FoodPro Preloader

Priprava na praznike: ideje za kostume za noč čarovnic


Noč čarovnic je praznik z dolgo zgodovino, čeprav so v naši državi ljudje o tem izvedeli šele konec dvajsetega stoletja. Noč čarovnic ima starodavne keltske korenine, pozneje so jo spoštovali na Irskem, od tod so priseljenci prinesli tradicijo praznovanja v Združene države Amerike. V zadnjih desetletjih se je praznik razširil po vsem svetu. Praznuje s

Noč čarovnic je praznik z dolgo zgodovino, čeprav so v naši državi ljudje o tem izvedeli šele konec dvajsetega stoletja. Noč čarovnic ima starodavne keltske korenine, pozneje so jo spoštovali na Irskem, od tod so priseljenci prinesli tradicijo praznovanja v Združene države Amerike. V zadnjih desetletjih se je praznik razširil po vsem svetu. Praznuje se 31. oktobra, na predvečer dneva vseh svetih.

Začnejo se pripravljati na počitnice vnaprej: izločijo bučkaste luči z zloveščim nasmehom iz buč, okrasijo hišo, shranijo sladkarije in dobijo ideje za kostume za noč čarovnic. Najbolj priljubljene in tradicionalne podobe so čarovnice, vampirji, duhovi in ​​druge škodljivci. Če ne morete izbrati kostuma za noč čarovnic, lahko zamisli najdete v pravljicah, strašnih zgodbah, filmih. Ni fotografij: za počitnice se lahko oblečete kot Grof Dracula ali volkodlak, Baba Yaga ali Kleopatra, robot ali Koshchey the Immortal. Obleke filmskih junakov ali karikatur so postale priljubljene.Ostale napovedujejo animatorji, Sponge Beans, Shrek in Fiona po ulicah ameriških mest na noč čarovnic. Najbolj ustvarjalni Američani pripravljajo ideje za kostume za noč čarovnic, tudi za štirinožne hišne ljubljenčke.

Zakaj govorim o Američanih? Da, saj že več kot sto let (prvič oblečeni v maškarane za počitnice leta 1895) so odlično obvladali umetnost izmišljanja idej za kostume za noč čarovnic. Poleg tega se v tej državi mirno sklicujete na kostumske procesije in redno organizirate različne karnevale. Takšne tradicije v Rusiji ni, kostume pa večinoma nosijo le otroci v matinejih ali praznikih na domu. Čeprav še vedno začeli pridobivati ​​popularnost in tematske dogodke: rojstne dneve, poroke, mladinske zabave, ki so običajno prihajajo v vnaprej dogovorjene obleke. Morda sčasoma postanejo ideje kostumov za noč čarovnic raznolike.

V tem času, kot pravijo prodajalci, med počitnicami, Rusi ne poskušajo kupiti tovarniške obleke, ampak so omejeni le na nekaj dodatkov. Pridobite čarovniške klobuke, zlobne maske, rogove in rep, meče, sablje in pištole in s svojimi rokami utelešite osnovne ideje kostumov za noč čarovnic.

Najlažji način za kostum za duhove. Vse kar potrebujete je, da vzamete veliko belo pločevino, odrežete luknje v višini oči, narišete obrise vtičnic in usta s črnim markerjem. To je vse, obleka je pripravljena, lahko greš prestrašiti svoje prijatelje.

Čarovnica ne bo veliko težje. V svoji omari moraš najti črno ozko spodnjo majico in črno dolgo krilo, spraviti lase v nered, položiti koničast klobuk na glavo. Slika je podprta z ustrezno šminko. Za popolno kroženje lahko na šalo v šale vstavite bradavico in poiščete metlo.

Črne dolge hlače in črne ozke hlače so narejene za moško obleko Koshchei Immortal. Če želite to narediti, izrežite kosti iz belih listov pisarniškega papirja in jih pritrdite na oblačila. Za beljenje obraza narišite sence pod očmi in dodajte sliko s krono in dolgim ​​mečem.