FoodPro Preloader

Različni vzorci ravnih oblek s 3/4 rokavi


Misliš, da bi šivala obleko in dvomila, kakšen slog izbrati? Nudimo ravne vzorce oblačil s 3/4 rokavi, kot tudi druge modele. Obrezani rokavi bodo drugim pokazali elegantne zapestja, ravno krilo pa bo pripomoglo k temu, da je pas manjši in noge daljše. Po branju članka, lahko varno iti v trgovino za krpo za modne obleke. Ohlap

Misliš, da bi šivala obleko in dvomila, kakšen slog izbrati? Nudimo ravne vzorce oblačil s 3/4 rokavi, kot tudi druge modele. Obrezani rokavi bodo drugim pokazali elegantne zapestja, ravno krilo pa bo pripomoglo k temu, da je pas manjši in noge daljše. Po branju članka, lahko varno iti v trgovino za krpo za modne obleke.

Ohlapna obleka

Takšna stvar je danes na vrhuncu popularnosti. Modne prevelike obleke so neverjetno ženstvene. Obrezane rokave dolžine batov bodo pripomogle k poudarjanju lepih zapestij in elegantnih zapestij. Vreča top bo pomagala preusmeriti pozornost s prsnega koša in jo osredotočiti na boke. Torej, če doprsni kip ni glavna stvar vaše dostojanstvo, potem vas bo ta model obleke zagotovo pritegnil. To obleko je zelo mogoče narediti vikend parade, če ste pravilno premagal z dodatki.

Obrnite se na vzorec ravne obleke z rokavom 3/4. Zgornjo shemo natisnemo in jo razširimo. Zdaj morate prenesti vzorec na tkanino. Za to obleko morate izbrati lahek, dobro draped material. Pri rezanju se lahko začne postopek šivanja. Najprej morate položiti stranske šive, nato pa - ramo. Zdaj je potrebno obdelati rob, usta in rokavi. To lahko storite s pomočjo poševnega pečenja in obračanja tkanine.

Obleka A-line

Ta obleka izgleda težko le na vzorcu. Izdelava iste obleke bo enostavna, in kar je najpomembneje, končni rezultat vas bo prijetno presenetil. Obleka se izkaže vse leto. Lahko ga nosite v hladnem poletnem dnevu ali pozimi v dobro ogrevanem prostoru. Trapezni stil bo ustrezal dekletom s širokimi rameni in ozkimi boki. Obleka vizualno odstrani razliko med zgornjim in spodnjim delom telesa. Tudi trapez bo ustrezal dekletom, ki želijo videti bolj ženstveno. V takšni obleki se zdi, da je vsaka ženska lepa lutka.

Vzorčna obleka trapeza se nahaja zgoraj. Tiskamo ga in prilagajamo razmerjem našega telesa. Zdaj se morate odločiti za tkanino. Iz materiala izrežite dele in nadaljujte s šivanjem. Najprej si šivamo ramenske šive. Šivamo rokav v odprto roko, nato pa povežemo stranske dele obleke. Ostaja, da obdelamo vrat, rob in rokavi.

Dolga obleka

Ta stroga obleka lahko izgleda neverjetno žensko, če veste, kako jo nositi. Danes midi je v modi, vendar je veliko deklet zelo nevarno. In za dober razlog. Konec koncev, če je obleka preveč obsežna, bo odrezala dekleta noge, in če je preveč tesen, bo spremenila svoj lastnik v "klobaso". Idealno, ko je obleka rahlo vstavljena, vendar še vedno precej ohlapna in ne ustreza silhueti. Da bi bila obleka bolj neformalna, se lahko žepi všijejo v izdelek.

Nadaljujemo s proizvodnjo. Za šivanje tako obleko morate vzeti gosto material, na primer, žakard ali kostum tkanine. Natisnemo vzorec in izrežemo podrobnosti. Prvi korak je šivanje žepov in njihovo šivanje na sprednjo polico. Zdaj je potrebno povezati dva velika dela izdelka vzdolž ramenskih šivov. Naslednji korak je postavitev rokavov in obdelava njihovih robov. In zdaj bi morali narediti stranske šive. Ostaja, da obdelamo rob robov in vratu.

Ravna obleka

Ta obleka je klasika. Dekleta izberejo ravno obleko kot win-win, ko ne vedo, kaj obleči. Zakaj je tak slog osvojil srce milijonov žensk? Dejstvo je, da je ravna obleka, čeprav ne poudarja podobe, ampak popolnoma skriva vse pomanjkljivosti. Obleka ne ovira gibanja, kar omogoča dekle, da se počuti samozavestno. Dovolj je dopolniti neposredno obleko z ustreznimi dekoracijami, v njej pa lahko greste tako v nočni klub kot v filharmonijo. Kako šivati ​​tako univerzalno stvar? Potrebno je natisniti vzorec ravne obleke s 3/4 rokavi v klasičnem slogu in ga prenesti na material. In kakšno tkanino dajati prednost? Ne igra velike vloge. Ta model bo izgledal dobro v pleteninah, kot tudi v debelih, primernih tkaninah. Vzorec ravne obleke s 3/4 rokavi je precej preprost, tako da tudi začetnik krojača ne bo imel težav. Ko so vsi detajli izrezani iz tkanine, morate nadaljevati z zbiranjem izdelka. Najprej morate šivati ​​sprednjo in zadnjo polico med seboj, potem morate vstaviti rokave in obdelati robove izdelka.

Obleka z dolgimi rokavi

Tak model se lahko šteje za urad, če ne za zanimivo cut rokavi. Tukaj je kot dvojnik, ki ne more pritegniti oči. Poleg tega je obleka precej kratka, kar nakazuje, da je obleka bolj primerna za neformalna srečanja kot za vsakdanjo pisarno. Takšna obleka se lahko sšita tako iz enoglasne tkanine kot iz nečesa natisnjenega. Poleg tega je zaželeno, da je bila risba majhna in kaotična. V tem primeru ne bo odvrnil pozornosti od vitke figure dekle, ker ta stil obleke ugodno poudarja vse krivulje telesa.

Kako šivati ​​to obleko? Obleka z dolgimi rokavi, katere vzorec je višji, je prišita iz dveh delov. Odrežite sprednjo in zadnjo polico, nato pa jih šivajte na straneh in ramenskih šivih. Ostaja le obdelava robov izdelka.

Kratka obleka

Ta obleka je zelo neformalna, lahka in poletna. Obleka bo ugodna za gledanje mladih deklet. In to obleko lahko naredimo celo na plaži, če jo šivamo iz tanke tkanine. Zgoraj je predstavljen vzorec ravne obleke s 3/4 rokavom (ki ga bo enostavno prevesti v polni velikosti). Prenesemo ga na tkanino, izrežemo podrobnosti in jih začnemo šivati. Potrebno je položiti pikado, nato povezati sprednjo in zadnjo polico, šivati ​​rokave in obdelati robove.