FoodPro Preloader

Štorklja iz plastičnih steklenic z lastnimi rokami - ni nič takega!


Štorklja iz plastičnih steklenic z lastnimi rokami se opravi brez težav. Če želite to narediti, morate le dobro pripraviti in pokazati potrpljenje. Večina materialov, potrebnih za izdelavo, je nujno potrebna v večini dacha ali gospodinjstev. Podobno je tudi z orodjem, ki je tudi na voljo. Izkazalo se je, da ustvarjanje obrti zahteva le čas in željo. Vse to

Štorklja iz plastičnih steklenic z lastnimi rokami se opravi brez težav. Če želite to narediti, morate le dobro pripraviti in pokazati potrpljenje. Večina materialov, potrebnih za izdelavo, je nujno potrebna v večini dacha ali gospodinjstev. Podobno je tudi z orodjem, ki je tudi na voljo. Izkazalo se je, da ustvarjanje obrti zahteva le čas in željo. Vse to se lahko po potrebi razlikuje.

Materiali in orodja

Med izdelavo takšne kipce, kot je štorklja iz plastičnih steklenic z lastnimi rokami, potrebujete naslednje komponente:

 • močna, a hkrati precej lahka 5-litrska zmogljivost;
 • žica z velikim prerezom (8-10 mm);
 • plastična cev ali gumijasta cev, katere notranji premer je nekoliko večji od premera žice;

 • niz belih in črnih plastenk;
 • pena iz umetne snovi;
 • segment varjene žične mreže;
 • lepilo;
 • lesen krog.

Iz orodja bo potrebno:

 • klešče;
 • Škarje;
 • nož;
 • oznaka je črna.

Pred delom je najbolje pripraviti sliko, na kateri bo delo izvedeno.

Osnova

Štorklja iz plastičnih steklenic z lastnimi rokami je narejena dolgo časa. Na začetku mojstri lahko traja do 10 dni. Pred delom morate biti potrpežljivi. Okvir je prostornine 5 litrov, ki je oblečen v dve žici. Na prvi stopnji sta stran in dno odrezana, razen enega na dnu na drugi strani. Odrezani del se spusti do sredine rezervoarja, njegov vrh pa se pritrdi s pomočjo žice ali vijakov. To prav tako odstrani pero, če ga obstaja. Žica je ukrivljena z rusko črko "P". Njegovo dno je pritrjeno na lesen krog, toda pred tem se na njej položi cev ali cev. Dovolj je skriti dva vzporedna dela. 5-litrski vsebnik se prenese na prejeti nosilec z izrezom, ki je bil narejen prej. Mreža je nameščena na zgornjem delu posode in pritrjena s pomočjo žice. Osnova za rodo iz lastne roke iz plastičnih steklenic je pripravljena.

Zaključna dela

Na prvi stopnji dekoracije smo iz plastičnih bučk izrezali ptičje perje. Nato morate razlikovati med belim in črnim delom telesa. Če želite to narediti, uporabite črto z ustrezno črto. Nadalje, s pomočjo lepila, je spodnji del telesa ptice zlepljen s potaknjenci iz črnih posod. Medtem ko je rezultat, pridobljen prej posuši, naredimo glavo pene iz plastike z nožem. Kot oko uporabljamo gumbe, ki so prilepljeni v jame. Kljun je izrezan iz plastičnih posod vseh barv in nato prekrit z rdečo čelado. Po sušenju se pritrdi z vijaki. Glava in trup sta povezana z žico. Priporočljivo je izdelati čim več teh šivov, obenem pa jih je treba narediti nevidne.

Nato je potrebno lepljenje preostalega belega perja v zgornjem delu trupa, na vratu in na glavi. Kot alternativo - lahko zadnja dva elementa pokrijemo z debelo plastjo bele barve. Nato noge postanejo rdeče. Vse to bi moralo biti suho. V zadnji fazi izdelave štorklje iz plastičnih steklenic, sestavimo noge. To naredite tako, da iz plastike odrežete 8 prstov zahtevane dolžine. Pritrjene so na lesen krog s tanko žico in prekrita z rdečo barvo. To je treba opraviti zelo previdno, da ne bi umazali osnove. Vse, delo je pripravljeno in po sušenju zadnjih komponent se lahko vzame na vrtu.

Povzetek

Oblačila iz PET steklenic postajajo vedno bolj priljubljena. S tem materialom lahko delate, kar hočete od srca. Predlagana možnost je le ena od mnogih. Lahko se šteje za osnovno. Če dodate nekaj svojega, lahko dobite povsem nepredvidljiv rezultat.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis. Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor. Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja