Buds so narejeni po vzorcu gostega tkanja. Fotografije Sakure iz kroglic, kjer se uporabljajo pomožni elementi, so videti veliko bolj privlačne kot običajna sestava cvetov. Toda za delo je potrebno dlje.

Algoritem sestavljanja vej cvetja

Povejte, kako narediti sakuro iz kroglic, morate omeniti želeno pomp izdelka. Treba je pospraviti določeno število cvetov, listov in brstov, odvisno od želene gostote vej. Bodite prepričani, da preuči njihov videz. Cvetoče veje se lahko spuščajo po stopnjah ali pa so pokončne.

Na razdalji 1, 5-2 centimetra so cvetovi skupaj tkani in pritrjeni na podlago. Posledično se oblikuje polno razvita veja, v kateri so tkani več padajočih cvetov ali brstov. Če želite rožnato barvo razredčiti, je vredno dodati nekaj listov.

Treba je pritrditi veje s cvetjem na deblo, saj lahko padajo pod težo kroglic. Pritrditev je podvojena s pištolo za lepilo. Bolj zapletena možnost je vgradnja v nezamrznjeno polimerno glino.

Metode oblikovanja polne kompozicije

Ko se veje oblikujejo, lahko začnete pritrditi končne elemente na deblo. Cev se lahko proizvaja na naslednji način:

 1. Naredite togo podlago iz žice ali odrežite vejo z drevesa.
 2. Žično podlago lahko zavijemo v satenast trak. Če je lubje veje lepo, potem je dovolj, da ga odprete z lakom.
 3. Na veje glavnega debla so pritrjene cvetoče veje.

Da bi bila sakura iz kroglic kompozicija, ki spominja na bonsaj, morate razmisliti o tem, kako popraviti drevo v pokončnem položaju. Če želite to narediti, okrašena zmogljivosti. Če ni časa za izdelavo zabojnika, morate kupiti glineno posodo, ki bo sorazmerna z velikostjo drevesa.

Za pritrjevanje cvetoče sakure iz kroglic uporabite morske kamenčke, ki napolnijo posodo. Včasih je osnova pesek ali zemlja, ki je okrašena z lupinami, gramozom, kroglicami, umetno travo.

Skrivnosti pri izdelavi kompozicij

Če želite ustvariti edinstveno kompozicijo, ki bo estetsko prijetna in privlačna, morate vedeti nekaj osnovnih tkanin. To bo pomagalo preprečiti pogoste napake pri izdelavi izdelka:

 • Da bi bili cvetovi bolj živahni, je vredno uporabiti več odtenkov roza v procesu tkanja. Zmešajte steklene kroglice iz več posod v eno posodo. V procesu tkanja barve so izbrane naključno.
 • Za liste izberite barvo, ki bo v istem pasu kontrasta s pridihom barv.
 • Listi ne bi smeli biti preveč, da ne bi utišali lepote cvetoče japonske češnje.
 • Če se po sestavi zdi, da je sestava nepopolna, lahko s pištolo za lepilo pritrdimo dodatne liste, rože in brsti.

Sakura bisera za začetnike je lahko težaven projekt. Da bi bil končni rezultat dober, morate upoštevati navodila za izdelavo in montažo. Glede na nasvet se je mogoče izogniti neprijetnim napakam.

Najlažja shema za ustvarjanje češnjevih cvetov

Sakura bead lahko sledi na različne načine. Za začetnike je vredno izbrati preproste možnosti. Če sestavite vse elemente v eni kompoziciji pravilno, boste dobili lepo drevo.

Priljubljena možnost je tkanje vej, ki spominja na vejico praproti. V ta namen se na enem kosu žice oblikuje več obročev. S sukanjem se oblikuje tulka, kjer se element konča v obroču, preostanek pa nasproti drugemu.

Nekatere od teh vej se zavrtijo skupaj, vendar na različnih ravneh. Nastane velika veja, ki se nato pritrdi na deblo. Krono se lahko dvigne ali spusti - vse je odvisno od domišljije iglo in splošne ideje.

Obstajajo možnosti za leni, ki jih lahko storite brez tkanja. Dovolj je, da naredite deblo z vejami, na katerih bodo pritrjene velike rožnate kroglice ali kovanci. Lokacija mora biti kaotična.