FoodPro Preloader

Kako šivati ​​prevleke stolov v eni uri


Če so vaši stoli že izgubili nekdanji prefinjen videz, nakup novih ali obnovitev obstoječih pa je predrag in drag, ali če njihova zasnova preprosto ne ustreza celotni notranjosti jedilnice, jih lahko na najpreprostejši način okrasite - za šivanje univerzalnih prevlek za stole. Ta del pohištva lahko zaprejo skupaj z nogami ali le zadaj, bodisi praznično ali vsakodnevno - vse je odvisno od vaše domišljije. Če ni časa

Če so vaši stoli že izgubili nekdanji prefinjen videz, nakup novih ali obnovitev obstoječih pa je predrag in drag,

ali če njihova zasnova preprosto ne ustreza celotni notranjosti jedilnice, jih lahko na najpreprostejši način okrasite - za šivanje univerzalnih prevlek za stole. Ta del pohištva lahko zaprejo skupaj z nogami ali le zadaj, bodisi praznično ali vsakodnevno - vse je odvisno od vaše domišljije. Če ni časa ali želje, da bi se zmešali s šivalnim strojem, lahko na stol preprosto vržete velik kos lahke tkanine, ga privijete v obliko in ga pritrdite na hrbet z vozlom ali lokom. In tukaj je nekaj možnosti za šivanje.

Najlažji primer

Če boste morali okrasiti le hrbet stolu, se boste s to nalogo spopadli v samo pol ure. Če želite to narediti, boste potrebovali rob vsake tkanine, niti vezenja ali večbarvne zaplate, kot tudi dva parametra: višino in širino naslonjala. Ni enostavnejše možnosti, kako šivati ​​ovitke na stole, kot so preproste blazine. Torej, prepognite tkanino na pol in naredite vzorec na njem (to je pravokotnik s stranicami, ki so enake našim meritvam + 7-10 cm na vsaki strani za šive in debelino stola). Ostala bodo šiva na zgornjem in stranskem robu prevleke, dno pa naj ostane prazno, da bi lahko namestili pohištvo. Obe površini - ali samo hrbet - morata biti okrašeni z vezeninami ali aplikom krp. Priporočljivo je privabiti otroke v to dejavnost. Morda ne vedo, kako šivati ​​prevleke za stole, vendar v raznolikosti ustvarjalnih idej nimajo enakih. Zato jim zaupamo, da izberejo sliko in jo nato prenesejo v naš izdelek. Končano!

Otroška možnost

Na predvečer zime bodo pomembne tematske možnosti. Zdaj vam bomo povedali, kako šivati ​​ovitke na stolih v obliki kape s pompomi. Poleg tega je ta dekoracija zelo zadovoljna z otroki. Da bi to naredili, najprej merimo višino in širino hrbta stolov, izberemo rdečo in zeleno tkanino z enakim vzorcem, čisto belo tkanino in kupimo čep preje. Seveda je treba vzorce pred šivanjem pokrovov na stole označiti na papirju ali neposredno na tkanini. Če želite to narediti, postavite material na mizo, narišite pravokotnik na njem, kot v prvem primeru, in dodajte poljuben višinski trikotnik na njegovo zgornjo vrstico. Rezamo, oblačimo robove in šivamo vse, razen spodnje strani. Obrni se in šivaj na robu belega traku. Zdaj naredimo pompon in šivamo zunaj na vrh trikotnika. Končano!

Stroga možnost

Zdaj razmislite, kako za vsak dan šivati ​​kape za stole. Za to potrebujemo gosto tkanino, ki ima obliko, širok svileni trak, močne niti in uro prostega časa. Torej na časopisu narišemo vzorec. Če želite to narediti, najprej izmerite vrednost številka 1 - od zgornjega roba hrbta do tal (odštejte 2 cm), številka 2 - od nje do sprednjega roba sedeža (centimeter mora tesno prilegati vsem površinam pri meritvah). Poleg tega bomo potrebovali meritveno številko 3 - širino stola in številko 4 - dolžino nog (spet odštejemo 2 cm). Zdaj na časopisu narišemo dva pravokotnika z dolžino, ki je enaka meritvam št. 1 in 2, in širino, ki je enaka meritvi št. 3, in še tri pravokotnike s stranicami, ki so enake meritvam št. Prva dva vzorca šivamo ob meji zgornjega roba stola in preostale kose šivamo po robovih sedeža. Potrebno je le postaviti predmete na pohištvo in ga pritrditi s trakom v obliki loka.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo